eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

cnm fıssleri 480tl teşhir ürünü aldım istanbulda gelebileceksen özelden yazayım sana
buarada evet düdüklüleride çok güselll

bu arada arkadaşlar siyah renkli saten-pamuk nevresim takımı almak istiyorum,önereceğiniz bir model varsa payaşabilir misiniz?

Ben almıştım unique art marka canım siyah beyaz çiçekli saten nevresim fiyatı biraz diğerlerine göre pahalı ama çok kullanışllı olduğunu duymuştum çarşafı lastikli ve kutu da oluyor daha da almam lazım ama indirimlerini bekliycem artık

ya kızlar ben taç ın 40 tl ye tek kişilik nevresim takımlarını buldum ama daha uyguna bulurmuyum? beklesem mi diyorum. bunlarda bitmek üzere aldım aldım yani. kararsız kaldım.

Ben almıştım unique art marka canım siyah beyaz çiçekli saten nevresim fiyatı biraz diğerlerine göre pahalı ama çok kullanışllı olduğunu duymuştum çarşafı lastikli ve kutu da oluyor daha da almam lazım ama indirimlerini bekliycem artık
teşekkürler canım,ben de özdilekte buldum bir tane ama kararsızım,daha güzel bulur muyum diye,biraz daha arastırayım diyorum

Eklentiler

• $oz7-300x215.webp
    $oz7-300x215.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 61
yemek takımın gerçekten çok güzel bende almayı düşünüyordum ama kaçırdım kalmamıştı geçensene annemede aldık çok kullanışlı güle güle kullan canımopuyorumnanaktan:lepi:

Selam kızlaropuyorumnanaktan
Sİzden acil bir fikir almam gerekiyor.
Arzumun çay kahve makinası ve tost makinası 149 tl ye uygunmu.Sizler ne kadara aldınız
Bi arkadaşım aradı kendine almış bana da alacakmış karar veremedim.Normal fiyatını bilmediğim için.
Bu fiyat uygun mu CADIARZU
Diğer topiğide yazdım bide buraya yazayım dedim kaydirigubbakcemile3
acil lazım olduğu için.

Selam kızlaropuyorumnanaktan
Sİzden acil bir fikir almam gerekiyor.
Arzumun çay kahve makinası ve tost makinası 149 tl ye uygunmu.Sizler ne kadara aldınız
Bi arkadaşım aradı kendine almış bana da alacakmış karar veremedim.Normal fiyatını bilmediğim için.
Bu fiyat uygun mu CADIARZU
Diğer topiğide yazdım bide buraya yazayım dedim kaydirigubbakcemile3
acil lazım olduğu için.

ben tefalde böyle bir set yapmak istedim. çay kahve makinası 210tl, tost makinası ise 250tl idi. tefalden sadece kettle aldım. o da 110tl idi galiba. bence fiyatı gayet uygun.Arzum da iyi bir marka sonuçta.

Ya hiç sormayın bende işten koşa koşa gittim 9 da ama bitmiş bi üzüldümkii anlatamam :sinifsinif:

Back
X