teşekkür ederim kızlar :))
sabuncum tek tek bak tozlu tozlu zaten çizmiş tabakları 1-2 tabak kötü durumda deseni kaymış aman dedim salla napiym gidip değiştirilmez çünkü kırık değil ya dedim geçtim
bu arada aç kontrol et güzelce bantla altından tek bant geçmiş açılabilir
ütü 269,90 tl hepsiburadan aldım
süpürge de 199.90 tl aynı yerden aldım
bu 2sini çok araştırdım süpürge henüz yeni yalnız yorumları çok iyi hem de türk malı
ütü ise yeni çıkan azur serisi normalde 300 olması lazım ben bir alt modelini alıcaktım ama ondan otomatik kapanma yokmuş diye bunu aldım 30-40 tl oynuyordu arada
anladım cnmcm . . .
süpürgenin fiyatı oldukça uygun . Modeli de çok şık . . .
Bim de tabak kolileri hiç açılmamıştı burada durmaktan tozlanması bi yana herkes kaptı kaçtı valla . . .
Süpürge uygun ve çok güzel temziliyormuş valla ütüden ucuza aldım normal fiyatı 300 dün sordum internetten 200e aldım :)
evet ya o tabaklarda kap kaç vardı ben sadece aynımı diye koliyi açtım üstteki tabaklara baktım
tasarımı gerçekten çok şık . . . başka rengi yok ama .
burada malum markanın yeri ilişmişti gözüme bi sorucam bakalım kaç dicek . . .
süpürgelicadım tuzluklar büyük gerçekten normal tuzluklardan ama resimden çok büyük çıkmış
saol canım bakalım kullanabilecekmiyiz :))olsun çok şık duruyor,güle güle kullan
bende hayalet tuzluklardan almak istiyorum,çok güzel duruyorlar
böyle magrenta
şu hayalet tuzlukları bi ben sevemedim nedendir bilmem:)))
evet çok şık ama başka rengi yok malesef olsun uygun fiyatlı ve iyi bir süpürgeymiş gelsin hemen deneme yapıcam evde :) bayramdan önce iyi olcak
sor bakalım sana ne dicekler internettede 300e buldum birde benim aldığıma yakın bir fiyat gidip sordum bir çeyiz mağazasına 300 dedi oldu dedim bende hehe
bu arada bimin bu cuma indirimlerine bir bakın
bıçak takmı güzel
haşlama tenceresi güzele benziyor
bir de kesme tahtası ucuzmuş ikeada çok pahalıydı tahtalar
canım makinayı denemene sevindim bizlerle paylaşırsın deneyimlerini . . .
haşlama tenceresini bende gözüme kestirdim . . .
gerçi bayram odaklı et haşlama adına getirtilmiş fakat çok güzel patateste haşlanır bu tencere ile oldukça derine benziyor . . .
malzemesi kulbu mulbu :82:hoşuma giderse alıcam bakalım . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?