Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)
kızlarrr aklıma geldi bende ekliyim dedim bu benim nişan tepsimdi ama normal tepsi olarak kullanıcam evlendikten sonra... kendi el emeğimiz kurdele nakışı...
burcucum tepsin çok hoşmuş canım güle güle kullan.bende sözümde dışarıya sipariş verip yaptırmıştım tepsimi.benim ileride kullanma şansım yok ama düğün davetiyem ve nikah şekerlerimle beraber evimin bir köşesine dizayn yapmak istiyorum onlarla...
bu da benim tepsim
arkadaşlar bu aldığım gecelik sitelerde iç çamaşırlarına bakınırken denk geldim sizde koyayım dedim..ben 45 ytl almıştım ama biraz kazık yemişim galiba denk geldiğim sitede 29 ytl idi
bende az önce yine bişi aldım:)
gereksiz belki ama şekli hoşuma gitti,baharat fln koymak için olabilir belki masaya:) uzunluğu 10-12 cm flndır:)1,5 tlye aldım:)
kızlar arzumun bu ürünü sizce nasıl şu anda kampanyada :uhm:
EN İYİ DOĞRAMA ÖDÜLÜ : Doğrama özelliğiyle domates, soğan, maydonoz vb. kolayca doğrayabilirsiniz.
EN İYİ ÇUBUK BLENDER ÖDÜLÜ: Çubuk blender ile her türlü sos, meyve suyu ve kokteyl hazırlayabilir; pişirilmiş sebze, meyve ve patates püresi yapabilirsiniz.
EN İYİ RENDE VE DİLİMLEME ÖDÜLÜatatesten peynire dilediğiniz her şeyi rendeleyebilir ya da dilimleyebilirsiniz.
EN İYİ ÇIRPMA ÖDÜLÜ:Çırpıcı özelliğiyle kek hamuru, omlet, mayonez gibi farklı soslar ya da içecekler hazırlayabilirsiniz. TANIŞMA FİYATI : 129 YTL