eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

saryacım güle güle kullan pijamaların ne güzelmiş öyle :)çorap düzenleyicisinede hayran kaldım

Canım o sosluklar 1 lira zaten.Öteki servis tabaklarını da set olarak 10 tlye aldım 1 büyük 4 küçük tabak

teşekkürler magrenta, lüzumsuz şeyler alma knusunda üzerime kimseyi tanımam değişik birşeyler görünce kaçırmamaya çalışıyorum

çok iyi yapıyorsun canım zaman varken özene özene istediğin herşeyi al bence on dakikaya kalınca aman yaaaa deyip geçmeye başlıyorsun tecrübeyle sabittir :) ilk zamanlar zevkle araştırırken şimdi içiden gelmiyo valla alıp alıp geçesim var :)

Kızlarr bu hasır sepet deterjan kutusu olarak kullanılırmı?
Çok seviyorum böyle otantik şeyleri yaa, resimdekinden daha büyük boyutu, içinin bezide çıkıp yıkanabiliyor

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

cimcime eses güle güle kullan hayatım aldıklarını
Sepet deterjan kutusu olarak kullanılabilir ama sanırım ekmek için
:97:

Saolun kızlar mağazada birkaç kişiye sordum çünkü emin olamadım, bir çok kişi hasır almak istiyorsa bu tür kutuları tercih ediyormuş.
Bezininde çıkıp yıkanıyor olması avantaj...
Klasik deterjan kutuları hoşuma gitmiyor...

güle güle kullanın kızlar..,
cimcime es es cim deterjan olarak kullanmak zor olur canım.. icine plastik ya da cam birşey yerleştirip koyarsan olurda hazırda ve ıcındekı bezle zor canım..yiyecek koyabilirsin .

Olmazsa deterjan poşetiyle içine koyarım artık ağzını kesip.
Hasır ürünlere bayılıyorum, mutfağımada hasır bakliyat dolabı almayı düşünüyorum, ayrıca kitaplık koyacağımız odaya 2 tane hasır kutu alıcam nasipse...

Meyve sebze soyacağı

Blender Setim

Aldığım tabaklaırm 3 beyaz 3 pembiş aldım 6 ya tamamladım

Uploaded with ImageShack.us

Bu da tokat örtüsüymüş,çok beğendim hemen aldım

[/IMG]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…