• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

papatya aldıklarını güle güle kullan uygun fiyata almışsın taçta kampanyamı var acaba

bunlarda benden...:28: :28: :28:

taç battaniyelerim

:nazar: :nazar: :nazar:

aslında battaniyelerin rengi güzel ama niye ikisi de güllü:27::27::27::27:
o kulplu şeyler güzelmiş ama alttaki sıkacağı niye ekledin:76:
büyük çalış artık
bornozunu ekle mesela hani pahalı olan:7::7:

Son düzenleme:
kızlar limangoda battaniye ve nevresim indirimde altınbaşak,saçlı ve belenay markaları :P
markofonide de victoria markasında nevresim takımları bornozlar var hatta bornoz alsam mı acaba aile bornoz seti 77,90 tl

papatya aldıklarını güle güle kullan uygun fiyata almışsın taçta kampanyamı var acaba

hayır cnm kampanya felan yoktu varsada ben hiç rastlamadım şimdiye kadar tacın kampanyalarına. Normalde bunların taç katoloğundaki fiyatları 115 nevresim + 100 battaniye.
ama benim sürekli nevresim pike aldığım bir yer var toptan fiyatına satıyor % 40 indirimli alıyosun her ürünü her marka satıyor istersen katologtan beğenip sipariş veriyorsun. Ben annemede kendi çeyizimede hep ordan alıyorum. Çok memnunum.

kızlar limangoda battaniye ve nevresim indirimde altınbaşak,saçlı ve belenay markaları :P
markofonide de victoria markasında nevresim takımları bornozlar var hatta bornoz alsam mı acaba aile bornoz seti 77,90 tl

Aslında çok uygun fiyatı, bende gördüm şimdi, kalitesi nasıl ki acep? Bu arada sen süslü hatunlardansın desene, hem kozmetik alıyorsun,bir yandan da çeyiz düzüyorsun, :29:

heheh eyvah yakalandım :P artık kozmetiğe pek para yatırmıom sadece gerekli olanları alıom :P rozelindacım :):93:
bornoz setini araştırdım fiyat uyhun ama bir yorum buldum havlunun ince olduğu güzel olmadığı yönünde bende almaktan vazgeçtim zaten böyle bir bornoz seti almıcaktım bornoz kullanmayı sevmem sırf gösteriş için 250 tl vermek saçma gelio :( benim havlum vardı bir tanede ona uygun bişi alayım diom :)

heheh eyvah yakalandım :P artık kozmetiğe pek para yatırmıom sadece gerekli olanları alıom :P rozelindacım :):93:
bornoz setini araştırdım fiyat uyhun ama bir yorum buldum havlunun ince olduğu güzel olmadığı yönünde bende almaktan vazgeçtim zaten böyle bir bornoz seti almıcaktım bornoz kullanmayı sevmem sırf gösteriş için 250 tl vermek saçma gelio :( benim havlum vardı bir tanede ona uygun bişi alayım diom :)

Kozmetiğe az az alıyoruz, sonra toplayınca dünya para ediyor:64: demek çeyize ağırlık verdin artık:29: hadi bakalım,çeyizde eksikler bitmiyorki anacım, Allah yardımcımız olsun. Benim iş bu sene yatar gibi o yüzden, çok aceleye getirmeden alacağım. Bir yandan da para biriktireceğim.
Bornoz takımına gelince, havlusu inceyse, işe yaramaz o zaman..250 TL cidden çok dediğin gibi, daha uygun bişeylere bakabilirsin.
Sevgiler..:71:

Kozmetiğe az az alıyoruz, sonra toplayınca dünya para ediyor:64: demek çeyize ağırlık verdin artık:29: hadi bakalım,çeyizde eksikler bitmiyorki anacım, Allah yardımcımız olsun. Benim iş bu sene yatar gibi o yüzden, çok aceleye getirmeden alacağım. Bir yandan da para biriktireceğim.
Bornoz takımına gelince, havlusu inceyse, işe yaramaz o zaman..250 TL cidden çok dediğin gibi, daha uygun bişeylere bakabilirsin.
Sevgiler..:71:

makyaj malzemesi bırakılmaz be canım çok şey aldığım yok zaten birşeyler öğrenmeye çalışıyorum işte :P

çeyize gelince of of off tamalancak gibi değil vallaha listemi yaptım nerde ne var ne kadar not aldım gezip dolanıp alıyom gene bitmio
kenara parada attım lazım olur diye :)işimiz zor gerçekten:84:

hayır cnm kampanya felan yoktu varsada ben hiç rastlamadım şimdiye kadar tacın kampanyalarına. Normalde bunların taç katoloğundaki fiyatları 115 nevresim + 100 battaniye.
Ama benim sürekli nevresim pike aldığım bir yer var toptan fiyatına satıyor % 40 indirimli alıyosun her ürünü her marka satıyor istersen katologtan beğenip sipariş veriyorsun. Ben annemede kendi çeyizimede hep ordan alıyorum. çok memnunum.

canım rica etsem nereden aldığını söyleyebilir misin yakınımda biryerdeyse bende öyle alayım istanbulda oturuyorum ben

canım rica etsem nereden aldığını söyleyebilir misin yakınımda biryerdeyse bende öyle alayım istanbulda oturuyorum ben

tabi cnm özelden masaj atıym sana istanbulda burasıda.:34:
ama özel mesaja kapalıymışsın sen ne tarafta oturuyosun dediğim yer ş.evlerde meydan da küçük bir dükkan

Son düzenleme:
Mesaja kapalı olduğumu şimdi öğreniyorum şirinevlere gidebilirim şu mesaj bölümünü açayım da rica etsem bana ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misin

Mesaja kapalı olduğumu şimdi öğreniyorum şirinevlere gidebilirim şu mesaj bölümünü açayım da rica etsem bana ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misin

cnm şuan bulundağun sayfada en üstte sağda kontrol paneli yazan yeri tıkla
sol tarafta seçenekleri düzenle var onu tıkla
sonra özel mesaj gönderimini aç de ve değişiklikleri kaydet bu kadar

Back
X