Eylül 2010 da transferi olacaklar...HAYDİ..BURAYA...

walla esra istanbul da olsan kesin doktoruma git derdim süper bir ekibi var ya bu yumurtaların kalitesini ona borçluyum o kadar çabaladı ki hergün beni çağırdı hergün kontrol etti gerçekten hiç bu gün git 2-3 gün sonra gel demedi embriyolog da hergün arayıp haber veriyo şiddetle tavsiye ederim

bugün öyle dedi zaten kötü bir şey olmazsa pazartesi transfer ediyorum dedi kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun walla çok zor günler yaşıyoruz hiç kolay diil sınav veriyoruz yani o kadar sınandım çünkü sabrın sonu selametse göster allahım bize selameti hepimize hayırlı hayırlı evlatlar inşallahhhh

bnmde tercıhım ıstanbuldu bugun sulalem orda oldugu halde evının kapılarını acmadılar ne yazıkkı...
nyse kısmet
verecek olan rabbım her yerde verır

bugün öyle dedi zaten kötü bir şey olmazsa pazartesi transfer ediyorum dedi kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun walla çok zor günler yaşıyoruz hiç kolay diil sınav veriyoruz yani o kadar sınandım çünkü sabrın sonu selametse göster allahım bize selameti hepimize hayırlı hayırlı evlatlar inşallahhhh

sabrın sonu gusel olurmus
rabbım bzımkınıde gusel eylesın ınşşşşşşş

inşallah kızlar walla eşiim dışında bi tek siz bildiğiniz için ne olsa ne duysam direk size yazıyorum telefondan bile girip yazıyorum arada sırada eve gitmeyi bekleyemiyorum sırdaşımsınız benim :)

tandıklardan bırı su yazdıklarımızı okusa dusunemıyorum yanı :)

ay suna bak meger su sorunu varmıs
yazıkkkkkk.... dıe baslayan cumlelerlen baslarlar kesın :)

kesinlikle katılıyorum arkadaşlar bizde de sadece tedaviyi ank. yaptırdığımızdan benim ailem biliyor. insanların acıyarak bakmasını ve sürekli var mı bişey diye sormalarını istemem ki. bilmedikleri halde her konuştuğum var mı bişey diyor :kızgın: sinir oluyorum olsa sölerim herhalde. tabi ben düşünmüyoruz diyorum :1: allah biliyor ne kadar çok istediğimizi....

walla doğurunca bile söylemeyin bence çünkü şu muhabbet olucak
"benim bi arkadaşım war tüp bebek yaptırdı"
kelimesini emin olun bütün arkadaşlarınız sizin için başka arkadaşlarına söyleyecekler
ben tanımadığım insanların bile nerede tüp bebek yaptırdıklarını neden yaptırdıklarını sağolsun arkadaşlarımdan biliyorum
başıma gelmesin diye söylemedim gerek yok bence kendinize kalsın

anatolia tüp bebekte yaptırdım ikinciyi donmuşlarla aynı merk. de olacak
inşallah tutar canım benim. inşallah hepimiz anne oluruz.

kızlar yarın transferim var 5. gün olucak çarşamba toplatmıştım heyecan dorukta sabah 9 da tek embriyo transferi olacak

Canım kullanmadım jeli eve gelince kullandım walla transfer de sadece çok cisim vardı bı o rahatsız etti ama mucize gibiydi yaşadıklarım minik embriyomu orda görmek beni çok etkiledi bu mucize fiilde ne kızlar ?

selam arkadaşlar
benimde tüp bebek maceram 17 ağustosta doktor kontrolüm ve 18 ağustosta ilk iğnemle başladı...2 eylülde yumurtalarımı topladılar...2.gün transferi yapıp 4 hücreliyken geri verdiler 1 tanesini :) şimdi bekleme sürecindeyim..düne kadar bişeyim yoktu ama bugün karın ağrısı sağ kasıkta batma çok çok hafifde kanama oldu acaba bunlar iyiye işaretmi???sabretmek beklemek çok zorr :(

Back
X