Eylül 2011 de ANNE hamile kalmak isteyenler buyrun..

canım benimde ümidim eylülde.Hatta bugün doktora gidicem ve doğum günüm :) inşallah en güzel doğum günü hediyesini verir rabbim bu ay bana...ve bizlere

kızlar hamileymişim:49: çok mutlu oldum Allah hepinize nasip etsin inşallah. ben 3 ağustosta adet olmuştum 20 ağustosta doktora gitmiştim hiç bir şey yoktu. 20 Ağustostan sonra zaten hamile kalmam gereken zaman geçti diye ne stres yaptım ne ilişkiden sonra yattım uzandım hiç beklemediğim bi zamanda çıkageldi. Günlere zamanlara çok takılı kalmadan deneyin. Bu arada eylül grubunun ilk hamilesi bne oldum galibaa:nazar:

CANIMMM BENİMMM, ÇOKK SEVİNDİMMM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: OHH OHH GELSİN BEBİŞ BAKALIM. İLK EYLÜL HAMİLEMİZ SENSİN. ÇOK TEBRİK EDİYORUM. DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH:40::40:

CANIMMM BENİMMM, ÇOKK SEVİNDİMMM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: OHH OHH GELSİN BEBİŞ BAKALIM. İLK EYLÜL HAMİLEMİZ SENSİN. ÇOK TEBRİK EDİYORUM. DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH:40::40:

çok teşekkür ederim cnm inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlere versin Rabbim.

kızlar hamileymişim:49: çok mutlu oldum Allah hepinize nasip etsin inşallah. ben 3 ağustosta adet olmuştum 20 ağustosta doktora gitmiştim hiç bir şey yoktu. 20 Ağustostan sonra zaten hamile kalmam gereken zaman geçti diye ne stres yaptım ne ilişkiden sonra yattım uzandım hiç beklemediğim bi zamanda çıkageldi. Günlere zamanlara çok takılı kalmadan deneyin. Bu arada eylül grubunun ilk hamilesi bne oldum galibaa:nazar:

gözünaydın canım. Allah tamamına erdirsin.
Zaten hep beklemediğin anda çıkagelir benim de öyle olmuştu ilki. Şimdi 2.yi istiyorum. 3 ay denedik olmadı, 4. ay doktorum çatlatma iğnesi verdi ama yumurtlama tarihimde tes istemişti gidip yaptırdım değer o kadar düşüktüki, bu ay olmaz hiç uğraşmayın iğneye de gerek yok dedi, reglde rahim filmi çektirelim dedi. Ben o ay hamile kalmışım. Stres bitince hamilelik geliyor.

topiğiniz hayırlı olsun kızlar.

Ben de eylül-ekim gibi istiyorum ama biliyorum ki isteyince olmuyor bazılarının hemen bazılarının 1 yıl sonra olabiliyor. Neyse biz yola koyulalım ne zamana nasipse bakalım.

Reglimin 3. günü bugün, bitsin çalışmalara başlayacağız. Hayırlısı. İsteyen herkesin çok beklemeden sağ salim olur inşallah.

Canım gunaydın bu arad ayenı forumumuz hayırlı ve ugurlu olsunnn. Bır ıkı gundur yoktum malum ev toplama tasınma mevzu yorgunluk yorgunluk. Bende bu ay anne olmak cok ıstıyorum ama sanırım mumkun degıl bu kadar yogunluk tasınma ıslerının ıcınde bebısım benı bulmaz herhalde bu ay korunmayı bırakalı 2 ay oldu agustosta melegım gelmedı bana ınsallah bundan sonra hayırlı zamanında gelır ve ınsallah gecıkmeden gelır. Herkes ıcın hayırlı olsun son sat 20 agustos bı oncekı 21 temmuz beklıyoruz bakalım ortalama 30 31 gunde bırdır dongum anlıycagınız daha cok var gunume zaten bu ayda umutlu degılım ama herseyın hayırlısı ..

selincim umuyorum çok sağlıklı tatlı bir bebişin olur en kısa zamanda:) kızlar birşey soracağım, ben bir buçuk yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyorum bu ay itibairiyle bırakıcam sizce ilk ay bebeğin olma yüzdesi kaçtır, yoksa hemen denememeli biraz beklemelimiyim :44:

canım selamlar dogum kontrol hapını bıraktıktan sonrakı ertesı gun hamıle kalma yetenegın %100 gerı gelır kısıden kısıy edegısmez sadece hayırlısı ne zaman ıse o zaman gelır bunlara takılm adogum kontrol hapı hamıle kalma ıhtımalını azaltmaz sadece onunu gecer bır hapın 24 saat koruma durumu vardıryanı hapı bıraktıktan 24 saat sora onunu kestıgın hamıle kalma durumunun onunu acmıs olursun ınsallah aydınlatıcı olmustur. Bu konuda herkese bır seyler soyler ama dogru olanı budur. Bende pko hastasıyım ve 2-3 senedır hap kullanıyorum 2 ay once bıraktım bırektıgım ay hapı kullandıgım halde gebelık yasadım fakat tutunamadı bu sana kısa bı ornegım olsun ..

Canım gunaydın bu arad ayenı forumumuz hayırlı ve ugurlu olsunnn. Bır ıkı gundur yoktum malum ev toplama tasınma mevzu yorgunluk yorgunluk. Bende bu ay anne olmak cok ıstıyorum ama sanırım mumkun degıl bu kadar yogunluk tasınma ıslerının ıcınde bebısım benı bulmaz herhalde bu ay korunmayı bırakalı 2 ay oldu agustosta melegım gelmedı bana ınsallah bundan sonra hayırlı zamanında gelır ve ınsallah gecıkmeden gelır. Herkes ıcın hayırlı olsun son sat 20 agustos bı oncekı 21 temmuz beklıyoruz bakalım ortalama 30 31 gunde bırdır dongum anlıycagınız daha cok var gunume zaten bu ayda umutlu degılım ama herseyın hayırlısı ..

hoşgeldin canım hayırlısı olsun belkide beklemediğin zamanda gelir benimde adetime 6 gün kaldı bakalım bekliorum heyecanla..

hoşgeldin canım hayırlısı olsun belkide beklemediğin zamanda gelir benimde adetime 6 gün kaldı bakalım bekliorum heyecanla..

hayırlısı olsun gulum ınsallah melegın gelır bu ay sabret ben saymıyorum bıle gunlerı o denlı umutsuzum aslınd aumutsuzda degılımde olmaz dıye dusunuyorum neyse hayırlısı olsun ne yapıyım allah ne zaman hayırlı derse o zaman olsun

Selincim umuyorum çok sağlıklı tatlı bir bebişin olur en kısa zamanda:) kızlar birşey soracağım, ben bir buçuk yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyorum bu ay itibairiyle bırakıcam sizce ilk ay bebeğin olma yüzdesi kaçtır, yoksa hemen denememeli biraz beklemelimiyim :44:

merhaba ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ama bebek için ilacı bıraktıktan 4 5 ay başka bir yöntemle korunmak öneriliyor. sonuçta vücuduna hormon yüklüyosun yazık değilmi minişime hormonlu doğsun..zaten hemen olan var evet ama hemen omayan daha fazlaymış bikaç ay adet döngüsü düzgün olmuyormuş 2 ay sürekli adet gören bile biliyorum

gözünaydın canım. Allah tamamına erdirsin.
Zaten hep beklemediğin anda çıkagelir benim de öyle olmuştu ilki. Şimdi 2.yi istiyorum. 3 ay denedik olmadı, 4. ay doktorum çatlatma iğnesi verdi ama yumurtlama tarihimde tes istemişti gidip yaptırdım değer o kadar düşüktüki, bu ay olmaz hiç uğraşmayın iğneye de gerek yok dedi, reglde rahim filmi çektirelim dedi. Ben o ay hamile kalmışım. Stres bitince hamilelik geliyor.

Sağol cnm çok haklısın stres gerçekten çok etkiliyo. Bi tane evledın var çok şükür demekki bi problem yok hiiiiç stres yapma da ikinci bebeğinide kucağına almayı nasip etsin allah

Sağol cnm çok haklısın stres gerçekten çok etkiliyo. Bi tane evledın var çok şükür demekki bi problem yok hiiiiç stres yapma da ikinci bebeğinide kucağına almayı nasip etsin allah

tabi 1 tane var çok şükür, hiç stres yapmıyorum ilkinde yapmıştım ne yalan söyliyim 2-3 ay olmayınca insan hemen paniğe kapılıyor. Şimdi daha bu ay başlayacağız, ne zaman kısmetse, hiç acelem yok.

Back
X