eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

ve işte alacağım hediye
hem ona hediye hemde evimizde kullanabileceğimiz bişe

612102.K&M.jpg

368216.K&M.jpg

358232.KUL.jpg

akşamları çay keyfi yaparken kullanırız

56113988pz5.jpg

w320.png

bu mısır patlatma makinem

ocakmx4.jpg

w320.png

bu da yine Bosch setüstü ocağım. bu ikisini ctesi günü aldım. dün de buz kovası, maşası ve peynir tabağı aldım. ama resimleri yok:(

pamuk saten
eaksevarabev2.jpg

nevresim takımlarım
358.jpg

img_114027155_200.jpg
bunun moru canım resmini bulamadım (aslında bunun modelini tamda hatırlayamıyorumCADIARZU)

bu daha koyuyorum. bu sefer görün artıksenağlama

21818181ru3.jpg

w320.png

bu mısır patlatma makinem

ocakpi1.jpg

w320.png

bu da yine Bosch setüstü ocağım. ctesi günü aldık. bi de buz kovası ve maşası ve peynir tabağı aldım ama fotosu yok:(

Son düzenleme:
kızlar tesadüfen girdiğim bir züccaciyede bugün bunları aldım.ister bu şekilde kullanılıyor.ister ters çevriliyor.bu şekilde kullanınca içine peynir,tereyağ falan konulabilir,ters çevirince de zeytin koyabiliyorsunuz.

s8000227fp4.jpg

evettt kızlar günün asıl bombasına geliyoruz....:dance:

Aime21 arkadaşımızın taaaa Almanyalardan alıp bana yolladığı ısıtıcı bu gün elime geçmiş bulunmaktaa:sm_cool:

saat 5 gibi geldi çatladım fotosunu koymak için deminden beri piller şarj olsunda fotosunu çekiyim diye bekliyorum...:roflol:

İnanın açarken ellerim titredi. öyle heycanlandım öyle mutlu oldum. Ve o kadar tatlı kaplamıştı ki canım arkadaşım. ama heycandan kaplı halini çekemedim makinanın pilleride şarjsızdı... neyse artık kendisini ekliyorum...
ve gene her ne kadar o istemesede ben tüm mutluluklarım gibi bunuda sizle paylaşmak istiyorum....

Aimecim beni affet hayatım...Şeniz

tekrar teşekkür ederim... :1hug:a.s.

dsc09168ey1.jpg

Son düzenleme:
Kızlar bana bi yardım ediiin lütfen.. Fikirlerinize ihtiyacım var ..
Şimdi sizce tepehomedaki pofuduk koltuklardan mı alayım yoksa bu takım da güzel mi sizce?
Bu takımı alırsak tv ünitesinide alacağız çünkü koltukların fiyatı uygun. Ortadaki sehpayı almayacaığz.
Birde siyah konsol ve masa alacağız. Sizce nasıl olur?

merins1bp0.jpg

merinos3po5.jpg

buda tv ünitesi...
merinos2kw6.jpg

Son düzenleme:
evet tatlım aynen bende cam oluşuna vurulmuştum :sm_cool:
am çaydanlık fikride çok orjinal geldi banaa... süper görünür haklısın..bir araştırayım bu konuyu. zaten normal aldığım çaydanlıkta 60 liraydı balım yaa..çokda pahalı değilmiş bence.. :dance:

bernardoda cam çaydanlık var

ben birde bunu çok beğeniyorum
3605-%20Garcia.jpg

bu arada burcu bak sana bıcak takımı buldum kaydirigubbakcemile3
3116704136.jpg

herkese merhabalar!

umarim hepiniz iyisinizdir....

burcucum sen hala bicak seti ariyor musun canim????

ben tam senlik bir sey buldum sanirim

bak....
Voodoo-messerblock-schwarz.jpg

kniblo-lg.jpg

throwzini.jpg

slm şekerler....
ben 7 yıllık evliyim,ve evlendiğim ilk günden beri ARÇELİK TİRYAKİ
KULLANIYORUM...
bir tanesini eskittim 1 yıl önce yeniledim hatta..
resmini ekliyeceğim,arçeliğin bu modeli çok sevimli,
alt kısmıda cam,su kaynayınca mavi bir ışık yanıyor,özellikle gece görüntü süper resmen aydınlatıyor mutfağı,akvaryum gibi..
ben çok memnunum tavsiye ederim yani...
işte resmi

adszhx6.png

w300.png

3202201sb8.jpg

kızlar yukardaki saklama kaplarını bugün bernardodan aldım. 3 tanesi 15 tl.çok uygun bence.bievin ürünü bunlar.hatta sitesinde değişikleride var ve fiyatı 21 tl.haberiniz olsun ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim.

200370911tf3.jpg

sonunda ütümü de aldım kızlar.philipsin azur serisinden gc 4411 . yeni çıkanlar kadar ağır değil.benim gibi ağır ütü istemeyenler varsa bir baksın derim

grnt064ie0.jpg

veee son olarak migros tan aldığım bulaşık kurulama peçetemmmm.burdan bir arkadaş dah almıştı.kendisine çok teşekkür ediyorum banada fikir vererek almama vesile olduğu için.yalnız o pembesinden de almıştı ama ben bulamadımmmmm.

spa2073na5.jpg

w800.png

benim bıçak setim duvara monteli olanlardan...
tezgahta yer kaplamasın diyenler için..
fikir olur diye şimdi çektim resmini....

Back
X