Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla hic belli olmaz canım bu işler biliyosun 1 damladan bebek oluyo o yüzden git yaptır bakarsın bebein gelmiştir

Biz seninle aynı gün yaptırmıştık cnm galiba aşılamayı. Senin ne zaman dedi doktor test için ? Bu arada aslında ben geçen ay 12 eylülde adet görmüştüm. Aşılamanın 14. günü bitiyo yarın . 1-2 gün beklesem mi acaba diyorum.En azında 12 ekimimi beklesem kararsız kaldım :/

Biz seninle aynı gün yaptırmıştık cnm galiba aşılamayı. Senin ne zaman dedi doktor test için ? Bu arada aslında ben geçen ay 12 eylülde adet görmüştüm. Aşılamanın 14. günü bitiyo yarın . 1-2 gün beklesem mi acaba diyorum.En azında 12 ekimimi beklesem kararsız kaldım :/

canım bende carsamba yaptırcam testi cünkü jelim var daha 2 tane ve asılama sonrası 2 gün ilikş, oldu doktor 15. gün dedi yarın daha 14 bence bekle 1 2 gün

canım bende carsamba yaptırcam testi cünkü jelim var daha 2 tane ve asılama sonrası 2 gün ilikş, oldu doktor 15. gün dedi yarın daha 14 bence bekle 1 2 gün

seninde hayırlısı olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruz,bakdırsan bile çıkar kanda illa 15 günü tamamlamana gerek yok,14.günde olur,varsaa çokdannn bellidir o canım,sen bilirsin yinede,,,

seninde hayırlısı olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruz,bakdırsan bile çıkar kanda illa 15 günü tamamlamana gerek yok,14.günde olur,varsaa çokdannn bellidir o canım,sen bilirsin yinede,,,
yok canım ya geç döllenme falan oluyo ya genelde pcolularda oluo ondan doldurayım günümü diyorum hemde jelim biter o arada oyyy oy inş olmustur

bizde aynen öyle yaptık 2 gün ilişki jel daha etkili cünkü asılama oldugu gün baslanıyo spermler tutunsun die kimisi ilaca 5 gün sonra baslamıs zaten spermin yasama süresi en fazla 2 gün 5 gün sonra baslanan ilacın etkisi cok az ayrıca jel sıkıldıgı anda rahimi sarıyo ve anında etki yapıo benim doktorum böyle düsünüyo yani ama tabi illa tutcak die bişi yok inşallah dualarımız kabul olur seninde hayrlısı olsunnnn

inşaallah tutar benim 2. aşılamam. 10 gün falan var daha test için. normal hayatıma ddevam ediyorum sayılır ama ????? merak bitiriyo insanı:44::44:

allah herkese versin yaaaa cevremde sürekli hamile kalan birileri var isyan diilde neden böyle bir şeyle sınav oldugumu cözemiyorum hayat bir sınav herkes bir şekilde bu sınavdan gecio öyle yada böyle ya sabır diyorum ve carsambayı bekliyorummm:emir_bebek::59:

allah herkese versin yaaaa cevremde sürekli hamile kalan birileri var isyan diilde neden böyle bir şeyle sınav oldugumu cözemiyorum hayat bir sınav herkes bir şekilde bu sınavdan gecio öyle yada böyle ya sabır diyorum ve carsambayı bekliyorummm:emir_bebek::59:

birilerinden hayırlı haberler alsakda moral olsa...
:34:

heyyy millett,test yaptırcaklar sonuçlarınız nerdee hani,merak ediyoruzz dimii..:)kimseler uğramıyormu artıkk topiğimizee,hadi bakalımm,güzel haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla....

heyyy millett,test yaptırcaklar sonuçlarınız nerdee hani,merak ediyoruzz dimii..:)kimseler uğramıyormu artıkk topiğimizee,hadi bakalımm,güzel haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla....

Eylül ayı fos çıktı :)) Ekim kasım aralık topiğine transfer olduk :)

Back
X