eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

azelya55 : Ya benim aklıma birşey takıldı.Aldığınız bu cici yemek takımlarını misafirlik mi ayırcaksınız?? Kendi günlük yemek takımlarınızı nasıl almayı düşünüyorsunuz? Yoksa misafirliğe ve gündeliğe aynı takımı mı kullanacaksınız??cokacimcoook
Bu konuda benim bir bilgim olmadığı için sizlere danışıyorum.Şimdi Normal şık bir yemek takımı en az 600den başlıyor.E hem misafire hem gündeliğe tuzluya geliyor.Günlük takımlarınızın fiyat ve resimlerini de paylaşır mısınız?
Karışık oldu ama anlamışsınızdır kaydirigubbakcemile3[/B][/QUOTE]

anladım anladım şakkıdı şimdi sana kendi yaptığımı anlayatım resimlerle. karacadan misafirler ve özel günler haricinde kullanmayacağım 12 kişilik yemek takımımı aldım.. resmi :

yemektakmkaracaal3.jpg

w640.png

kendim günlük kullanmak için tanesi 1 liradan 8 kişilik yemek takımı yaptım kendime.. ayrıca pasta tabaklarını da aldım.. resmi:

p1012336lm4.jpg

w640.png

ayrıca gene günlük kullanacağım kütahya porselen yemek takımı aldım bime gelmişti..40küsür ytl fiyatı.. mor çiçekli bişey..6 kişilik..bunun resmi yok şu an için ilerde açınca koyarım..

Bir de annemin tee seneler öncesinden gazeteden aldığı arcopal yemek yakımı var 6 kişilik bunu da günlük kullanıcam..streçli olduğu için tabaklar resimde garip çıkmış...resmi:

sany0022dd5.jpg

w640.png

e bu kadar tabak çanak yeter heralde :hooray: bulaşık makinesini full doldurabilirim tabak açığım kalmaz..

Son düzenleme:
attachment.php

Günlük yemek takımını ayrı almak daha mantıklı bence, ben 6 kişilik almıştım.yerimseniben

Eklentiler

• $gunluk yemek tk.webp
    $gunluk yemek tk.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 424
çekyatın altındakileri çıkardım.. bazı seçmeler :)) ahh bu işsizlik neler yaptırıyo insana..

yumurtalıklar.. 3 ytl 3 tanesi..

sany0012zp5.jpg

w640.png

bardaklar paşabahçe 6 tanesi 5 ytl

sany0014mt6.jpg

w640.png

1000498663ck5.jpg

canım eve gidene kadar bekletmiyim dedim buldum internetten.inşallah işine yarar.kaydirigubbakcemile5 Bu arada ladybird arkadaşım resim şu şekilde ekleniyor.ilk önce ekleyecegin resmi belirleyip imageshack us adresine giriyorsun ve göz at butonuna tıklayıp foruma eklemek istedigin resmi secip host it butonuna tıklıyorsun daha sonra cıkan linklerden Hotlink for forums (1) yazanı alıp gelişmiş cevap bölümünde üstte bulunan zarf gibi bi kutu var grafik ekle diye onun içine yazıyorsun.İnşallah anlatabilmişimdir.hihoyyyt

hatunlarrr bornoz takımım taç 210 yetale:)

bornozxe3.jpg

yatıya gelen misafir için tek kişilik nevresim taç 70 ytl

nevresimiv4.jpg

kumaşı öle güzelki kızlar tek kişilik almayı düşünüyorsanz bakmanızı öneririm bi tane de kendime almayı düşünüorm ben

Kızlar bu yemek takımlarıda çok hoşuma gitti benim.Günlük kullanım için ne kadar güzeller dimi:lepi:

cccsmalldc1.png

ggggggsmallyq1.png

Birde bu fırın tepsisi çok cicii

dscf1483bkhrcmhdkcc0.jpg

Kızlar selam size bişey danışmak istiyorum en iyi siz bilirsiniz diye düşündüm bir sitede aşağıda resmini koyduğum battaniyeli nevresim takımını buldum çift kişilik 123,5 ytl fiyatı var sizce bu fiyat uygun mu storway marka benim çok hoşuma gitti siz ne dersiniz bu ürüne o fiyat değer mi içinde

Battaniye : 200x240
Nevresim : 200x220 cm
Çarşaf : 160x240 cm (Fitted)
Standart Yastık Kılıfı. : 50x70cm (2 adet)
Volanlı Yastık Kılıfı 50x70cm (2 adet)

echnstrbatmoroe3.jpg

Kızlar şu kavanozların güzelliklerine bakın.Biraz pahalı ama tanesi 68 YTL ben mutfak için değil ama salonum için koltuk ve perdelerle uyumlu olanlardan almayı düşünüyorum

88527hj8.jpg

88528mq2.jpg

88529qw2.jpg

88516gp6.jpg

88518ly9.jpg

arkadaslar düdüklü tenceremin tefal almayı çoook istedim ama olmadı, tefal bunu hakediyor belki ama benim o kadar param yok :dilcikar:

korkmazdan alım

7 lt

75 ytl taksitli fiyatı hihoyyyt

a141er4.jpg

w235.png

Kızlar Schafer takımını aldım :D annem görünce çok beğendi başka bişi olsa almazdı ama alalım ben öderim dedi hihoyyyt bende bugün sipariş verdim. Birde bugün gelirken ilk defa hiç almadığım almayıda düşünmediğim bardak aldım.Genelde hediye falan geliyo diye düşünmüyordum ama çok sevimli geldiler :icecream: paşabahçenin tanesi 1,25 ytl 6 tanecik aldım :1rolleyes:

resim001bc9.jpg

resim002to1.jpg

gunaydın kızlar
özloşcum herseyıne bayıldım yaa gule gule kullan cok zevklıymısın dogrusu
bende dun koçtaşa gıttım hıc aklımda yokken
tost makınası ekmek kızartma makınası bıde kettle aldım bekonun kampanyası varmıs
2071ik0.jpg

tost makınası:54ytl
1000084547ar4.jpg

kettle:54ytl
adszwr5.png

ekmek kızartma mak.:39ytl
ekmek kızartma makınasının resmını bulamadım ama benım aldıgım buna benzıyo sadece ayar dugmelerı yan tarafta

günaydın kızlarr

pazartesi siparişini verdiğim schafer yemek takımım (yeşil) dün elime ulaştı.İnanın resimdekinden daha güzel duruyor takım.Resimlerini çektim ama telefonun usb kablosunun aksiliği tuttu.Bi türlü yükleyemiyorum pc ye.Bende internetten bulduğum resimleri eklemek istedim yerimseniben

Bu benim aldığım takım
sch241dmi5.jpg
pr0110271maxhw9.jpg

Bunlar da takımın mevcut diğer modelleri
27072515290378343fo4.jpg
pr0110276maxyx1.jpg

adszsp2.png
pr0110279maxsu3.jpg

Son düzenleme:
Back
X