:90:
nasıl gidiyor cnm hazırlıklar ?
güle güle kullan canım :)
Hyırlı olsun canımcım, nereden aldın?
Bende alıcam nişanlıma ve kendime ama sezon olmadığı için sanırım bulamadım...
bende bornoz takımı bakıyorum bu aralar..
taçın istediğim modeli 270 tl..çok pahalı geldi.. bilmediğim bi markayıda almak istemem
bu kadar pahalı olduklarını bilmiyorum insaf yahu
baktığım modelde taşlar vardı, taşsız olanıda 230 civarı
ama taşlıyı eşim istemedi kokoş diye (bende eşim diyeyimm bariii) :26:
nasıl olsun araştırmalara devam nerde ne ucuz ne eksik araştırıyoruz :)))))) sen neler yapıyosun
6 kişilk günlük kullanmak için aldığım çatal kaşık bıçak takımım, yazlık pijama takımım
Güle güle kullan sabuncum :) iyi yapmışın ben de öyle yapıcaktım denk geldi aldım yoksa eved bir tane bornozum vardı zaten :)) ucuz araştırmaya devam :)))))
bu bornoz takımlarına savaş açıyorum ya 239 a bende bu gün sordum çok manasız çok . . .
yine TAÇ ın tekli bornozları var gayet şık ve kaliteli onlardan aldım bende hemde 60 TL
ye ...
Bi de baş havlusu eklersiniz yanına aldığınız renkle uyumlu kendinden desenli de olabilir alın size en
fazla 140 Liraya fıstık gibi takım .
Janjanlı kutusu olmicak tabi ama bi kutu da 100 TL etmez herhalde
aldığım bornoz bi önceki mesajda eklediğim bornozla aynı sütlü kahve o nedenle foto koymuyorum .
aynen cicim bende öle nerde ucuz ne eksik sloganıyla . . .
6 kişilk günlük kullanmak için aldığım çatal kaşık bıçak takımım, yazlık pijama takımım
teşekkür ederim canım bende çok beğenerek aldımgüle güle kullan cnmcm . . .
Yazlık pijamanın altı çok tatlı . . . :)
bu bornoz takımlarına savaş açıyorum ya 239 a bende bu gün sordum çok manasız çok . . .
yine TAÇ ın tekli bornozları var gayet şık ve kaliteli onlardan aldım bende hemde 60 TL
ye ...
Bi de baş havlusu eklersiniz yanına aldığınız renkle uyumlu kendinden desenli de olabilir alın size en
fazla 140 Liraya fıstık gibi takım .
Janjanlı kutusu olmicak tabi ama bi kutu da 100 TL etmez herhalde
aldığım bornoz bi önceki mesajda eklediğim bornozla aynı sütlü kahve o nedenle foto koymuyorum .
aynen cicim bende öle nerde ucuz ne eksik sloganıyla . . .
bu dediğin birlik züccaciye eminönünün neresinde tarif edebilir misin.kızlar selam,
eğer tencere takımı, çaydanlık, yemek takımı, kaşık-çatal, cezve takımı alacaksanız toplu halde eminönünde birlik züccaciyeden aldım. hisarın set halinde diğer yerlerden çok daha uyguna veriyolar hatta bardak takımımı ütü masasını çey tepsisini de aldım. istediğin takımı seçebiliyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?