• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

aclya ve balca aldıklarınız birbirinizden güzel. Mevlam hayırlısı ile kullanmanızı nasip etsin arkadaşlar.

Herkese çok teşekkür ederim,Hepimiz ağız tadıyla kullanalım aldıklarımızı inşallah:78:

acelya ve semerta güle güle kullanin kizlar..

acelya yemek servis tabaklarini nerden aldin ögrenebilir miyim?
Bu tarz tabaklar bu aralar revacta:-)

aclya güle güle kullan hepsi çok güzel yemek servis tabaklarını nerden aldın acaba bende o tarz bişeyler arıyorum :))):62:

Canlarım paşabahçe ürünleri satan bir dükkandan aldım.Orda daha farklıları da var onlardan da alıcam.Çok şık duruyorlar masada :93:

Semertacım aldıkların şahane.Benimde bi kredi kartım olsa limangodan alışveriş yapcam ama yok :84:
Neyse ben çarşı pazar dolaşmaya devam edeyim :10:

Semertacım aldıkların şahane.Benimde bi kredi kartım olsa limangodan alışveriş yapcam ama yok :84:
Neyse ben çarşı pazar dolaşmaya devam edeyim :10:

Teşekkkürler beğenmene sevindim bende internettten alışverişi seviyorum, bakalım ürünler elime geçsin beğenirsem sürekli takip edicem, benim de şanssızlığım küçük şehir çarşı pazar kısıtlı olunca bizde sanaldan yapıyoruz alışverişimizi

1.jpg
mrb lar 2012 de kısmetse ben de evleniyorum taze taze aldıklarım
1.jpg
1.jpg
masa örtülerine bayıldım neren aldınız acaba :31:

Kızlar Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin.. topigi canladırmışsınız..:46:

Sosluklarım şimdilik 3 tane ama 6 ya tamamlıcam :61:
dsc013510.jpg

Yemek servisi için tabaklarım:97:
dsc013560.jpg

Canım servis tabaklarına bayıldım güle güle kullan çok hoşlar nerden kaça aldın yazabilirmisin bende böyle bişey arıyorum salata servisi içinnn
:78:

masa örtülerine bayıldım neren aldınız acaba :31:

limango internetten alışveriş sitesi kampanyalı ürünler oluyo 1 haftalığına falan ordan aldım canım, bende çok beğendim misafirlerime eşime çok güzel kahvaltı masaları bahar gelmiş havasında hazırlicam:)))inş

Back
X