eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bunuda birkaç ay önce almıştım kızlar buda limango hem pikesi var hem nevresimi...

cıvıl cıvıl çok güzela.s.
imrendim yaeyvahedigeldismile
annem daha aldırmıyor nereye koycaz diye üfff:sinifsinif:
güle güle kullan canım:nazar:

teşekkür ederim cnm aynı problem bizdede var son aldığımı gizli saklı eve sokup saklamayı düşünüyorum :)

sağol canım ben netten almadım bunları idaşın mağazasından aldım ama nettede satılıyor minimal diye yazdıgında kaydirigubbakcemile3

evet canim nete baktigimda buldum bi sitede ama her siteye guvenilmiyor o nedenle sana sorayim dedim..Bu arada kalite olarak nasillar acaba, solma falan olmas di me insallah..

gülsünnn geldimi nevresimin benimki şimdi geldi ve paspasımda geldi ama açıp bakamadım işyerinde , senin eline ulaştımı???

gülsünnn geldimi nevresimin benimki şimdi geldi ve paspasımda geldi ama açıp bakamadım işyerinde , senin eline ulaştımı???

canım msj ını maalesef şiimdi gördüm... dün geldi benimkilerde... ben beğendim.. ofisten arkadaşalrda sipariş vermişti.. onlarda beğendiler.. ... umarım sende beğenirsin.. paspasında güzeldi ama... iyi günlerde kullanman dileğiyle:)))

dün aldım arkadaşlar

ju650main.jpg
[/URL][/IMG]

musa67_d_DRO-02739.jpg
Kizlar cok gerekli bisi diil ama sonra almak aklima gelmezdi diye UN ELEĞı aldim:) Kek yapmayi seven biri olarak..

Back
X