bir masa örtüsü var yeşil ve pembe SCHEFER takımlar alan için bence çok güzel olur bunun pembesi berdeki ölçülerini istediğiniz gibi yapıyor bu örtü mesela 1,50 *1,50 fiyatı 40ytl leke tutmayan kumaş bizim eczacımızda ondan aldı çok memnun kullanıyor
40 ytl
bunun pembesının amerkan servıslerını yaptırıyorum şimdi bitsin onları da eklıcem ...
ben de yıllardır tefal alıcm diyodum ama bana satan adam bende ikisi de var benden al veya alma ama mutlaka philips azur ionic al" dedi.. ablamlar tefal kullanıyolar biri program 8 kullanıyo biri ise buhar jeneratörlüsünü kullanıyo. ama bana philiphs daha iyiymiş dediler.. bi kaç ay önce ben de azur ionic 4640i aldım 300 liraya..
kızlar ben de bugün bikaç bişi aldım.. bktbb cnm ben de aynı seti aldım arzum soprano max.. fakat yeşil rengini aldım bunun cnm.. 90 liraya aldım.. Garantisini de şöle dediler, imzaladılar fakat çeyizlik olacağı için siz yazın tarihini dediler evlenince.. evlendiğim tarihi yazacam üstüne sonra canlar böylece garanti o zaman başlamış olacak..
bunlar da banyom için çöp kovası pedallı, ve tuvalet fırçası toplam 25 lira..
he bi de unutmuşum bunu da aldım bugün.. felix nero 2000Watt saç kurutma fön makinesi..30 tl.. kızlar bi de bunu alırken arzum ve felix in aynı markalar olduğunu öğrendim.. aynı beko ve arçelik gibi.. arzumun yan ürünüymüş felix.. acep bi tek ben mi bilmiyodum bunu fisfisfis
Ve... mudo dan sipariş verdiğim bornozla şekerlik ve sütlüğümde geldi kargoyla :teytey: ay bornozuma bayıldım, ben bornoz seti almıyorum bu arada kızlar çünkü erkek için beğendiğimi genelde kendime beğenmedim o yüzden herkes kendi istediği gibi alcak e bi de ben nakışlı şeyler de sevmem işte bu tam benim istediğim gibiydi kapşonlu spor tarzda bişey :asigim:
Bornoz ve terlik mudo 69 ytl-resimde belli olmuyo aşağıdaki gibi
ya kızlar şu tabaklar çok hoşuma gitti.günlük kullanım için 6 yemek tabağı,6 kahvaltı tabağı alayım diyorum ama çok pahalıya geliyor.bu arada markası porland.bu modeli beğendim.acaba bu modelden daha ucuza bulabileceğim bir yer varmıdır ?
kızlar ben bu su sebiline bayılıyorum mudoda var.böyle büyük durduğuna bakmayın o boşluğa sadece su bardağı girebiliyor. ya tabi şimdi okadar alınacak varken bunu almamda göstereyim dedim