• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

eylül güzeli çok güzelmiş beyaz sanırım nerden aldın acaba? bir de fiyatı ne?
güle güle kullan canım

neyyyyyyyyyyyyy kusura bakma canım çok yaaa :(
yani benim için çok ben yatak ö5rtüsü kullanmak istemiyorum işte öylesine alıcam en fazla 200 veririm daha ucuz olursa süper olur ben de fabionun beyazını alıcam :)
artık almışın beğenmişin hayırlısı olsun canım

hani öylesine alacaksan çok tabi ben yatak örtüsü kullanmayı seviyorum birde beyendiklerim içinde en ucuzu bu idi nasip bu imiş

iyi yapmışsın canım herkesin bir zevki ve vereceği tutar farklı tabiki güle güle kullan ben kullanışlı şeyler istiyorum zaman ve yer kaybı yaratmıcak tarzda bakalım hayırlısı :)

eylulguzeli cok hoşmuş yatak örtün..normal zamanda da kullanılailir.. mutlulukla ser inşallah..

ben de bunları aldım
tepsi bernardo 19.60 tl indirim vardı :)
zeytinlik muda 11.25 tl bonus indirimi vardı
birde bıçak ve nihale var ama resim çekmek zor geldi annem almış :)

Bende bunu aldım, limango dan..

Son düzenleyen: Moderatör:
saol saryacım :))
rozalinda güle güle kullan bende alıcaktım ama şöyle bir çarşı pazar dolanayım takım alayım dedim

Teşekkür ederim sarya, magrenta..
İndirim çekim vardı hem onu kullanmış oldum, hemde uygun geldi fiyatı almış bulundum. Bir ara biev, ve bernardoya uğrayacağım. Ordada çok şık saklama kapları ve masaüstü tuzluk, biberlikleri var..
Bu arada söylemeyi unuttum magrenta senin çeyizliklerinde çok hoşmuş, Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
saol rozalindacım inşallah hepimiz ağzı tadı ile kullanırız
bernardodan bende beğendim baharat seti falan ama kemeraltına gidicem kazıklanmayım dedim sein aldığın gibi kare alıcam bende bakalım aybaşı çarşı pazar dolanıcam :)maaşı harcamak gerek :)

Merhabalar artık bende burdayım.Çeyizime başladııımm:)) Benim çeyizlerimin çoğu memlekette.Şu anda çeyizimi tamamlamak için aldığım eşyaları burda paylaşıcam.Eşyalarımı 15 tatilde getiricem o zaman kendime bir topik açarım kızlar :127::118: Düğünüm en geç eylüle nasipse:132::123:

Back
X