eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Bunu bugun aldim kizlar minimal marka..
3359studiogri01209x291.jpg

nill.jpg
bu da cok amacli kase bulamadim buyuk resmini 3 lu 15 tl.

Son düzenleme:
joey
boshta
bu marka ve modele nasıl karar verdınız ben cok kararsızım

bizim evdeki süpürgemiz bosch, çok da memnunuz, etraftanda toz torbalı süpürge alacaksan bosch al diye çok tavsiye duyduk.

ben sulu ya da torbasız süpürgelere o kadar para vermek istemediğim için toz torbalı düşünüyordum zaten.

modele gelince, bir alt modelini de alabilirdim aslında fiyatı daha uygundu. ama bu modeldeki filtre yıkanıp yenilenebiliyormuş ve havayı süzüyormuş. fiyatı da kafamda ayırdığım miktar kadardı, ben de aldım a.s

bizim evdeki süpürgemiz bosch, çok da memnunuz, etraftanda toz torbalı süpürge alacaksan bosch al diye çok tavsiye duyduk.

ben sulu ya da torbasız süpürgelere o kadar para vermek istemediğim için toz torbalı düşünüyordum zaten.

modele gelince, bir alt modelini de alabilirdim aslında fiyatı daha uygundu. ama bu modeldeki filtre yıkanıp yenilenebiliyormuş ve havayı süzüyormuş. fiyatı da kafamda ayırdığım miktar kadardı, ben de aldım a.s

fiyatı ne kadardı ve nerden aldın 2000 wattmı ?:1rolleyes:

fiyatı ne kadardı ve nerden aldın 2000 wattmı ?:1rolleyes:

evet canım 2000 Watt, valla fiyatına 300 küsür dedi, yalan söylemiş olmayayım tam rakam veremicem. nakit alıcam dedim 250ye bıraktı. Bosch bayisinden aldım. mesela media markt'ta gördüm aynı modeli 279tl'ydi.

hoşgeldin balcım naber

dün akşam yengem almış (: çok mutlu oldum bi çaykolik olaraktan

iyiyim canım güzel günlerde kullan..kocişinle tatlı tatlı sohbetlerde keyif çayı yapın işllh....:)

çaydan gidiyorum bugün kaydirigubbakcemile3 nişanlım geçen yıl anneler gününde almıştı bana bende hemen çeyizime attım

evet canım 2000 Watt, valla fiyatına 300 küsür dedi, yalan söylemiş olmayayım tam rakam veremicem. nakit alıcam dedim 250ye bıraktı. Bosch bayisinden aldım. mesela media markt'ta gördüm aynı modeli 279tl'ydi.

teşekkürler canım bende bosh alcam galıba mor renklisini pek begenmiştim fiyat aralıgıda gayet normal media markette ve bayısındede bakım ben sagolasın:))

kızlar bu days in coloursun örgü battaniyeli nevresim takımları varya ben burda resmini görmüştüm ve araştırdım çok uygun fiyata bir yerde buldum 110 tl falan isteyen olursa bana mesaj atsın telefon numaralarını veririm birde göndermeye kargo ücreti oluyor 10 tl falan sanırım piyasadan çok daha uyguna geliyore istediğniz her renk varmış arayıp sordum

Eklentiler

• $rainbowkahvebg1.webp
    $rainbowkahvebg1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Back
X