eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Kızlar hepimiz güle güle kullanalım cicilerimizi inşallahkaydirigubbakcemile2

Bu arada joey limango yurt içi kargosuyla gönderiyor sadece.

1212837606399675_b.jpg

Bende net üzerinden taç çift kişilik silikon yorgan aldım.. birtane normal var ,misafir icin vs. dye de alalım dedik..
aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar,çok ciciler..:)

75 tl ye nevresimdunyasından aldım canım.. uygun geldi bana..kapıda ödeme yapcam tabi..kargo ücreti yok..

Selam kızlar,

Taç'ta beğendiğim bir yatak örtüsü vardı. Geçen hafta limango'da indirimde gördüm hemen aldım.
130 TL yerine 85 TL'ye almış oldum heyoo zemuszemus

6114_buyuk.jpg

Selam kızlar,

Taç'ta beğendiğim bir yatak örtüsü vardı. Geçen hafta limango'da indirimde gördüm hemen aldım.
130 TL yerine 85 TL'ye almış oldum heyoo zemuszemus

6114_buyuk.jpg

ben bir ara yatak odamı mavi yapmayı düşünüyordum. karar değiştirmeseydim alacağım yatak örtüsü bu olacaktı. çok güzel, güle güle kullan olumunekankayizsmile

Ya bu lımangoda benım ıstedĞım taÇ sıyah beyaz yatak ÖtrÜsÜ nezaman ındırıme gırecek yaaaa.

bornoz takımım..

güzelmiş cnm güle güle kullanın.

ashmunikal cnm sende yatak örtünü güle güle kullan

ya ben bornoz takımını nerden hangi markadan alacagımı bilemiyorum. Bazılarıda aşırı pahalı geliyor. O yüzden en sona bıraktım. ama önerileri olan arkadaşlar olursa çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:

ya ben bornoz takımını nerden hangi markadan alacagımı bilemiyorum. Bazılarıda aşırı pahalı geliyor. O yüzden en sona bıraktım. ama önerileri olan arkadaşlar olursa çok sevinirim

ilk başta bende aynı şeyi düşündüm ama sona bırakınca daha aklıma gelmeyen birsürü şey çıkar diye almaya karar verdim..
ben evkurdan 197ye aldım netten fiyatlarına baktım 220-230 civarı aynı takım..
alttarafı bornoz ve havlu var içinde ama çok pahalılar gerçekten..

kervanın bornoz takımını tavsıye edıyorum bana nısan bohcasında eltım almıstı annemde takımını aldı super askılı kısa bornozu var acayıp şirin:teytey: aynı zamanda klasık bornozuda var hem erkek hem bayan bas havluları mınık el havluları sabunları bıle var:roflol:

bende sarevden 135 e aldım geçen hafta biliosunuz ki sarev süper kaliteli bi marka

Back
X