Eylül 2010 da transferi olacaklar...HAYDİ..BURAYA...

senseiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
73
0
36
Diğer
Arkadaşlar , gelin süreçlerimizi birlikte yaşayalım...Kullandığımız ilaçları...Embriyo durumlarımızı...Kaçıncı denememiz olduğunu...vs.vs...Sevgiyle...Topiğimiz ,Eylül'de hamile kalanlar topiği olur inşallah...Sevgiler....:Saruboceq::Saruboceq:

Bu arada kendi durumum şöyle:İlk tüp bebek denemem olmadı maalesefff..Dondurulmuşlarla 2.denemem olacak,kısmetse Eylül'de transferim olacak,şuan sadece lucrin kullanıyorum veee korkuyorum ...Zaman neden geçmiyor bilmiyorummm...Sizin de zamana karşı böyle bi siteminiz var mı arkadaşlar??

1 . denemem Eylülün 1 i gibi yumurtalarım toplanacak muhtemelen yolunda giderse 5. gün embriyosu konulacak mikroenjeksiyon yapılacak...
bugün lucrinin 16. sını oldum merionalin de 6. sını olacağım pazartesi gibi de tahminime göre çatlatma iğnesini olabilirim.
dün 10 un üstünde yumurtam vardı 12 mm di boyları

walla lucrin iğnesi olmaya başlayalı 16 gün oldu zaman o kadar çabuk geçti ki tabii ben çok yogunum bu aralar iş-güç falan belki ondan anlamadım ama sen bu zamanı hiç dert etme transferden sonraki 12 gün geçmek bilmiyomuş herkes öyle diyo o yüden bugünleri unut aklından çıkar normal gün gibi hareket et :) yoksa zaman geçmez bitmez

Bende tam tersi Pera,transferden sonra daha hızlı geçti sanki...Bu daha uzun bi süreç ya...Bekle de bekle...Hele adeti bekliyorum gelmiyor ya sinir oldum...

Agustos 20 de adet gördüm Lucrinin 9. günü yani
Agustos 22 de Yumurta geliştirici iğnelere başladım iğnelerin 4 . günü 10 mm di yumurtalarım 5. günü 12 mm. di
doktor muhtemelen 1 i ya da 2 si gibi toplama yapıcaz dedi.
1 de toplasalan 6 sında transferim var sonra 12 gün uzun ve yorucu bekleyiş :)

wlla bilmiyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun lucrin yumurtaları baskılamaya yarıyo yani doktorun kontrolünde oluyo yumurtalar
senin ilkinde ne oldu? ne yaptılar kaç yumurta aldılar bi de mikroenjeksiyon mu yaptılar tüp bebek mi

Beni çoktu yumurta ,20 tane,11 embriyo döllendi 6sı donduruldu,2si transfer edildi ama tutmadı,lucrin kullanmadım ben ilkinde,bu ay kullanıyorum adet bekliyorum gelmiyor ,lucrin in etkisi mi acaba?Tüp bebek.

Kızlar benimde ilk denemem uzun protokol yarın 13. lucrin i olacağım fakat hala adetim gelmedi çok sinir bozucu senseiye senin doktor adet gecikmesi için ne dio?

Özlem sitres yapma benim adet de 13.günde geldi ,dr u aramadan geldi,sabah bi baktı adetim,belirtilerin varsa üzülme gelir...

slm kızlar bend evarım 1 eylülde nasip se tranferim olucak..bu kez dondurulmuşları denicez inş herkesin tedavisi hayırlı olsun

selam kızlar beni de aranıza alın kaydirigubbakcemile5

ben de bu ay kısmetse uzun protokollü mikroenjeskiyon yaptıracagım.. su anda adetimi bekliyorum bugun lucrin imin 8. gunu henüz adet olmadım.. O yuzden hicbir konuda tam tarih veremiyorum ama kısmetse Eylul ayında olacak... gorunen o...

Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.. bu yaptıklarımız sadece vesile olmak.. Rabbim isterse verecek .. Her seyin hayırlısı! :Saruboceq:

kızlar bugün doktora gittim yumurtalar olmuş :))
18-20 mm arası değişen boyutları var bu gece çatlatma iğnesi olucam allah kısmet ederse de çarşamba yumurta toplama var :) dua edin kızlar benim için de.
sonrası allah kerim artık kaçıncı gün transferi olucak falan bilmiyorum ama şimdilik sonuca doğru ilerliyorum hayırlısı

hepimiz için olsun eylül mutluluk ayı kızım olursa adını EYLÜL koyabilirim.
mayısta doğacak evlilik yıldönümümüzde bu ay tutarsa
bu gece yapıyorum çatlatma iğnesini çarşamba saat 13:oo te de operasyonum var :)
hepinizden güzel haberler bekliyorum.

Back
X