eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

arkadaşlar nasıl sizce bgn gittim buna çok yakın renk olarak aldım ...bi yandanda düşünüyorum gereksiz yere paramı verdm die...birde bnm daha evliliğime var bu tarz şeyler son ana bırakılınca hep en ucuzu alınır...ben erkenden gönlüme göre olanını aldım

18906031mzp.jpg

arkadaşlar nasıl sizce bgn gittim buna çok yakın renk olarak aldım ...bi yandanda düşünüyorum gereksiz yere paramı verdm die...birde bnm daha evliliğime var bu tarz şeyler son ana bırakılınca hep en ucuzu alınır...ben erkenden gönlüme göre olanını aldım

18906031mzp.jpg

resim gözükmüyor cnm??

days olan modeldenmi aldın canım ben evliyim ama annemin aldığı eski nevresim takımları vardı bu yüzden bir kaç tane aldım ama anneminkileri hiç kullanmıyorum anca gündeliğe gidin istediğiniz modelleri alın ama indirimi bekleyin hepsi bir süre sonra düşüyor birde evli bir bayan olarak size tavsiyem kesinlikle battal boy almaya bakın çünki şimdiki yataklar çok büyük oluyor benim hepsi kısacık geliyor
dAYsin(marka yazılmıyormuş) BU ÖRGÜ BATTANİYELİ MODELİ ÇOK KULLANIŞLI GÖZÜKÜYOR BENDE ALICAM ARAŞTIRDIM AMA PİYASADA DEĞERİ 180 CİVARI BEN 110 TL YE BULDUM BİR YER AMA KARGOYLA GÖNDERİYOR İSTEYEN OLURSA MESAJ ATSIN BEN ARARIM İSTEDİĞİNİZ RENGİ GÖNDERİRLER KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİDE VARMIŞ
aldınız aldınız kızlar valla evlenince birde benim gibi çalışmazsanız 3 kuruşun hesabını yapıyorsunuz her istediğinizi alamıyorsunuz istediğiniz şeyler aklınızda kalmasın alın gitisn

Eklentiler

• $days rain bow kahve.webp
    $days rain bow kahve.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
aldıklarınız güzelmiş kızlar.. güle güle kullanın..:1rolleyes:sizleri gördükçe hevese geliyorum bilmiyorumkismile

hilal ve miss curious iyi günlerde kullanın.
curious nikah günüde belli olmuş sanırım ne güzel.
ne kadara aldın canım bu seti?

hilal ve miss curious iyi günlerde kullanın.
curious nikah günüde belli olmuş sanırım ne güzel.
ne kadara aldın canım bu seti?

canim sagol dugun gunu belli oldu ama nikah henuz belli diil, dugunden once yapicaz allah nasip ederse nikahi es durumu tayini soz konusu olunca..

Takimi 450 tl aldim internetten, tek tek alinca 600 falan oluyodu..Bayisinde daha pahali bu arada haberin olsun..

ben de ikeaya gittim dün kaydirigubbakcemile2

günlük çatal-bıçak takımı. tatlı çatallarını da aldım 6 kişilik.

PE105762.jpg

saklama kabı

PE233878.jpg

salata servis kaşıkları. fıstık yeşilini aldım. resimde pek canlı çıkmamış ama orijinali çok şeker

IKEA-LEGYM-2-LI-SALATA-SERVIS-CATAL-VE-KASIGI__22126014_0.jpg

ben de çok çok araştırıp ve en sonunda karar kıldığım,ilk çeyizim aiçin adım attığım sevgili malzemelerimi sizlerle paylaşmak istedim.burda sizinkilerden fikir olarak baya yaralandım.umarım benimkiler de başkalarına fikir oluropuyorumnanaktan

Eklentiler

• $flowerpool.webp
    $flowerpool.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $VanGogh[2].webp
    $VanGogh[2].webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $pinkflowers[1].webp
    $pinkflowers[1].webp
    3 KB · Görüntüleme: 25
  • $443604_MGZ00094821[1].webp
    $443604_MGZ00094821[1].webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $celikcezveseti[1].webp
    $celikcezveseti[1].webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 28
bunlar da devamı
benden şimdilik bu kadar...:teytey:

Eklentiler

• $J5286501[1].webp
    $J5286501[1].webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $voguefincan1[2].webp
    $voguefincan1[2].webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $248[2].webp
    $248[2].webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $36271_buyuk_zoom[1].webp
    $36271_buyuk_zoom[1].webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $pr_01_109_max[1].webp
    $pr_01_109_max[1].webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaşlar ben de sizin aldıklarınıza baka baka heeslendim.Ben de aldım bişeyler.Resimleri biraz zor ekliyorum amaa.Cep telefonuyla çektiğim için tam görünmüyo galiba. fisfisfis

Eklentiler

• $Görünt0405.webp
    $Görünt0405.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $Görünt0397.webp
    $Görünt0397.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $Görünt0411.webp
    $Görünt0411.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $Görünt0412.webp
    $Görünt0412.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $Görünt0407.webp
    $Görünt0407.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
slm kızlar bişey soracam zmn zmn markafoniden alışweriş yaptıınızı görüorum bende geçenlerde ilk kez alışweriş yaptım 11 gün geçmesine rağmen sipraişlerim hala gelmedi... her zmn böyle geçmi gelio burada??? yoksa bi aksilik mi var? yardımcı olursanız sevinirim...

Back
X