eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

yagligim ve sirkeligim eklemeyi unutmusum...

didoss aldiklarini gülle gülle huzurlu günlerde kullan canim. Mikserimiz ayniymis:icecream:.

[QUOTE=pamuk_helva;

teşekkür ederim canım sende güle güle kullan.:nazar:

Son düzenleme:
aldıklarınızı mutlulukla kullanın inş. kızlar..:)
bende eklemeye üşeniyorum çeyiz bitti nerdeyse :)

Bugün aldıklarım kızlar.....opuyorumnanaktan:nazar:
güle güle kullan canım çok güzelmiş baharat takımın bende bu tarz sade bişiler arıyorum :)))
ütünün fiyatını ve adını öğrenebilirmiyim ben de philips almak istiyorum ama hangisi olduğuna karar veremedim
scheferrin bu takımları çok hoşuma gidiyordu ama bulamamıştım.. sitesinede bakmıştım yoktu.. tatlı tatlı kahvaltılarınız olur inşl. eşinle.. güle güle kullan tatlım :)
teşekkür ediyorum canım bende uzun uğraşlar sonucu buldum istersen sitesinden iletişime geçip sana yakın satış yerini bulabilirsin yada aldığım yere sorabilirim fabrikadan kargo ediyorlar parayı hesabına yatırınca belki gönderirler :)

güle güle kullan canım çok güzelmiş baharat takımın bende bu tarz sade bişiler arıyorum :)))
ütünün fiyatını ve adını öğrenebilirmiyim ben de philips almak istiyorum ama hangisi olduğuna karar veremedim

canım teşekkür ediyorum inşallah gönlüne göre olanı sende bulursun.ütü philps GC4410 serisi canım. evyaptan 180 e aldımzemuszemus:teytey:

bende dün gondol pirinc süzgeci ve 6lımini kek kalıbı aldım

272.gif

en alttakinin lilası
g21.jpg

sağolun kızlar..
bende şeffaf aradım ama kalmamıştı lila aldım ..:)
hepimiz güle güle kullanalım inş.:)

Pamuk_helva yağlık ver sirkeliğin çok güzelmiş ben de böyle bir şeyler arıyordum nereden aldın acaba Antalya'da var mıdırbilmiyorumkismile

teşekkür ediyorum canım bende uzun uğraşlar sonucu buldum istersen sitesinden iletişime geçip sana yakın satış yerini bulabilirsin yada aldığım yere sorabilirim fabrikadan kargo ediyorlar parayı hesabına yatırınca belki gönderirler :)

Çok saol cnaım ama krc dan aldım kahvaltı takımımı İşte bu da benm kahvaltılığımm

KARACA-CHARMING-42PARCA-PORSELEN-KAHVALTI-TAKIMI__20518758_0.jpg

Back
X