eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bende onu yenı farkettim ve cok hosuma gitti satışı tekrar olurmu acaba?
başka hangi sitelerden bakabilirim .
bu arada teşekkür ederim pinky.

rica ederim cnm
bilemiyorum ki tatlım gelir umarım görürsem haberi veririm bende canım
öpüyorum canım

hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar..
bunlarda benim bugün aldıklarım..

Eklentiler

• $003_10.webp
    $003_10.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $ANY%20015.webp
    $ANY%20015.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $PIC_1961.webp
    $PIC_1961.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $220509010521.webp
    $220509010521.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $havan_porselen.webp
    $havan_porselen.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 34
kalimera canım güle güle kullan cok guzeller,

kek kalıplarımız aynıymış canım, annemede aldım aynısından kullanıyoruz ama kalitesinden ben pek memnun kalmadım, bilmiyorum kullanmıcam sanırım bakalım

kalimera canım güle güle kullan cok guzeller,

kek kalıplarımız aynıymış canım, annemede aldım aynısından kullanıyoruz ama kalitesinden ben pek memnun kalmadım, bilmiyorum kullanmıcam sanırım bakalım

teşekkür ederim canım.. ben bunların dışında bi dar uzun olan kalıplardan bide yuvarlak silikon olanlardan almayı düşünüyorum bunları daha çok pasta için kullanırım herhalde, özellikle kalpli olanıopuyorumnanaktan

Bugün limangoya cotton box ın pamuk saten nevresim takımları gelmişti. Pamuk satenim hiç yoktu ,Çok beğenerek aldım , çok şık.Hala var almak isteyen olursa fiyatda cok uygun. 200 den 110 'a düşmüştü. Yine duramadım.

1.jpg

pinky gülegüle kullan cnm, bende de var bundan, farklı bi rengi.. ama sen pahalıya almışsın cnm sanki, Cotton box pamuk saten %50e indirimle 40a aldım bilmiyorumkismile

mrb kızlaa hepsı cok gusel gule gule kullanın. benımde duunum temmuzda yatak ortusu alıcm hanı su ıncılı boncuklulardan eger aldysanızz resm yuklermısınız karar veremıorum yardım edınnn bana :(

pinky gülegüle kullan cnm, bende de var bundan, farklı bi rengi.. ama sen pahalıya almışsın cnm sanki, Cotton box pamuk saten %50e indirimle 40a aldım bilmiyorumkismile

tşk ederimm

cotton box ın normal ranforce nevresim takımı bile indirimli 65 tl , bu aldığım nevresiminde normal fiyatı 200, ki pamuk saten nevresimler 100 ün altında değil zaten.

kalimera canım evet kalpli olan çok şeker, kalpli pasta yaparız sevdiğimize:)
silikon kek kalıpları keki geç pişiriyor diyorlar doğrumu acaba

tşk ederimm

cotton box ın normal ranforce nevresim takımı bile indirimli 65 tl , bu aldığım nevresiminde normal fiyatı 200, ki pamuk saten nevresimler 100 ün altında değil zaten.

canım ben hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnun özellikle kekin kalıptan kolayca çıkmasından:) geç piştiğini de ilk defa duydum bunu da sormak lazım kullananlara..

kalimeracım güle güle kullan aldıklarını.. kek kalıplarının metal olması cok iyi diye düşünüyorum..
silikonların hammaddesinde plastik var mı bilemiyorum ama görüntüden aldıgım kadarıyla plastik katılıyor.
sıcakla özdeşleşince plastikler saglıga zararlı hale geliyor. iyi dşünün kızçeler plastik ürün alırken , ya da sıcakla temas etmeyecekleri alın..

tşk ederimm

baktımda benimki ranforce olanmış, pamuk saten değil, ama 40 liraya aldım, hatta iki tane almıştım farklı yerlerden biri 40 diğeri 50 liraydı. tekrar güle güle kullan..

baktımda benimki ranforce olanmış, pamuk saten değil, ama 40 liraya aldım, hatta iki tane almıştım farklı yerlerden biri 40 diğeri 50 liraydı. tekrar güle güle kullan..

Teşekkür ederim canım, sende güle güle kullan, bende cotton box ın ranforcelarının tanesi 65'e almıştım 2 yastık hediyesi de fiyatın içindeydi, 50 ye gelmişti nevresim bana da. Ama pamuk satenler 100 ün altında bulunmuyor.

Teşekkür ederim canım, sende güle güle kullan, bende cotton box ın ranforcelarının tanesi 65'e almıştım 2 yastık hediyesi de fiyatın içindeydi, 50 ye gelmişti nevresim bana da. Ama pamuk satenler 100 ün altında bulunmuyor.

evet cnm haklısın, pamuk satenlerin fiyatları çok daha farklı oluo. ranforcelar benim alternatif tercihim, onlardaçok güzel oluo yumuşacık:asigim:

Back
X