eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Dün aldım rengini sözlüm beğendi ben renk konusunda kararsız kaldım mavi olanı aldık yeşilide güzel duruyor.

Eklentiler

• $1268818939512984_b[1].webp
    $1268818939512984_b[1].webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 38
8li kepçe seti aldım bugün ,ama fikrim eve gelince döndü metal almayı düşünüyorum.:gitme:

YANMAZ-YAPISMAZ-KEPCE-TAKIMI-ORJINAL-SCHAFFER__15202313_0.jpg

pembe renkli silikon yumurta yag fırçası
GetImageFromImageServer.aspx

3 tane da mutfak havlusu aldım pembe,lila,fıstık yeşili
fisfisfis

8li kepçe seti aldım bugün ,ama fikrim eve gelince döndü metal almayı düşünüyorum.:gitme:

YANMAZ-YAPISMAZ-KEPCE-TAKIMI-ORJINAL-SCHAFFER__15202313_0.jpg

pembe renkli silikon yumurta yag fırçası
GetImageFromImageServer.aspx

3 tane da mutfak havlusu aldım pembe,lila,fıstık yeşili
fisfisfis

canim gule gule kullan fikrini neden degistirdin ki, catal-kasik bicak setinin icinde metaller yok mu..Bunlar teflon icin ideal bence..Ben ayri bi grup aldim teflon..

yok canım ya sadece böyle teflon icin.. metal ayrı gördüm biryerde.. o da cok hoştu.. teflonu pek sevmıyorum genelde toprak tencere ve çelik tencere agırlıklı aldıgım ıcın çelik daha uygundur heralde dedim..bide ayıptır söylemesi sakarım.. karıştırırken kırarım ben bunları diyede korktum elime alıncakaydirigubbakcemile3bide metal alsam nereye koycam o da var.. yarın sınavım var ben ceyiz derdindeyim:gitme:

Selam kızlar,
Dün ŞOK'tan aldım. ıçlerinde kaşıkları da var.
Böyle ufak tefek şeyler almak için aslında erken ama hoşuma giden şeyler oldukça alıyorum. Aradan çıksın.. Hala devam ediyor kampanyası isteyenler alabilir bu arada başka renkleri de var.

2241.jpg

üstteki pike bnm ve aşkımın da favorilerinden. pembeli olanı özellikle ben de almayı düşünüyorum. güle güle kullan cnmm

kızlaar bende cumartesi alışveriş yaptım, bugün eve gelecek nette bulabildiklerimi ekleyeyim...
Taç uyku setim 200tl
1068.jpg
[/url][/IMG]

Taç battaniyem ama renkler farklı 90 tl
1096.jpg
[/url][/IMG]

Tefal ütü 200tl
1101.jpg
[/url][/IMG]

Banyo setim, ama benimki biraz daha farklı bugün resmini çekebilirsem yine eklerim, benimkinde şeritler var fiyatı 165 tl

1106.jpg
[/url][/IMG]

Buda sözlüm için aldığımız damat seti, haziranda nişan bohçalarını vericez... Tabi aşkımın pijaması gri, gömlek ve kravat farklı desende 100tl

1111.jpg
[/url][/IMG]

Fiyatları fikir olsun diye yazdım arkadaşlar, bunların yanında çamaşırlık, ütü masası aldım.

kızlaar bende cumartesi alışveriş yaptım, bugün eve gelecek nette bulabildiklerimi ekleyeyim...
Taç uyku setim 200tl
1068.jpg
[/url][/IMG]

Taç battaniyem ama renkler farklı 90 tl
1096.jpg
[/url][/IMG]

Tefal ütü 200tl
1101.jpg
[/url][/IMG]

Banyo setim, ama benimki biraz daha farklı bugün resmini çekebilirsem yine eklerim, benimkinde şeritler var fiyatı 165 tl

1106.jpg
[/url][/IMG]

Buda sözlüm için aldığımız damat seti, haziranda nişan bohçalarını vericez... Tabi aşkımın pijaması gri, gömlek ve kravat farklı desende 100tl

1111.jpg
[/url][/IMG]

Fiyatları fikir olsun diye yazdım arkadaşlar, bunların yanında çamaşırlık, ütü masası aldım.

güle güle kullanırsın inşallah cimcime bacım. bu arada ütülerimizde aynı kaydirigubbakcemile5

cimcime eses ,canım damat setinde parfümde berbaerinde mi.. benımde nişanım oldu ama yerleşirken alırsın dediler bende alayım cıksın aradan diyorum.
bu arada güle güle kullan canım hepsini

saol canım parfüm seti içinde değil, o seti traş takımı ile beraber alıcaz.
Bende şimdiden aldım aradan çıksın diye, aslında haziranda vericez bohçaları, taksite onuda ekledim

saol canım parfüm seti içinde değil, o seti traş takımı ile beraber alıcaz.
Bende şimdiden aldım aradan çıksın diye, aslında haziranda vericez bohçaları, taksite onuda ekledim

en güzeli canım..bütçeyi sarsmadan ilerlemek lazımyerimseniben
güle güle kullan canım hepiciğinizemuszemus

Back
X