Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canm daha iyileri senin olsunyemek takımını çok sevdim. güle güle kullan çok hoş duruyor![]()
![]()
bende az önce çokk beğenerek limangodan bu takımı aldımm
8li kepçe seti aldım bugün ,ama fikrim eve gelince döndü metal almayı düşünüyorum.:gitme:
![]()
pembe renkli silikon yumurta yag fırçası
![]()
3 tane da mutfak havlusu aldım pembe,lila,fıstık yeşilifisfisfis
taç bu sankı... çok güzel klozet takımları var bakmanızı tavsiye ederim kızlar.Dün aldım rengini sözlüm beğendi ben renk konusunda kararsız kaldım mavi olanı aldık yeşilide güzel duruyor.
çok hoş tam sevdiğim rekler güle güle kullan inşallah :)bu da tek kisilik pikem, misafirlerim icin tek kisilik bazama sererim die dusundum:)![]()
teşekkür ederim canm daha iyileri senin olsun
eklediğimin üstünden kaç gün geçmişti. mutlu oldum yorumuna :)opuyorumnanaktan
çok beğendim bunu.markaıs nedir
kızlaar bende cumartesi alışveriş yaptım, bugün eve gelecek nette bulabildiklerimi ekleyeyim...
Taç uyku setim 200tl
[/url][/IMG]![]()
Taç battaniyem ama renkler farklı 90 tl
[/url][/IMG]![]()
Tefal ütü 200tl
[/url][/IMG]![]()
Banyo setim, ama benimki biraz daha farklı bugün resmini çekebilirsem yine eklerim, benimkinde şeritler var fiyatı 165 tl
[/url][/IMG]![]()
Buda sözlüm için aldığımız damat seti, haziranda nişan bohçalarını vericez... Tabi aşkımın pijaması gri, gömlek ve kravat farklı desende 100tl
[/url][/IMG]![]()
Fiyatları fikir olsun diye yazdım arkadaşlar, bunların yanında çamaşırlık, ütü masası aldım.
saol canım :))
sen kaça almıştın ütünü
saol canım parfüm seti içinde değil, o seti traş takımı ile beraber alıcaz.
Bende şimdiden aldım aradan çıksın diye, aslında haziranda vericez bohçaları, taksite onuda ekledim