- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok beğendim nevresimlerini canım...
Satenin rengine bittim :))
Mutlu günlerde kullan inşallah
pissy nevresimlerin çok güzel güle güle kullan
kızlar tekrar resim eklememek için son aldıklarımın olduğu topiğin linkini kopyalıyorum
son aldıklarım burada:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/362209-bunlarda-olsunceyizlerim-buyrun.html
teşekkür ederim canım bende buna benzer bişi alacağım bu modele bakayım o zaman bizde tefal var memnunumm ama philips almak istiyorum daha iyi diye duymuştum hep :)Canım 160a aldım ütümü. Modeli GC4410/02 AZUR 2400W BUHARLI ÜTÜ. Azur serisi olsun istedim ama annemde daha yeni model azur ionic var çok ağır geliyor bana oyüzden bunu tercih ettim. Hem wattı hemde buhar gücü kolay ütü için yeterli.. yerimseniben
ben çeyiz seti aldımbende bernardodan bayağı ürün aldım mutlaka kalitelidir canım çok teşekkür ederim
güle güle kullan cimcimeeeeBugün çeyiz ekleyen olmamış, bende aldıklarımı ekleyeyim...
Meyve bıçaklarım...
[/url][/IMG]![]()
Tepsi örtülerim
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
Buda kışlık erkek terliklerim
[/url][/IMG]![]()
Uyku setim
[/url][/IMG]![]()
bunlarıda güle güle kullannnBanyo setim...
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
güle güle kullan çok şıkmış hepsikızlar merhaba, bende askerimin yolunu beklerken çeyiz almaya başladım yavaş yavaş kaydirigubbakcemile2
Sarev Satan Pamuk Nevresim Takımım
![]()
Cotton Box Pike Takımlarım
![]()
![]()
hepsini çok beğenerek aldım. güle güle kullanırım inşallah :Saruboceq:
selam bayanlar yoğunluktan uzun süredir sadece bakabiliyodum.. Öncelikle herkes aldıklaını ağız tadıyla kullansın inş.. Ben de çeyiz işinde baya yol katettim buarada bunda snrada yaza düğün düşündüğümüz için daha da hızlanacak alışverşler inş. Son haftada aldıklarımı ekliyorum sadece.. Bundan sonra daha sık paylaşıcam boshayallersmile
![]()
Vatan bilgisayar indiriminden aldığım ütüm..
ütümüz aynı canımmmm güle güle kullannn inşallahha.s.
güle güle kullan ezgi
hepside çok güzel
hepsi çok güzel güle güle kullan.. saklama kavanozlarını ben de begenmiştim farklılar...:smiley-cool:
güle güle kullan ezgi o süzgeçte benimde gözüm kalmıştı :)))))
aldıklarınızı güle güle kullan ezgi hepsi cok seker cay süzgecine bayıldımopuyorumnanaktan
kesme tahtana, süzgeçine ve saklamam kaplarına bayıldım. farklılar bunlar hangi markanın ürünleri, farklı ev eşyalarına biraz meraklıyımdır da