Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hamileymişimçok mutlu oldum Allah hepinize nasip etsin inşallah. ben 3 ağustosta adet olmuştum 20 ağustosta doktora gitmiştim hiç bir şey yoktu. 20 Ağustostan sonra zaten hamile kalmam gereken zaman geçti diye ne stres yaptım ne ilişkiden sonra yattım uzandım hiç beklemediğim bi zamanda çıkageldi. Günlere zamanlara çok takılı kalmadan deneyin. Bu arada eylül grubunun ilk hamilesi bne oldum galibaa
![]()
CANIMMM BENİMMM, ÇOKK SEVİNDİMMMOHH OHH GELSİN BEBİŞ BAKALIM. İLK EYLÜL HAMİLEMİZ SENSİN. ÇOK TEBRİK EDİYORUM. DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH
![]()
kızlar hamileymişimçok mutlu oldum Allah hepinize nasip etsin inşallah. ben 3 ağustosta adet olmuştum 20 ağustosta doktora gitmiştim hiç bir şey yoktu. 20 Ağustostan sonra zaten hamile kalmam gereken zaman geçti diye ne stres yaptım ne ilişkiden sonra yattım uzandım hiç beklemediğim bi zamanda çıkageldi. Günlere zamanlara çok takılı kalmadan deneyin. Bu arada eylül grubunun ilk hamilesi bne oldum galibaa
![]()
selincim umuyorum çok sağlıklı tatlı bir bebişin olur en kısa zamanda:) kızlar birşey soracağım, ben bir buçuk yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyorum bu ay itibairiyle bırakıcam sizce ilk ay bebeğin olma yüzdesi kaçtır, yoksa hemen denememeli biraz beklemelimiyim :44:
Canım gunaydın bu arad ayenı forumumuz hayırlı ve ugurlu olsunnn. Bır ıkı gundur yoktum malum ev toplama tasınma mevzu yorgunluk yorgunluk. Bende bu ay anne olmak cok ıstıyorum ama sanırım mumkun degıl bu kadar yogunluk tasınma ıslerının ıcınde bebısım benı bulmaz herhalde bu ay korunmayı bırakalı 2 ay oldu agustosta melegım gelmedı bana ınsallah bundan sonra hayırlı zamanında gelır ve ınsallah gecıkmeden gelır. Herkes ıcın hayırlı olsun son sat 20 agustos bı oncekı 21 temmuz beklıyoruz bakalım ortalama 30 31 gunde bırdır dongum anlıycagınız daha cok var gunume zaten bu ayda umutlu degılım ama herseyın hayırlısı ..
hoşgeldin canım hayırlısı olsun belkide beklemediğin zamanda gelir benimde adetime 6 gün kaldı bakalım bekliorum heyecanla..
Selincim umuyorum çok sağlıklı tatlı bir bebişin olur en kısa zamanda:) kızlar birşey soracağım, ben bir buçuk yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyorum bu ay itibairiyle bırakıcam sizce ilk ay bebeğin olma yüzdesi kaçtır, yoksa hemen denememeli biraz beklemelimiyim :44:
gözünaydın canım. Allah tamamına erdirsin.
Zaten hep beklemediğin anda çıkagelir benim de öyle olmuştu ilki. Şimdi 2.yi istiyorum. 3 ay denedik olmadı, 4. ay doktorum çatlatma iğnesi verdi ama yumurtlama tarihimde tes istemişti gidip yaptırdım değer o kadar düşüktüki, bu ay olmaz hiç uğraşmayın iğneye de gerek yok dedi, reglde rahim filmi çektirelim dedi. Ben o ay hamile kalmışım. Stres bitince hamilelik geliyor.
Sağol cnm çok haklısın stres gerçekten çok etkiliyo. Bi tane evledın var çok şükür demekki bi problem yok hiiiiç stres yapma da ikinci bebeğinide kucağına almayı nasip etsin allah