eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

arzumsh4.th.jpg

tost makinem, 66 TL

İstikbalden aldığım uyku setim ;)

summeryazlikpiketulip1vm2.th.jpg

Bellonadan aldığım uyku setim 135 TL
38544609oc0.th.jpg

Son düzenleme:
116989ef8.jpg

w275.png

kızlar bunu gördünüzmü fakirin yeni çaycısı su kaynayınca çayı kendi demliomuş fiyatını tam bilmiorum bi sitede gördüm 6 taksitli 150 gibi

kızlar dayanamadım bende pijama ve gecelik takımları sizlerle paylaşmak istedim :utangac:

gecelik ve sabahlıklar

pembelitakmzx9.jpg

maviliuc6.jpg

mavili1sr2.jpg

geceliklerim

bunlar kapşonlu
mavili2kn7.jpg

mavili3ta7.jpg

pijamalı sabahlık takımı

mavili4vz2.jpg

capri saten takımım
mavili6zx6.jpg

normal penyeler
mavili5lg4.jpg

eşofman takımım (2 tane daha alacağım inşallah.yeni modelleri bekliyorum gamyoncuiremsu )
mavili7tw1.jpg

bunların kumaşıda ağaçtan yapılmış arkadaşlar.çok kullanışlılar.yıllardır bunların farklı modellerini giyiyorum ben
mavili8qv4.jpg

bikaç tane de düz renk yazlık sabahlıklarım ve geceliklerim var onlar takım olmadığı için eklemedim kızlar...şimdilik bu kadar a.s.

merhabalar kızlaaarrrr nabersiniz... baktım çok hoş şeyler almışsınız yinee.. ben de aldım bi kaç parça bişi boş durmadım :) baziları..

küçük kalpli kek kalıplarım.. denedim süper oldular.. 12 adet 5 tl

kekkalplarnn0.jpg

w640.png

Bunu geçenlerde tanşaşta görmüştüm ama almamıştım sonra pişman oldum aldım 9,90 ytl Kütahya porselenin Bimede gelcek ama deseni turunculu... oda 8,90

resim004ko3.jpg

Çay içerken okulda labaratuar, bilgisayar tozu çocuklar sağolsun 1 dk hemen üstü toz oluyordu pratik bi ürün tabi ben böylece okula götürmüycem delikafadulden masamın üstüne koyarmışım sırnaşık şey Kapaklı Kupa Seti 5 ytl

resim005bi9.jpg

Ha birde 2 gün önce gelen bi ürün var aldığımız çok memnunuz.Çok pratik ve batarya bitmesi derdi yok ayrıca çok güsel temizliyor halıyı kaldırıyor valla -tatlicadiarzu- Tavsiye ederim 55 ytl + kargo = 63 e geldi bilindik bi sitede sadece kendi 70 ytl
Fantom DU2000
50171le5.jpg

Çok güzel şeyler eklenmiş bayıldım.Hergün forumu açınca bakıyorum kaç sayfa olmuş bi hevesle bakıyorum sayfalara ama çabuk bitiyo yaaa kaydirigubbakcemile3 ALdıklarınızı güle güle kullanın kızlarrrr :sm_cool:

kızlar ben de bornoz seti alıcagım ama bir turlu karar vermedim
zaten nişanlımda ben de cok zor begenıyoruz ve hep kararsız kalıyoruz
sizlerinde fikrini almak istiyorum
gösterdiğim modeller hep taçtan

telefon pek güzel çekmemiş renkleri daha canlı

fotoraf0016dc8.jpg

bir de bunlar var
yeşil-lila
kahverengi-turkuaz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? şimdi geldim eve marketten iki tane paşabahçe perla model tabak gibi bişey aldım ne olduğu hakkında çok fikrim yok meyve falan konulur sanırım. perlanın bende fincan takımı ve şekerliğide varda...kaydirigubbakcemile3

bu yuvarla olanı

buda köşeli umarım net çıkar

Son düzenleme:
kızlar bende gecen gün aldıgım ufak parca seyleri ekliyim.
kjgjh002kk7.jpg

yaglık sirkelik.bu çok hosuma gitti,parfüm şişesi gibi :)
kjgjh004lg4.jpg

kjgjh006an0.jpg

kjgjh007vn4.jpg

bunu gecen gün almadım,ama koyayım yine de.
kjgjh008ja2.jpg

arkadasım bımde mudur yardımcısı bı alo derım bana hemen ayırır sorun olmas aksam yanına bı gıdemde bakem
sonucta tava ama kalıtesız malzemedende olmasın demı ınş ı gunlerde kullan cnm sende
bıde ben sosluk gormedım nası bısey resmı var mı

canım bak resimleri buldum.

1159bighr1.jpg

1160bigtp8.jpg

ya nerden alcaz bunu ben arkadaşıma hedıye alıcam sıteden mı kızlar cvp beklıyorumm

Ben mağazadan almıştım netten değil.

bende bikaç değişik şey ekliyim
bunları ben almadım ama beğenen olur diye ekliyorum

30551053pk3.jpg

95823245ob7.jpg

24049364ey4.jpg

48013378ve6.jpg

14502739wy2.jpg

54298051ct0.jpg

23931757it3.jpg

39857097zi2.jpg

87178970tv2.jpg