- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
ancak ekleme fırsatı buldum
![]()
güzelmiş canım güle güle kullan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ancak ekleme fırsatı buldum
![]()
güle güle kullanın kızlar :)
sinoplu bende çaycı alıcam bu tarz hala karar vermedim![]()
canım bende cok arastırdım piyasayı ... genelde ya kapakların altındakı süzgeclerı begenmedım ya da cay koyulan burunlarını begenmedım.. bunun burnu uzun kullanıslı.. babamda anlar bu işlerden o begenmıs bende gördüm begendım almış sağolsun.. kullanmadım ama demlik gibi güzel.. altının kapagıda var kettle olarak kullanım ıcın .. reklam gibi olmasın ama ihlas ürünlerinden cok memnunum..
temizlik robotu da vardı evde ve bircok ürünü Allaha sükür sorun cıkarmadı hiç bize.
fiyatınıda yazıyım 110 TL.
saol canım açıklamaların için ben otomatik kapanma özelliği olan bişey arıyorum hem çelik olucak hemde kaynayınca otomatik atıcak :) biraz daha araştırayom bakayım
Bende dün şekerlik aldım ..
![]()
Babamın pazartesi günü aldıgı ihlas çaycım .. o kdr caycı arasından begendigiim tek cay makinesi..
![]()
bunların bir kısmını alalı çok aldu ancak fotoğraflayabildim, bakalım beğenecek misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/401402-sonbaharin-ceyizi-13.html
kızlar bende bgn bişiyler aldım onları ekledim.