eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Özdilek Scarlett nevresim takımı

zdileknevresimtt4.jpg

w320.png

EHM Mağazacılık San. ve Tic. A.Ş. - Ürünlerimiz

bu resimi kopyalayamadım. linkini yapıştırıyorum. bunun mor renginden aldım çok güzel.

Arkadaşlar aranızda köşe koltuk bakan varmı? Fiyat açısından ne kadar. Ben istakbal ve yataşa baktım.2000 TL civarında yazıyo pahalı geldi.Çok üzgünüm çoook

simaer canım bende bir aralar köşe takımı istiyordum fakat bir çok kişi tavsiye etmedi.ondan vazgeçtim almaktan sana ve burdada isteyen arkadaşlara fikir olsun diye bir kaç model ekliyorum.

1824en0.png
arstil1900266ib9.png

kt15k80rs3.jpg
kt15k81vc1.jpg

mxkvelureno0.jpg

kızlar hangisi daha güzel bunları yeni aldık birincisi hoşumuza gitti ikisinide aynı koy dedik salak gitmiş birini farklı koymuş bende gittim değiştirmeye kalmamış ikincisini aldım

kirmizilalevc7.jpg

w320.png

bunun sapı porselen
gizemcy7.jpg

w320.png

eve gelincede içime yatmadı kullanmak için değil süs için aldık bunun fincanlarıda var onlarıda alıp vitrine koyayım diyorum bali takım bi derece olur

fincangizemfm0.jpg

w320.png

kızlar sonunda yatak örtüm geldi ve hemen resmini ekledim.kervandan aldım.bazı arkadaşlar tüllü sevmiyoruz demişler.zevk meselesi tabikide.bu arada tek kişilik yatağıma serdim ve örtü kendini tam gösteremedi.canlısı daha güzel

s8000189rg5.jpg

oleeeyy bugün aşkıma hediye almaya diye çıktım göya ama kendime aldım :roflol: nolcek bizim bu halimiz bilmiyom kıslar valla..

Sarev Amour V4 Pamuk Saten Nevresim Takımı Çift Kişilik - 65 liraya aldım..

pr015616maxca6.jpg

w500.png

kizlar hepiniz yeni esyalarinizi iyi günlerde kullanin....
hepsi cok hos duruyor....

kizlar sizce bunlar kullanislimidir???
magnetli baharatliklar...
kücük degil mi sizce????

Gewuerzstaender.jpg

bende dün bernardodan bu şamdanı aldım. başka biyerde küçük siyahlı mumluklar gördüm. onlarıda alıcam bunla takım yapıcam:))) fotoğrafta acaip çıkmış normalde dahada güzel.

spa3414xt6.jpg

Kızlar bunlar da benim çeyiz setim...

eyiz2ft9.jpg

bu kahvaltı takımım
eyiz1ll4.jpg

bu yemek takımım
eyiz3go7.jpg

bu çatal kaşık takımım
eyiz4ts9.jpg

bu da teflon tencerelerim.aslında düz renk istiyorum ama bunlar alındı kampanyayla.hepsi karaca.kampanya ile 1.100tl ye alındı diye hatırlıyorum.

kızlar günaydın ben yatak örtüsü olarak geçen yaz
venezia_bej&

buna benzer aldım rengi fildişi mi ne saten sütlü kahve gibi:)
pazarlıkla 100 liraya almıştım

Son düzenleme:
kızlarr ben bu takımı arıyorum nerden alabilirim biliyor musunuz? Sanırım aramızdan birisi almıştı ?
mutfaksetky4.jpg

Kızlar Esse den aldıım Mumlu Porselen Servis Tabağı..

Yeni çektim resmisini gösteriim dedim size
kaydirigubbakcemile2

dsc00079sd8.jpg

dsc00080ob9.jpg

dsc00081gf7.jpg

Bunuda Yurt Dışından Aldırdım...Çok kullanışlı..

rulo selpak, Alüminyum Folyo,Streç Film Bant..Her şeyi bi arada kullanabiliyosun..hihoyyyt

dsc00078qq6.jpg

Kızlarrr ben yine ufak tefek bişiler aldım :jeyyar: Annem beni bu sefer kesin eve almayacak kime gitsemki acaba :1rolleyes:
El yapımı paşabahçe sürahi 25 TL ( ya bunu sitede biri daha almıştı kaça almıştı acaba )
p2060565customet0.jpg

Sürahiye uygun bir kaç pardak - kadeh Uzun 4 TL - Yuvarlak 3 TL - Kadeh 8 TL
p2060567custommp1.jpg

p2060566customba6.jpg

p2060571customup1.jpg

Kahvaltı takımıma ek olarak 2 bölmeli tabak 5 TL
p2060570customzt2.jpg

Mutfağıma deterjanlık 5 TL
p2060568customxy7.jpg

Ooohh azcık keyfim yerine geldii hihoyyyt

arkadaşlar sipariş ettiğim sarev nevresim takımım sonunda geldi.istediğim rengi buldum sonunda

s8000186vi6.jpg

kızlar bugün bende ufak tefek ciciler aldım kendime :)
Pike takımım :) yalnız fotoğraf makinesinin flaşndan dolayı net çıkmamış:delphin:
:
hpim1636tz2.jpg

buda netteki resmi
4946buyukyp6.jpg

Mutfak Setim benimkinin rengi yeşil değil turuncu lila karışımı :)
hpim1635kw5.jpg

Buda mutfak önlüğüm :)

hpim1633le8.jpg

dscf0875gs3.jpg

dscf0878xa1.jpg

dscf0873af4.jpg

bugün bimden aldığım carsaf setim,bardaklarım ve peluş halım..bardagıma cay koydum rahat rahat görün diyeee..yıkayıp yerine koydum hemencecik:))))9

Son düzenleme:
dscf0118uh0.jpg

kızlar bu da gecen gun aldıgım dainty home halı mı desem kilim mi desem..işte oyle bişi:lepi: altındaki de aynısının büyük ölçüsü özellikle arkasını serdimki altınıda görün diye...

resim162mr6.jpg

philips marathon hepa filtreli elektrik süpürgem..kutudan cıkarmaya üşendim kusuruma bakmayın..

resim167nf0.jpg

mehtap tavalarım

resim170rr9.jpg

tefal kettle

dscf0839mf5.jpg

siemens fırın.. üzerindeki ızgaraları ve ateşin yandıgı kısmı koymayı unutmuşum..kusura bakmayın..ayy bir an once kullanmak istiyorummmmm sırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
Back
X