Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekküer ederim canımsebnem42 ve sarya_85 cicilerinizi güle güle kullanın kizlar![]()
teşekkür ederim canım evet tchibo dan aldım ürünerini çok beğeniyorum. daha gelmedi umarım bir sorun yaşamam :26:Sarya cım Tchibo'dan aldın sanırım hepsini bende takipçisiyim..çok güzelleeer güle güle kullan canım kravat askılığını bende almayı düşündüm ama boyutlarından emin olamadım bazen yanıltabiliyor sitedeki fotolar
bu hafta aldıklarım kızlar sizede göstereyim bakalım beğenecekmisiniz?![]()
sebnem42 ve sarya_85 cicilerinizi güle güle kullanın kizlar![]()
teşekkür ederim canım evet tchibo dan aldım ürünerini çok beğeniyorum. daha gelmedi umarım bir sorun yaşamam :26:
tamam canım gelince ben seni bilgilendiririm. 3 lü nihale setinden bende aldım ama daha kullanmak nasip olmadıcanım ürünün gelince beni bilgilendirirsen çok sevinirim daha önce kapı askısı almıştım ve gelen ürünün resimdekiyle alakası yoktu miniminnacık bişiy geldi inanırmısın..ama kalitesine diyecek yok.nihale setide aldım çok memnun kaldım.
Kızlar bugun bime güral porselen 6 kişilik yemek takımı gelıyor .24 parça 45 tl
![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar bende bunu aldım.issimonun pamuk saten nevresim. 279 genelde her yerde. dün markafoniden 99 tl 'ye aldım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2
ben kullanan biri olarak soyliyim kizlar cok şık duruyo ama iz kaliyo..tamam canım gelince ben seni bilgilendiririm. 3 lü nihale setinden bende aldım ama daha kullanmak nasip olmadı
bugün aldığım dolma biber oyacağım
![]()
güle güle kullan :)bundan benimde var :)
süpürgeli cadı aldığını güle güle kullan![]()