eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kızlar gürel porselenin yemek takımından aylardır realde satılıyor hem de model model ben kendi çeyizime almıştım günlük kullanım için;memnun kalınca anneme de aldık bir takım.
fiyatı da bu civardaydı
başka alışveriş merkezlerinde de görmüştüm de hangileri hatırlamıyorum
üzülmeyin bulabilirsiniz yaniopuyorumnanaktan

ben baktım bi kaç yere ama günlük kullanım için bulamadım..zaten acelem yok bulurum bigün:çok üzgünüm:

Biricik kapoitoneli nevresimleri ne kadara aldın? ben bir yerde sormuştum çift kişilik 55tl dediler.

bende bunu aldım kızlar daha dogrusu yemek takımımın yanında hediye olarak aldım

buda yemek takımım

Eklentiler

• $schafer_kampanya2.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 49
canım ben bi tane özdilekten aldım
75 tl ye ama normalde 110 120 arası fiyatlarda.
yeni aldıklarımda 45 tl.
özdilekten aldığımda bu

Aşağı yukarı fiyatlar birbiriyle aynı galiba. sağol canım. benim de hoşuma gitti bunlar. içine yorgan da koyulabiliyor.Alayım bari ben de 2 takım o da aradan çıksın :)

akadaşlar bimde dün indirim vardı. tek kişilik nevrsim takımını 19.90 a aldım.. tek kişilik battaniye 14.50 büyük banyo havlusu 5.90 dı. battaniye çok güzel bence yumuşacık. haftaya cuma çift kişiliği gelecekmiş 17.50 ye. çift kişilik uyku seti de 49 lira. fiyatlar uygun geldi bana. bir de sareve gittim yakında kampanyaya girecekmiş bu aralar bir şey almayın bence bekleyin.. allahım bu çeyiz alışverişi ne kadar zormuş allah hepimize yardım etsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…