eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

eccem bende mutfagımı lila pembe tonları yapıyorum.. teflonların cok güzelmiş. nerden kaça aldın canım?

oo benim gibi bi pembeli daha
canım teflonlarım maas ben herşeyimi bir aldım tam fiyatını bilmiyorum ama
200-250 tl arasında

sen çelik tencereni ne renk aldın ? veya aldın mı

işte hayatım resimler azcık dekor yaptım :)) biraz pipirikliyim araştırarak almam o yüzden canım belki aman aman model değil ama çok içime sinmeli aldığım şey..

BAL63
Merhabalar yeni katıldım aranıza ve tek tek sayfalara baktım
senin aldığın şeyler süper zevkinde...
Bu arada bardaklar için bana da yardımcı olursan sevinirim:))

YOLCU 81 olurum arkadaşım bikaç arkadaş daha aldı bu setten tabiki sanada elimden geleni yaparım...yasakkelime

limango diye bir alışveriş sitesi var indirimdeki ürünleri hergün satışa çıkartıyor dün oraya sipariş verdim istersen senide üye yapabilirim tatlım 11,99 tl bu paspas ...

bal63 mesajını aldım ama ben henüz özelden mesaj atamıyorum.Ama sağolasın hemen cevap yazmışsın.Dün de cevap yazamadım kusura bakma.işteyken sadece internetim oluyor.dünde işten erken çıkınca yazamadım cevap sana.Daha sonra yardımını istesem olur di mi?malum maddi problemler...:))düzelteyim durumumu sana haber vereyim uygun olursa sanada.

OLUR CANIM ÜRÜN ÜRETİMDEN KALKMADIĞI SÜRECE YARDIMA HAZIRIM :)) YETERKİ GÖNÜLLER HOŞ OLSUN.:lepi:

bunu aldım schafer'dan günlük 6 kişilik
şimdi buna uygun kahvaltı takımı tarzında bişey bulmak lazım

miss curious tabakların çok şker güle güle kullan. bnde şimdi o siteyi dolaşıyorum. duymamıştım hiç

fincanında biev mi?

miss curious tabakların çok şker güle güle kullan. bnde şimdi o siteyi dolaşıyorum. duymamıştım hiç

fincanında biev mi?

canim tesekkurler ben de cok begenerek aldim, fincani daha once gormustum ve cok begenmistim "yemekteyizde" de gorunce emin oldum. Onu bernardodan ablam hediye aldi..hihoyyyt Bu arada tantitoni tabaklar 4 lu satiliyo o yuzden ben 2 takim aldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…