eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

spa0427fx4.jpg

http://img291.imageshack

[B]bu havlusu[/B]

spma0475gl3.jpg

w320.png

bu başka bi kurdele işi, küpe çiçeği diyorlar sanırım

İstanbul'da hava 2 gündür olduğu gibi bugünde süper.Sanki yazdan kalma bir hava. Bende fırsattan istifade bankaya gittim oradanda boğaz havası almak için 2 dk deniz kıyısına uğradım iyi oldu valla. Bu aradada sipariş verdiğim schafer bıçak setim gelmişş.Sevindirik oldum görüncesırnaşık şeysırnaşık şey .Ben siyahını sipariş etmiştim ama ellerinde kalmamış diye beyazla değiştirdik napalım.Standıda bıçaklarda çok şık bence
p1220566custommd5.jpg

p1220567customqz0.jpg

bunlarıda ben seçtim kızlar ablama yaptırıcam nası sizce? boncuk işlemeli olanlarda var çok hoşuma gitti farklı olmuş

70234271jz4.jpg

86531280ny5.jpg

2274751925_1f45668fe1.jpg

2508738261_8318ef4248.jpg

havlukenari2up3.jpg

krakerdsc00016rj5.jpg

evnikkei.jpg

kızlar bu supurgeyi ben o "malum" siteden ısmarladım.75 ten 28 e düşmüş.süpürgem dün geldi.şarj ettikten sonra denedik.süper bişey çok pratik gercekten hepinize tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
kızlar benim sunsetlerde geldi yalnız pijama takımım L almıştım büyük geldi herhangi bi mağazadan değiştirebileceğimi sölediler faturasıyla benım gıbı problem yaşayan varsa sorunu böle halladebilirler...

hım mantıklı bişey
fatura poşetin içinde herhalde
ama aynı ürünü nerede bulucazki senağlama

ve buda benim sandığım
adszsj3.jpg

BSA48KHS13550.png

aynı güllünden bulamadım benimki bunun aynısı ama aycicegi var üstünde idare edin artık

Tatlım hoşgeldin nerelerdesin sabahtan beri yahuu..

Cicilerin hayırlı olsun güle güle iyi günlerde giy canımmmŞeniz
beni özleyenlere kocamannnnnnn öpüyorum Şeniz sağol tatlişimm iyigünlerde kullanırız inşallah Şeniz

burcu'cum cnm bnm hoşgeldin özledik seni kuzum
sarı kaprili dediğin takım hangisi balım ?

canım ekliyorum fotosunu senin içinnn hemennnŞeniz

bb2088ie7.jpg

işte bu hayatım yakından nasıl sevimli anlatamam size yaaa.. .yok böyle bişiy..
yalnız kapri takımlardan düşünen arkadaşlarıma bir uyarım olacak. pijamalar gibi değil belleri lastiksiz iple bedeninize göre sıkıyorsunuz bunu dikkate alın. ben anneme içinden bebe lastiği geçirtmeyi düşünüyorum. daha rahat olur her seferinde tuvalete falan gidince çöz bağla uğraşamam ben:roflol: sadece kapri takımlar böyle kızlarrra.s.

dsc08528dx9.jpg

işte kızlar sandığı böyle her biri üsteki gibi 6 kişilik kutularda. kutuların içindede mesela 6 kaşık bir bir poşetin içinde 6 çatal öyle. mesela ani misafir geldi nasıl tek tek uğraşıcam öyle...

bak benimkide böyle

26061716455723784.JPG

üstte birer tane örnek görünüyor
o tablayı kaldırınca altta bölmeler var içlerinde hepsi
çizilme olabilir kanımca

Günaydın herkezeeee :)))

kızlar dün sözlümle (erkek arkadaşım demek istiyorum alışamadım sözlü lafına :roflol: :)) ) gittik bu yatak örtüsünü günlük için aldım.. taçtan 119 ytl baya uygundu ..

18047563.jpg

ha buarada kaz tüyü yorgan takımları yorgan 2 yastık 159 ytl ye düşmüş kızlar ondanda alcam haberiniz olsun almak isteyenler için

Domates_TK_500v2.gif

kızlarr buna bayıldım ben Aker markası ama nasıl alabilriim bilmiyorum sitesinde online alısveriş yok
Ayrıca bu markanın tüm ürünleri çok güzelmiş ya duyan var mı daha once ya da kullanan

KirmiziKalp_500.gif

KirmiziKalp_370.gif

nasıllar ama

Back
X