Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayılıyorum senin aldıklarına ve Maşallah diyeyim
Yumurta dilimleyicisi kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.:dance:
iyi günlerde kullan.Yakın takipçinim:teytey:
cok sevimliymis bu..vereliniortakyumurtadan gidiyoruz...geçen yıl aldığım yumurta kalıbım,yumurtamız kalp şeklinde kızarcak yani :))
ya o yumurta dilimleyicisinden annemde var ben çocukken telleri ile müzik yapardım :)
o zamanlar belliymiş gitar çalıcağım :)
ya o yumurta dilimleyicisinden annemde var ben çocukken telleri ile müzik yapardım :)
o zamanlar belliymiş gitar çalıcağım :)
Daha kullanmadım ama noble lıfe kahvaltı takımı ve yemek takımı aldım . cok begenerek aldımnoble life kullanan yok muuu:sm_confused:
Canım Bunları Marks and Spencer'dan aldım fiyatları ;
Yemek Takımı Seti - Tabak: 14,00 YTL | Kase: 13,00 YTL | Mug Takımı: 45,00 YTL | Pasta Tabağı: 17,00 YTL | Kuver Tabağı: 13,00 YTL | Servis Tabağı: 60,00 YTL
Tatlım naptın sen ya.. tek tek satılıyor onlar 6 kişilik bir takım oluşturdum ben şu an tam hatırlamıyorum tek aldığım şeyler onlar değildi ama toplam da 500 TL ödedim. aldığım tabaklarda 350-400 civarı bişey tuttu yanlış hatırlamıyorsam..
canımm banamıı dedinn amaa ordaa öyle yazıncaa ağzım açık kaldı
10.00 ,60.00 falan yazıyoo
noktadann sonrasını okuyuncaa gözüme çok fazla gözüktüü o yüzden dedimm ne bilimm okadar para verilmez çünküü yemek takımınada
kızlar bi arkadaşıma hediye aldım nasıl??
![]()
bende bunu days in colors dan almıştım 160 ytl kaydirigubbakcemile2
![]()
Taç nevresim takımım su anki fiyatı 110 ytl
bende bunları aldım geçen ay..
hepside harika süprizzzzz
fincan takımını nerden aldın canım,çok hoşuma gitti.. bende fincan takımı alacagım ama klas olmasını istiyorum..bilmiyorumkismile
biev'den aldım canım 2takım aldım ben %50 indirim yapıyorlardı hala devam ediyomu indirimi bilmiyorum ama herkesin çok hoşuna gidiyoryerimseniben