eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

leopar pijama takımım

kıttyy geceliğim ve siyah kapri taytım...

hihoyyytcanım leopar desenlinin geceliği var bende,penyesi harika...kittyi de aynı kombin etmişiz bu arada,ama benimki kısa kollu,oda çok tatlıı.cicilerini güle güle kullan canım :1hug:

buda huzurdanyanlıs okumuyorsa etıketı 42.50 tl altı sort

bu son olanca ceavhir oyshadan 100 kaymeydı tuzlu biras

eudorabeta kuzum saatini nereye ascan

Tubilikcim şimdi mutfağa assam benim mutfak mavi-krem pek uyum sağlamıcak :uhm:
Yatak odam bordo-beyaz en güzel oraya uyum sağlar diye düşünüyorum.Yatak odasına olur dimi CADIARZU

Kızlar bu arada bu benim yatak odam.Geçen sene yaptırmıştık.
Odanın rengini sevgili nişanlım bu renk boyatmış.Benimle nişanlanmadan önce tabi.
Ben beyaza boyatmak istiyorum o da ısrarla bu rengin kalmasını istiyor..:mymeka:
Nasıl sizce bu renk ?Çok boğmamış dimi :uhm:
Birde yatak odası yaptırmak isteyen arkadaşlara belki fikir olur.Dolap dış ve iç tasarımı tamamiyle şahsıma aittir.:lepi:Boydan boya gömme dolap sürgülü kapılar.
İç tasarımı çok amaçlı keşke çekseymişim..takılarımı koymak için özel kutucuklu çekmeceler bile yaptırdım hihoyyyt

Bu da Yatak örtüm.Çok fırfırlı bende istemedim.
Bu çok kibar ve güzel geldi gözüme yatak odamada uygun aldım..
Halılarımıda aldım.Beyaz giri simli tüylü halılardan.
Perdemi de beyaz, yine gümüş simli küpürlü perdelerden yaptırıcam inş..:Saruboceq:

kızlar şimdi aşkımın donlarına bakarken kardeşimin ördüğü poşetlik resmini göstermiştim bitince kendisini eklerim demiştim unuttuğum aklıma geldi...
işte bitmişi bu kızlar.......

içi boş doldurmadan çektim...

Dün aldığım ciciler kızlar bakalım beğenecekmisiniz :)

erzak kavanozlarım

sofra için limon ve sirkelik

küçük baharatlıklarım

havlu kağıtlık ve peçeteliğim :)

çay bardaklarım :)

Son düzenleme:
ama bıu kacırınce bu rayı toplamak zor oluyor yetısemıyom

buda bnm cay setım bardaklar taşlı ama bell olmuy

kızlar bunu dün akşam aldım topunuzun gazıyla:roflol: sarev sarev alın size sarev. ama yakından elleyince harika bi his uyandırıyokaydirigubbakcemile3 fiyatı 127.5 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…