- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
- 173
bugünde days in colours pike takımları indirimde kızlar limangoda :)
ama bence fiyatları hiç uygun değil ben geçen hafta days ın colours çift kişilik pike takımını 50 tl ye aldım burda daha pahalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünde days in colours pike takımları indirimde kızlar limangoda :)
bnde fıstık yeşili olandan aldım. çok güzel hepsi.![]()
Bayanlar taç battaniyelerde indirim yyapmışş. Bgn 45 tlye aldım çift kişiliğini...
internetten aldım ben :) ama mağazalarında indirimde midir bilmiyorum. internetten aldığımda 2. battaniye bedava kampanyası çıkıo. kaydirigubbakcemile5bu taç battaniyeleri nerden aldınız kızlar ya
kızlar bnde artık yavaş yavaş almaya başladım bişiler :)
aranıza katılcam aldıkça bayanssulusmile resimdeki battaniye setinin mavi olanını aldım...
![]()
![]()
indirime girdiğinde inşallah bu yatak örtüsünü alacağım çok beğendim taçtan bu yatak örtüsüde delikafadulden
canım taç oline satış sitesinden aldım 2 ay falan oldu. bir alana bir bedava kapanyasından aldım 207 TL normalde. ben arkadaşımla birlikte aldım 101 e falan geldi.kaç paraya nerden ve ne zaman aldın cnm
benim de hic pikem yoktu kizlar limangodan aldim bugun days in colours..İki rengi de cok sevdim, dayanamadim ikisini de aldim..opuyorumnanaktan
![]()
![]()
yeşilini çok beğendim ben yaaagüle güle kullan canım.
pinky nişanlın doğru sölemişkaydirigubbakcemile3
diğer kızlar sizde güle güle kullanın aldıklarınızı.
bende bi kaç gün önce misafir yemek takımımı ve misafir çatal bıçak setimi aldım.
![]()
benden
kalp desenli olan çok hoş geldi gözüme. markası ne canım gördüm sanki ama?