Kahvaltı takımınız çok güzel.İyi günlerde kullanın.Nereden aldınız?Markası nedir?
teşekkür ederim, markası schafer... bulunduğum yerden ceyiz mağazasından aldım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltı takımınız çok güzel.İyi günlerde kullanın.Nereden aldınız?Markası nedir?
gulsunn cum kahvaltı takımına bayıldım çok şeker rengarenk, güle güle kullan
Kizlar bunu haftasonu aldim yatastan..aslinda nevresim takimi ama ben yatak örtüsü olarak da kullanmayi planliyorum..:lepi:
canım çok güzelmiş
kaça aldın??
oo yüksekmiş fiyatı,tesekkur ederim canim aslinda bence fazla odedik 240 a aldik nisanlimla ama cok begendim bi de yatak ortusu niyetine kulanicam gibi kiyamam ben buna yatmaya:sm_cool:
teşekür ederim canım, beğenmene sevindim.. bulunduğum yerden bir çeyiz mağazasından aldım ama tek kalmıştı.. istersen üreten firmayı öğrenip söylerim canım..ayyyy kediye ve mumleğa bayıldım çok hoş.. diğerleri de çok güzel güle güle kullan.. o kediyi nerden aldığını sorabilir miyim tatlım
çok sağol arkadaşım... yatak örtüm perdeleri ve fonları da var içeriğinde, 360TL ye aldım...çok güzellergülsünn iyi gnlerrde kullan. yatak örtün ne kadar acaba?
teşekkür ederim canım...İyi günlerde kullanın hepsi çok güzel....
ne güzel şeyler almışsınız güle güle kullanın.zemuszemus
lirean
örme battaniyeli takımı kaça aldın canım bende istiyorum aynısından :lepi:
aldıklarınız çok güzel kızlarr iyi günlerde kullanınn opuyorumnanaktan