eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bu kaşık takımını da 15 tl ye aldım.günlük kullanım için
hobby nevresim takımı
tencerem de karaca dan bunun siyah saplı olanından

idaş irem sandıklı baza 638 lira

idaş climaflex lateks yatak 892 lira (toplamda peşin daha uygun aldım)

echndayfejoyack.jpg

Days in colour'ın model ve desen aynı pike takımını aldım 30,00TL'ye

çift kişilik dimi ? kampamya falan mı vardı cok uygun .

kızlar çift kişilik battal boy aldımm o kadar ucuzmu ya ben uygunmuş fiyatı deyip aldım valaa
istanbulda olup yerine gitmek isteyen olursa özelden mesaj atın istanbulda 3 yerde şubeleri varmış telefon numaralarını vereyim.buarada şimdide 45tl çift kişilik nevresim takımı gelmiş fiyat uygunmu bilemediğimden almadan çıktım :uhm:

arkadaslar annem seneler öncesınden benım çeyızım iiçin bu yemek takımının kenarı sarı çizgilisini almıs ama ben sımdı begenmıyorum:( yenıden bı yemek takımı alsam ayrıca bıde gunluk yemek takımı almak ıstyorum bunu napcam bılmıyorum kafam karıstı bana fıkrı verebılrımsınız

Eklentiler

• $03092004115026_safir_220o.webp
    $03092004115026_safir_220o.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 31
kızlar resım eklemek ıstıyorum ana bılmıyorum nasıl eklencegını ve bısıy sorcam sebze kurutucu varmış çelik alan varmı almak istiyorum ama bilmiyorum nerden alabılecegımı

kızlar resım eklemek ıstıyorum ana bılmıyorum nasıl eklencegını ve bısıy sorcam sebze kurutucu varmış çelik alan varmı almak istiyorum ama bilmiyorum nerden alabılecegımı

bizim burda carrefoursa da var onlardan ama çelik değil plastik fiyatıda 32tl ben bide başka yerde gördüm ama oda plastik oda 15tl di...:nazar:

kızlar çift kişilik battal boy aldımm o kadar ucuzmu ya ben uygunmuş fiyatı deyip aldım valaa
istanbulda olup yerine gitmek isteyen olursa özelden mesaj atın istanbulda 3 yerde şubeleri varmış telefon numaralarını vereyim.buarada şimdide 45tl çift kişilik nevresim takımı gelmiş fiyat uygunmu bilemediğimden almadan çıktım :uhm:

cnm 45 tl de uygun..banada özel mesj atarsan sevinirm..

arkadaslar annem seneler öncesınden benım çeyızım iiçin bu yemek takımının kenarı sarı çizgilisini almıs ama ben sımdı begenmıyorum:( yenıden bı yemek takımı alsam ayrıca bıde gunluk yemek takımı almak ıstyorum bunu napcam bılmıyorum kafam karıstı bana fıkrı verebılrımsınız

canım benimde böle olmuştu ben ünideyken annem almış sonrada değiştiremedik kaldı öle. Çalışmaya başlayınca istediğim tarzda bi yemek takımı aldım o annemin kullandıklarınıda günlük kullanmaya karar verdim. O günleri görebilirsek tabii Rof|o| delikafadulden

canım benimde böle olmuştu ben ünideyken annem almış sonrada değiştiremedik kaldı öle. Çalışmaya başlayınca istediğim tarzda bi yemek takımı aldım o annemin kullandıklarınıda günlük kullanmaya karar verdim. O günleri görebilirsek tabii Rof|o| delikafadulden

artık bende öyle yapcam canım ya dun baktım bı kaç model çok guzel seyler var bu sadelerı gunluk kullancagım kesın bıde kahvaltı takımı aldımmı tamam valla:) inş.görürüz canım yaaa.Allah herkesın gönlune göre versın..

bu benm kahve takımımm çok beyeniyorum aslında anneme almıştım ma o çeyizime koyarız diyoorr 70 ytlydi 2-3 yıl önce kaydirigubbakcemile5Şeniz
kahvetakmm.jpg
[/IMG]
khvetkm.jpg

hamam takımım 30 ytl ye aldım kaydirigubbakcemile5
grnt0428.jpg

uyku setim annem almış ben rengini pek beyenmedim CADIARZU
grnt0429.jpg

dört mevsim setim bunuda annem almış bunuda rengini beyenmedim :1closedeyes::dilcikar:
url]

paşabahçe 7li sürahi takımım yanlış hatırlmıyorsam 5 ytlydi galibaa kaydirigubbakcemile2
grnt0438.jpg

buda sinem 3 lü güveç setim:dance:
grnt0436.jpg
şimdilik bu kadarcık aldıkça eklerim kıslarr opuyorumnanaktan:lepi:

mtrubkrm115.jpg

aynısının gri çizgili ve siyah kulplusunu kuzenim çeyizim için almıştııı hediyeydi fiyatını bilmiom

Son düzenleme:
2008102910571896829.jpg

buda hisar çay setim çeyize bundan 3-4 yıl önce ilk aldıklarımdan şekerliği limonluğu fln hepsi yaklaşık 220-230 gibi bir rakama almıştım

Son düzenleme:
evefjuaborsdiagris.jpg

jua bornoz aynısınınkrem renginide kendime aldım 2li takımını yaklaşık 200tl'te almıştım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip eder inş.:Saruboceq::nazar:

Son düzenleme:
Back
X