Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)
1. fakirin blendır setini kullanan yada üstte gördüğünüz takımdan alan var mı aranızda.(duvar aparatının olması ve hepsinin aynı yerde saklama şansı olmasına bayıldım.dağanıklık olmaz en azından)
2.su ısıtıcı çok değişik geldi.aman aman ay şu marka bu marka aranacak bişiy değil diye,bu tarz bişiy nasıl olur.fikirleriniz.
resimlerim biraz büyük çıkacak gibi.ama makinada boyutu bitürlü ayarlayamadım.bidahakine dahaküçük olacak inş.dün gece kolideki bikaç parça cam aldığım eşyaları çıkarttım.bi foto çekeyim dedim.renkli kaseden 12 tane aldım. malum aile baya bi kalabalık olacak anlaşılan.kaydirigubbakcemile3
[/IMG]
bu kasedende 12 tane aldım.
[/IMG]
kasede 12 tane, bardak 6 tane
[/IMG]
bu tuzlukları hiç hatırlamıyorum.bitane daha çıktıkaydirigubbakcemile3
[/IMG]
bunlarda çatal kaşık takımım. soldaki geçen ay günlük kullanım için aldığım 12büyük çatal,12küçük çatal,12yemek kaşığı,12tatlı kaşığı ve 12 çay kaşığı.hepsi 56TL tuttu. sağdakide karacanın çatal kaşık takımı.2sene önce 275TL ye aldım.
kızlar bende 2,5 aylık evliyim benim çeyizlerim artık kullanılıyor ama sizlere fikir olsun diye bir kaç parça göstermek istedim... umarım beğenirsiniz...
ilk sırada tel, arpa ve yıldız şehriye var
ikinci sırada un, kırmızı mercimek, yeşil mercimek, şeker, ıhlamur, çay
alt sırada konfileks, pirinç ve makarna çeşitleri...
kızlar azönce hbrm oldu.kayınvalidem tupper satıcılığı yapıyodu daha önce söylemiştim.aşağı da resmini eklediğim ürünlerden almış bana ve dahada alacakmış.bu sayede rende,meyvesıkacağı(onun resmini bulamadım ekleyemedim),saklama kabı vs gibi şeylerden kurtuldum.yaklaşık 400TL yapıyo.
soğan doğrayıcı ve salata kurutucu toplam 130TL
[/IMG]
buda yemekleri sıcak tutuyormuş.107TL
[/IMG]
buda ekmeklik ve peynirlik.taze kalmasını sağlıyomuş 95TL
[/IMG]
bunu da ben almak istiyodum alma demiş.sihirli rende çok hoşuma gitti.onuda alacakmış bana.60TL
ve işte karalahana arkadaşları için araştırmaya çıktı.sizler için seçtiklerim.bulduğum şirketi hemen aradım ama perakende satışları yokmuş.üzüldüm ama olsun en azından fikir olur...