eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

220x220.jpg
Kizlar cok da gerekli bisi diil gibi ama benim isime bayaga yariyo cok fazla bitki cayi icyorum da:))ceyizime de aldim bi tane ikeadan yerimseniben

aa güselmiş miss curious
buna benzer örtüyü bu hafta aşkı memnuda kullandılar sanki
ne kadar aldın cnm

Cok dikkatlisin canim ya orda gordum zati..kaydirigubbakcemile3
fiyat 280 tl biraz fiyatli ama ben baska ortu almiycam canim sade seviorum ben..

dikkatliyimdir :jeyyar:
aşkı memnuda gördüğümde bnmde hoşuma gitmişti. günlük kullanabilirm diye düşündüm ama günlük için pahalıymış.
birde senin koyduğun fotoda çok güzel durmuyor ışıktan dolayı sanırım. dizide daha hoştu:1closedeyes:

dikkatliyimdir :jeyyar:
aşkı memnuda gördüğümde bnmde hoşuma gitmişti. günlük kullanabilirm diye düşündüm ama günlük için pahalıymış.
birde senin koyduğun fotoda çok güzel durmuyor ışıktan dolayı sanırım. dizide daha hoştu:1closedeyes:

cepten cektim ondan olabilir, ben severek aldim, nevresimlerle daha şık duruyor ve cok hafif bi de kalin suslu puslu seyleri sevmiorum ben almayi su an dusunmuyorum, bi de cok sık kullanmayacagim biseye para vermek mantiksiz geliyor nedense..

11016b1.jpg
bu saklama kaplarini nOble Life dan almistim..Bulasik makinasinda yikanabilirmis, kullanan bi arkadasim tavsiye etmisti..

kızlar yaa ben bu noble lifetan bi kahvaltı takımı begendm ama kalitelimidr porselenleri biliomusunz?

kızlar bi arkadaşıma hediye aldım nasıl??

Eklentiler

• $220x220.webp
    $220x220.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 41
kızlar hepsıne baktım mukemmel seyler ama bence herseyınızı bu kadar pahalı almayın mesela makroda nevresım takımı vardı 20 tl cıft kısılık 17 tl tek kısılık onlardan alın mısafır ıcın ben evlıyım bende kardesım ıcın bakıyordum.bende sızler gıbı heveslenıp herseyın en ıyısını aldım ama bence mısfırı yada gunlugude dusunun bence o nevresımlerden kaldıysa alın

haklısın disikus ama imkanları zorlamadan almaya çalışıyoruz,dediğin gibi heves işte ama ilerde keşke alsaydım demektense sıkıntıya girmeden almakta sorun yok...

ayrıca haftasonu istoça gittim bilginiz olsun toptan fiyatına parekende veren yerler var istediğiniz herşey a dan z ye herşey var...mesela mağazadan 60 tl olan ütü masası orda 50 tl idi ayrıca mini fırın almak işsteyen mağazalarda 60 tl ye varan kumtelin mini fırını 35 tl idi bence eksiğiniz çoksa önce piyasada araştırıp ordan uygun fiyata alabilirsiniz...

Back
X