eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

dün kendıme kavonoz takımı aldım. kapakları cılasız ıns sorun olmaz

14bt6oh.jpg

bunlarda benim aldıklarım biev den

Eklentiler

• $biev alg saklama 4lü 62.webp
    $biev alg saklama 4lü 62.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $biev çaydanlık1.webp
    $biev çaydanlık1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $biev sın 021 6lı siyah  64tl.webp
    $biev sın 021 6lı siyah 64tl.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 43
Ben de iki gün önce aldıklarımı ekleyeyim...
Imageshack - yatakrtm
Yatak örtüm 75 TL ye aldım packwork çalışması çok hoşuma giderek aldım,değişik geldi ve de güzel

Imageshack - uykusetim

Taçtan arkadaşlar 150 Tl ye aldım saten uyku setim...

Imageshack - grnt103t

Imageshack - grnt107v

Bunlarda altınbaşaktan nevresim takımları 40TL

Arkadaşlar kusura bakmayın telden çekmek zorunda kaldım, nette resimlerini bulamadım...

Son düzenleme:
kizlar bunu gecen sen almistim bi indiirimde 600 watt philips..watt olarak nasi,pek anlamam bunu rondo olarak da kullanabilir mym simdi ben..mikseri yok sanirim bunun onu almam gerek di me..:uhm:
80808_en_ucuz_philips_mikser___blender_philips_hr_1363_124.jpg

Son düzenleme:
bende sizinle tecrübelerimi paylaşayım belki işinize yarar...bu topiğin ilk sayflarında aldıklarımı görebilirsiniz...
rondom philips gerçekten harika bişey çok memnunum tefale göre daha küçük parçalara ayırabiliyor...özellikle dometeste çok fark ediyor ikisi...
ütüm philips 2-3 kat katlayıp ütüleyebiliorum harika bi ürün ...
schafer tabak ve çatal bıçağım vardı çok kalitesiz bir ürün... çatal bıçak kalmadı artık 3-5 günde bir bi tanesini çöpe attım...tabakları ise artık hiç içime sinmiyor sanki gittikçe boyaları sökülüyor gibi çin malı işte!!!
hisar çatal bıçak tk harika bıçakları çok keskin... paslanma sorunu olmuyor
nehir çatal bıçak tk bıçakları paslanıyor...
daysincolours nevresim tk. ilk başlarda renkleri atar mı solar mı diye çok düşünmüştüm herhangi değişiklik olmadı...
yataş 4 mevsim ve nevresim tk onlarda da her hangi değişiklik olmadı gayet güseller:))9
kaz tüyü yorgan harika bişey yatağın içi hamam gibi oluo:)))) normalde üstümde battaniye olmadan yatamazdım şu an ona ihtiyaç duymuorum...
arzum tostçu tost mak... ilk başta haznesi çıkmıyor die çok tereddüt etmiştim ama temizliği çok kolay kesinlikle yapışma olmuyor...kantin tostu gibi tost yemek isteyenlere tavsiye edilir:)))
arçelik çay mak... harika özellikle kalabalık misafir geldiğinde çay yapmak çok pratik...
güral ve kütahya tabak tk... ikiside harika
korkmaz çelik tencere tk ve alüminyum tencere seti ikiside mükemmel herhani problem yok...
daysincolours peluş battaniye harikalar...
merinos ve dinarsu shaggy halı harika bişey... üzerine dökülmeyen kalmadı şu kısacık sürede ıslak mendille sil gitsin ne leke var ne de pislik:)))
fakir küçük el süpürgesi... emiş gücü çok iyi, sarjı uzun süre gidiyor... benimkinde tek sorun elk çarpıyor elin tuttu yerde bi yerden... sanırım benimki arızalı... sarjla çalıştırdıım için pekte takmıorum...
philips marathron elk süpürgesi... sessiz diyemem... ama benim gibi ses konusunda hasas biri bile tahammül edebiliyor... emiş gücü çok iyi..tavsiye ederim...
beyaz eşyalarımın hepsi siemens çok memnunum...
bardak tk bernardo daha hiç kullanmadım aşkı memnudaki gibi görüntüsü harika:)))
televizyonumuz samsung 7 serisi çok memnunuz
vileda ütü masası ve çamaşır asacağı... ütü masasından memnunum ama asacak okdr ii deil... başka bi marka asacağım daha var o daha güsel ayrıca daha çok çamaşır alıyor...
korkmaz çaydanlık güsel...
aklıma gelenler bunlar kızlar...

slm kızlar...
bende su sebili aldım... sarısına bayıldım ama maalesef mutfağıma uymuyordu... bakmayın böyle durduğuna, boyutları çok küçük:)))
8439e14f86534fadb283828.jpg

39,50TL

1218625410528567b.jpg

yukarıdaki nevresim takımım ve bornoz takımımın markası pierre cardin.okadar harikalarki dokununca bile mutlu oluyosun:))))

70464.jpg

saç şekillendiricimi kayınvalidem aldı

echndayscapellape.jpg

echndysmaxtkkahfu.jpg

bunun üzerinde bide örgü battaniyem vardı ama resmini bulamadım netten.battaniyesi hoşuma gitti o yüzden aldım zaten...

bunlarda benimkiler
bornoz takımım 160tlye almıştık galiba
aaampozdilekbornozailes.jpg

buda nevresim takımım taçdan bunuda 60tlye almıştık galiba

[

buda uyku setim 140tleye almıştık

daha çok varda şimdilik bunları ekledim:delphin::delphin:

inş. beğenirisiniz ben çokk beğenerek aldık

Son düzenleme:
Topik paylaşımında bulunanların dikkatine;
Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)
Başlıktan da anlaşılacağı üzere lütfen sadece resimli paylaşımda bulununuz,bu uyarı sonrasında yapılan tüm yorumlar direk kaldırılacaktır.
Bilgilerinize sunarıma.s.
Sobet topiğimiz burada zaten mevcut : http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ligi-fikir-paylasimlarimiz-sohbet-bolumu.html yerimseniben

Son düzenleme:
resimaspx.jpg

teflon tencere takımım bundan değil ama benmkine benzer en yakın bunu buldum.kulpları altın sarısı ve işlemesi daha bi güzel...markasıda falez...yemek takımımı aldığımda hediye vermişlerdi...

sonunda tencerelerimde geldi
bunlar teflon tencere setim
968.jpg

buda çelik setim yalnız benimkinin sapları lila parçalar aynı
975.bmp

karaca çay setim
ve
günlük kullanacağım kahvaltılığım,çalışanlar için pratik diye düşündüm..

Eklentiler

• $karaca.webp
    $karaca.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $kahvaltılık.webp
    $kahvaltılık.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
eccem bende mutfagımı lila pembe tonları yapıyorum.. teflonların cok güzelmiş. nerden kaça aldın canım?

Back
X