Eylül 2011 de ANNE hamile kalmak isteyenler buyrun..

selin7

oğluşumm seni seviorum
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
1.148
0
66
Tekirdağ
selam kızlarr bir kimyasal gebelik geçirdim ocak ayında 4 haftalıktı ..ve 2.hamileliğimde maalesef kese vardı ve bebek yoktu mayıs ayında kürtaj oldum doktorum 3 ay korunma verdi ve eylülde yoluma devam etmek istiyorum inşallah bu sefer sağ salim bebeğimi kucağıma alırım..benim gibi olan varsa eylülde hamile kalmak isteyen buyrun burdan devam edelim..:3:

Kızlar bende iki gün içerisinde eylül ayında hamile kalmak istediğime karar verdim. 1,5 yıldır evliyim aslında daha sonra düşünüyorduk ama şu anda gerçekten çok istiyorum. Eğer hayrılısıysa allah isteyen herkese nasip etsin. Peki şimdi neler yapmak gerekiyor.folikasit içmek gerekiyormuş galiba.başka neler bu konuda çok bilgisizim:))

Kızlar bence karar verdiğinizde hemen denemeye başlamanın vakti gelmiştir hiç beklemeyin .Çünkü istediğiniz zamanda olmuyor .. Şimdiden başlayın derim eylülde tutarsa şansınıza inşşş ben 2.ay denemesindeyim bakalım kısmet... Zaten bide pskolojikman hamiile kalcakmıyım die sürekli düşünüyorsunuz birde görev gibi görüyorsunuz o tarihlerde . vs... çok iş var dahaa çokkkkkkkkkk:) haydi başlayınnnnnnnnnnnnnnn:):71:

Kızlar bende iki gün içerisinde eylül ayında hamile kalmak istediğime karar verdim. 1,5 yıldır evliyim aslında daha sonra düşünüyorduk ama şu anda gerçekten çok istiyorum. Eğer hayrılısıysa allah isteyen herkese nasip etsin. Peki şimdi neler yapmak gerekiyor.folikasit içmek gerekiyormuş galiba.başka neler bu konuda çok bilgisizim:))

canım folic asiti doktora sormadan içme değerlerin normalse düşük değilse yani alerji yapıyormuş

Selincim umuyorum çok sağlıklı tatlı bir bebişin olur en kısa zamanda:) kızlar birşey soracağım, ben bir buçuk yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyorum bu ay itibairiyle bırakıcam sizce ilk ay bebeğin olma yüzdesi kaçtır, yoksa hemen denememeli biraz beklemelimiyim :44:

GÖLGE ÇİÇEĞİ BUNU SÖYLEDİĞİN O KADAR İYİ OLDU Kİ. BU KONUYLA İLGİLİ SADECE İÇİLMESİ GEREKTİĞİNİ OKUMUŞTUM. EN SAĞLIKLIsı ÖNCE BİR DOKTORA GİTMEK OLACAK DEDİĞİN GİBİ. ankarada doç.dr.cihangir çakıcı diye bir kadın doğum uzmanı varmış, hiç aranızda duyanınız gideniniz oldumu nasıl bir doktor olduğuna dair bir fikriniz varmı? :44::44:

Merhaba kızlar.Bende eylül ayında bebeiş isteyenlerdenim.
Ben genelde pko topicindeyim ama burayada yazmak istedim.
4 aydır denemeler devam ediyor ama pko teşhisi koyulduğu için henüz bi neticeye ulaşamadık.
Son gittiğim dr.um bişeyin yok gebe kalabilirsin bence dedi ve bende onun umuduyla eylül ayında güzel bir haber almayı umut ediyorum :16:

Selincim umuyorum çok sağlıklı tatlı bir bebişin olur en kısa zamanda:) kızlar birşey soracağım, ben bir buçuk yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyorum bu ay itibairiyle bırakıcam sizce ilk ay bebeğin olma yüzdesi kaçtır, yoksa hemen denememeli biraz beklemelimiyim :44:

Canım herkesin bünyesi farklıdır.Benim 2 arkadaşımda hapı bırakır bırakmaz ertesi ay hamile kaldılar.
Bazende hap kullanımı sonrası bünyenin gebeliğe hazırlanması için en 6 aya ihtiyac olduğunu duyuyorum.
Bence kişiden kişiye değişiyor.:34:

merhaba arkadaşlar 11 aylık evliyim 4 aydır hamile kalmak istiyorum bu ay ramazandan dolayı belli olmaz ama hamile kalamayacağımı düşünüyorum artık hayırlısıyla bende eylül ayında hamile kalmak istiyorum. Cumartesi günü kadın doğum doktoruna gidip genel bi muayene olucam. İnşallah Allah hepimize hayırlı yavrular verir.

merhaba arkadaşlar 11 aylık evliyim 4 aydır hamile kalmak istiyorum bu ay ramazandan dolayı belli olmaz ama hamile kalamayacağımı düşünüyorum artık hayırlısıyla bende eylül ayında hamile kalmak istiyorum. Cumartesi günü kadın doğum doktoruna gidip genel bi muayene olucam. İnşallah Allah hepimize hayırlı yavrular verir.

Canım doktora gidecek olman çok iyi olmuş.Sonucu bizede bildir olur mu?

doktora gittim bugün yine hamile değilmişim:( bana, sana iki ilaç vericem dedi teki klomen diğeri duphaston bunları 3 ay kullanıcaksın eğer bu 3 ay hamile kalmazsan bunun başka bir nedenini araştırmamız lazım rahim filmi çekip bakarız tüplerin kapalı olabilir yumurtan çatlamıyo olabilir dedi. bu arada eşimede spermiogram testi verdi bunu yaptırsın, herşey normal olabilir ama spermleri cansız olabilir dedi. Bakalım hayırlısı inşallah adet olduğumun 3. günü başlıycam ilacımın birini kullanmaya. Hepimizin dilekleri kabul olur inşallah.

Canim benim hakkinda hayirlisi olsun gec olsun guc olmasin.hep pozitif dusun guzel haberlerini alacagimiza eminim:)

arkadaşlar tatildeydim yazamadım bugün geldik.
Geçen aya ayın 3ünde hastalanmıştım ağustosun ortalarında hamilelik yok demişti doktor adet olduğumda klomene başlıycaktım eylül ayına inşallah ilaçta kullannıcam bebeğim olur die ümitleniyodum.
Bu ay ayın 3ü geçti hastalanmadım, tatilde test yaptım 3 dk beklemem gerekiyomuş idrar testinde ben baktım tek çizgiydi çantama kutusuna geri koydum testi. yarım saat sonra bi baktım çift çizgi ama teki biraz silik hamileyimdir inşallah şimdi gittim kan verdim saat 8de sonucunu alıcam.:nazar:

merhaba kızlar bizde diğer başlıktaydık..burdada eylül ayında bebek isteyenler varmış..bende geleyim ozaman:) ben haziran ayında düşünmeye başladım..3 ay tutmadı eylüle inşallah diyorum bende...istediğim ay hemen tutacak sanıyordum bende..ama öyle olmuyormuş malesef..listenize beni de ekleyin ;)

kızlar hamileymişim:49: çok mutlu oldum Allah hepinize nasip etsin inşallah. ben 3 ağustosta adet olmuştum 20 ağustosta doktora gitmiştim hiç bir şey yoktu. 20 Ağustostan sonra zaten hamile kalmam gereken zaman geçti diye ne stres yaptım ne ilişkiden sonra yattım uzandım hiç beklemediğim bi zamanda çıkageldi. Günlere zamanlara çok takılı kalmadan deneyin. Bu arada eylül grubunun ilk hamilesi bne oldum galibaa:nazar:

Back
X