- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Yorumum konusahibi arkadaşa değildir öncelikle belirtmek isterim. Gezi parkında beşiktaşta olmayan arkadaşlar için yazıyorum oradaydık otobüsleri sağı solu yakanda halk değil öyle olmasını isterdiniz belki bilemiyorum hala saçma sapan duyulanlara inananları gördükçe artık art niyet aramaya başladım insanlarımızdanda. Size anlatılan her yalan gibi yağlamaa hakkında anlatılanlarda yalan, o otobüsleri bankamatikleri yağmalayan polisin ta kendisiydi maalesef. Doğruyu o kadar öğrenmek isterseniz O milyonarıda bekleriz taksime beşiktaşa arkadaşlar kimse evinizde oturun demiyor. Tarihimiz çok görmüştür milyonlara karşı yüzbinlerle alınan zaferleri. Gerekirse birdaha yazılır tarih dert etmesin arkadaşlar.
siz başka cümle bilmiyor musunuz?Kelime dağarcığınızı geliştirmek için biraz kitap okusanız da biz de her konuda aynı cümleleri görmesek...Ayrıca eylemciler polis saldırıp biber gazı,vs... sıkana kadar gayet sakindi.Sadece tepkilerini ortaya koyup,yürüyüşlerini yapıyorlardı....Bu insanlar vandalizm yapıcak insanlar değil,ülkenin bir ağacı için ayaklanan insanlardan bunları beklemen yanlış...Ortada bir kışkırtma,orantısız güç söz konusu...Zaten millet gergin,sen gidip dağılsınlar seslerini kessinler diye havadan biber gazı yağdırırsan kimseden sakin olmasını bekleme.Bizim burada da oldu yürüyüş ama polis sadece izliyor,eylemcilerde tepkilerini bağırarak çağırarak haykırdılar,ne bir yer yakıldı,ne kırıldı..Tertemiz yürüyüp gittiler,bitti.
Konu sahibi arkadaşım anlıyorum,sınava çalışırken bu durum gerçekten sinir bozucu olmalı,belki komşularından rica etsen diyeceğim ama herkes çok gergin,başka türlü anlayıp kim vurduya gidebilirsin.Açıkcası çok üzüldüm.Ben de sınav çalışırken çok hassas olurum,en küçük sese bile sinir olurum.Allah kolaylık ve sabır versin.
Kimse biber gazından ölmez mi ? Kronik astımlı Çayan Birben polisin sıktığı biber gazından hayatını kaybetti biliyor muydunuz ?
Herkese iyi geceler.. Malum gezi parkı eylemini bilmeyen yok,ülke karışık. Ben de destek veriyorum bu eyleme, bence halkımız tepki göstermekte haklı tabi ki siyasal olarak saptırılıyor başka yönlere çekiliyor ama. Neyse..
Benim de derdim şu saat olmuş gecenin 11'i balkondan tencereleri birbirine vurup eyleme destek verdiğini zannedenler var. Kafayı yiyeceğim. Kötü bir kelime kullanmak istemiyorum, akıllının biri çıkmış affedersiniz sap gibi tek başına tencere tava dan dan ses çıkartıp duruyor periyodik olarak mesela 2 dk gibi aralıklarla bunu tekrarlıyor..
Hemen karşı penceremizde bebekli bir bayan var 5-6 aylık.. Bu saatlerde bebeği uyuyor olmalı insan hiç düşünmez mi ya ? Bebekli kadınlar olabilir, yarın pazartesi, işe, okula gidecek bu insanlar diye ? Allah ıslah etsin ne diyeyim ya..
16 haziranda sınavım var lys, ders çalışıyorum, dan dan dan ben bu tencere seslerini dinlemek zorunda mıyım?! Evet ben de destek veriyorum bu eyleme hemen merkezde yapılıyordu eylemler şahit oldum, hatta bir kaç kere şehit yürüyüşleri, pkk karşıtı yürüyüşlere katılmışlığım var hani öyle fildişi kulede oturup eylem yapanlara laf atan bir tip olarak algılamayın beni fakat bu kendini bilmez densizin yaptığı eylem değil magandalıktır başka hiçbir şey değil. Adam gibi gündüz vakti insanlar uyanıkken sesini duyurabileceğin ,tepkini gösterebileceğin vakitlerde yap eylemini, destek bile olurum ama bu nedir ya. İnsan düşüncesiz olmasın...
Çok sinirlendim..Sinirimi bir nebze olsun hafifletebilmek için yazdım bunları..Okuyan herkese teşekkürler, iyi akşamlar..
ayan Birben?in lm sebebi biber gaz deilmi - Gncel - Star Gazete
O bize yansıtılan hali... Haberde detaylar var.
Parkta sakin sakin oturan hatta uyuyan insanlara saldırıldı sabahın 5inde polis tarafından, ağacı taşıyacktı diyenelr bidiğiniz dozerle kazma krek açların dipllerine saldırdılaar kesmek iiçin, ağaç nasıl taşınır bilmesek belki yerdik sabahn köründe ağaca saldırışlarını, orda olmayan yandaş medyadan habeleri dinleyenlere de kızamıyorum insanların haberi yok ki gerçekte olanlardan. Gerçeklerden haberleri olsa inanıyorum ki bu düşüncelerinden utanç duyarlar. İnşallah bir gün gerçekte neler olabileceğini anlatacak gösterecek kadar cesur medya organalrına sahip olur ülkemiz.
Bunu ilk başta yazmak istemedim tepkini çeker diye..Ben de şu an bir sınava hazırlanıyorum,az önce yazdığım gibi çalışırken en ufak ses sinirimi bozar ama iyi şeyler olucaksa sonucunda bu ülkede sınavım yansın,hayatımdan bir sene daha gitsin razıyım.Bunu yazdığım için sakın tuzumun kuru olduğunu filan düşünme.Bu sınavın iyi geçmesine o kadar ihtiyacım var ki anlatamam o kadar söyleyeyim...Ama dediğim gibi sabırlı olmaya çalışın zor olsa da,kolay gelsin arkadaşım.
Arkadaşım sen değilmisin milyonlar olarak evde oturuyoruz diye, tehdit etmek değil midir bu? Ben sadece size hitaben yazmadım o yorumu. Ama tehdit etmeye kalkarsanız bizde örnek veririz. Direnişse direniş savaşsa savaş eylemse eylem adının ne olduğu çok önemli değil bana göre. Ama orada olanları bizzat görmemişseniz yağmalıyorlar yıkıyorlar diye ordaki insanları zan altında bırakamazsınız. Görmeden insanalara iftira atmak kimseye yakışmaz, iftira atmak kul hakkıdır en büyük günahlardandır. Bizzat orada olmasan bu söylenenlere bende inanırdım belki ama ben gözlerimle gördüklerime inanıyorum. Çok merak eden varsa da buyursun gidip görsün.sıkıntı tam da burda başlıo işte...ne zaferi ya.. savaş mı yapıoruz.. ne zaferinden bahsediosunuz... siz şu an iktidar olan partiyi sevmior desteklemior olabilirsiniz..bende meraklısı değilim.. ama tek bildiğim şu, bu parti elini kolunu sallaya sallaya iktidar olmadı.. bu ülkede yaşayan insanların seçimiyle başa geldi... tıpkı atatürkün istediği gibi... :)
sosyal medyada kaç yüz fotoğraf montajlanarak türk askeri insanlara acımasız olarak gösterildi.. polis kimseye durduk yerde bişey yapmaz arkadaşım.. bu zamana kadar olan yürüyüşlerde eylemlerde bu kadar olay olmuş muydu, hayır... insanlar artık yakmaya yıkmaya başladıkları için, e bi zahmet polis de müdahale etsin di mi ama...
Bunu ilk başta yazmak istemedim tepkini çeker diye..Ben de şu an bir sınava hazırlanıyorum,az önce yazdığım gibi çalışırken en ufak ses sinirimi bozar ama iyi şeyler olucaksa sonucunda bu ülkede sınavım yansın,hayatımdan bir sene daha gitsin razıyım.Bunu yazdığım için sakın tuzumun kuru olduğunu filan düşünme.Bu sınavın iyi geçmesine o kadar ihtiyacım var ki anlatamam o kadar söyleyeyim...Ama dediğim gibi sabırlı olmaya çalışın zor olsa da,kolay gelsin arkadaşım.
türk polisiyle çatışmaya girerekmi taşlarla sopalarlamı sağ sola zarar vererekmi bu ülkede güzel bişeyler olacak entrasan bi bakış açısı bu ülkede son 10 yıldır zaten güzel şeyler oluyor ama tabi göremek isteyenlere...
bu zamana kadar olan yürüyüşlerde eylemler de bu kadar olay olmamış mıydı
Arkadaşım sen nerede yaşıyorsun Allah Aşkına yapma etme
..Her eylemde,gösteri de aynı terane...Saçından sürüklenen kadınlar,coplanan insanlar,biber gazı yiyenler...
O eylemler bu kadar kalabalık değildi ama uygulama aynıydı biber gazı,cop,dayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?