Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)
bugün aldıgım günlük kullanım için çay seti 7.5 ytl ye aldım yüzde elli indirimli fiyatı .sadece bir bardaga 5 lira vermişken bunu kaçırmak istemedim :)
selam kızlar bende geldimmm
nişan bohçamın resmini çektim nasıl sizce üzerindekide nufus kagıtlık Şeniz
bohçayı 75 ytl ye yaptırdım komşumuza bu arada dışarıyada yapıyor isteyen olursa yaptırabilirmmm Şeniz
bunlarda benim pasta tabaklarım hepsinden ikişer tane aldım. çok seviyorum onları çok güzel parlıyo:asigim:. uğur böcüğü sen bana geldiğin zaman bunlarla pasta verecem sana:lepi:
bulanık çıkmış bu.
turkuazıda var ama fotoğraf çekmeyi unutmuşum ona.
kızlar ihtiyacı olan varsa bence bu kampanyayı kaçırmamalı, çok uygun geldi bana...
kütahya porselenin sitesini gezerken gördüm... 12 kişilik porselen yemek tk, 90 parça çatal bıçak tk, 42 parça kahvaltı tk, 7 parça teflon set, su ısıtıcı, tost mak, el blenderı, kek seti, 24 parça çatal bıçak seti, cam hazneli blender hepsiiii 1499ytl...