eccem bende mutfagımı lila pembe tonları yapıyorum.. teflonların cok güzelmiş. nerden kaça aldın canım?
işte hayatım resimler azcık dekor yaptım :)) biraz pipirikliyim araştırarak almam o yüzden canım belki aman aman model değil ama çok içime sinmeli aldığım şey..
bu nasıl??
bal63 mesajını aldım ama ben henüz özelden mesaj atamıyorum.Ama sağolasın hemen cevap yazmışsın.Dün de cevap yazamadım kusura bakma.işteyken sadece internetim oluyor.dünde işten erken çıkınca yazamadım cevap sana.Daha sonra yardımını istesem olur di mi?malum maddi problemler...:))düzelteyim durumumu sana haber vereyim uygun olursa sanada.
Bugun aldigim takim..
Bu da fincan takimi
Tabaklar nereden miss curious ?? Çoooook güzelleeeerrr ben de bu tarz almak istiyorum da.. opuyorumnanaktan
miss curious tabakların çok şker güle güle kullan. bnde şimdi o siteyi dolaşıyorum. duymamıştım hiç
fincanında biev mi?
bu da yeni bıçak setim[/QUO
bunun aynısından bende aldım güle güle kullanalım..
tantitoniden canim cevahirden aldim sen de istanbul'dasin sanirim, ordan alabilirsin..
sagol canim bu arada ben iki takim aldim ve eve teslim yapicaklar aklinda bulunsun, sorabilirsin..Ayy ben de bakayım oraya çok güzeller... opuyorumnanaktan
İyi günlerde kullan çok hoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?