Eylül 2012 Hamileleri ;)

beterimki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
64
1
86
40
İstanbul
Slmlar :) Buraya yazanlara her zaman özendim şükür artık benimde bebişim var :) 5 haftalık hamileyim..Şaşkınlık içerisindeyim gece uyanıp uyanıp hamilemiyim dedim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Saygılar

canim gozun aydin RABBIM sana kolay hamilelik nasip etsin INSALLAH , canim sen hamile kalamiyo muydun problem mi vardi ki?

Aminnnnnnn inş.Hayır tatlım problem yoktu ama biran önce olsun istiyordum oldu şükürler olsun,rabbim olmayanlarada nasip eder inş.

Gözünaydin.Rabbim saglikli ve hayirli bir sekilde kucagina almana nasip eder insaallah.:nazar:

İlk değişiklik bugün oldu :) 27 yıldır bildiğim domatesin tadı bugün bambaşkaydı :) İlk belirtimi yaşadım sanırım :)))

Kıyamam :S Aminnnn tatlım ya olur rabbimin izniyle inş stres yapma relax ol sabırlı ol.Kaç yıllık evlisinki
INSALLAH canim olur biguun benimde 2 yillik evliyiz hic korunmadik ((
İlk değişiklik bugün oldu :) 27 yıldır bildiğim domatesin tadı bugün bambaşkaydı :) İlk belirtimi yaşadım sanırım :)))
canim bu guzel duygu tadini cikar naz yap esine 9 ay hamileliyini doya doya gecir ))

merhaba kızlar şimdi eylül 2012 hamişleri burdamı toplanıyoruzz ee süpermişş :emir_bebek:

Ee hadii eylüll anneleriii nerdesiniz Yahuuu :3:

Son düzenleme:
hayırlısı olsun allah sağ salim kucağına almak nasip etsin. 15 eylül de ben de aşılama oldum.bugun 11 gün evdeyim patlıyom kafam dan birtürlü atamıyom hiç bir şey hissetmiyom.nasıl bir şey anlamadım.seninkisi nasıl oldu biraz anlatırmısın müsaitsen.

hayırlısı olsun allah sağ salim kucağına almak nasip etsin. 15 eylül de ben de aşılama oldum.bugun 11 gün evdeyim patlıyom kafam dan birtürlü atamıyom hiç bir şey hissetmiyom.nasıl bir şey anlamadım.seninkisi nasıl oldu biraz anlatırmısın müsaitsen.

merhaba canım

hayırlı olsun nerde yaptırdın aşılamanı canım ?

neyi merak ediyosun ??

tüp bebek mi ,aşılama mı kendiliğinden mi vs.. şiriyerde Dr.Tahir Özgüder yaptı.geçen cumartesi.

aaaa tahir beycimm canım doktorum bende bir 1 yıl gittim ona çok severim kendisini ama onunla olmadı canım :50: bende değiştirmek zorunda kaldım canım tüp bebek oldu aşılamayı 4 defa denedim biri tutu fakat düşük yaptım şuanda rabbime şukurler olsun melegim benimle umarım seninde tutmuştur

sorun ne benim pko du

doktorcugumaa çooooookkkk slm söyle hülyacıgımada =) özelden atarım ismimi :54:

üff canım sıkıldı şimdi tuvaletten geldim.kırmızımsı kan geldi peçetemde dağıldı.sanki bi damla adetime daha var cuma günü veya cumartesi gelmesi gerekir.korktum şimdi acaba adet mi yoksa yerleşme kanamasımı bilmiyom peçete koydum ara sıra bakıncam bi kafam gitti bi anda.

seni unuttum tabi bu arada .hülya dünyalar tatlısı benimle çok ilgileniyor.tahir beyi ben de10 yıldır tanıyorum.2 görümcemin 3 doğumuna da o girdi ama onların hazır gebelikti.benimkisi aşılamaydı.

üff canım sıkıldı şimdi tuvaletten geldim.kırmızımsı kan geldi peçetemde dağıldı.sanki bi damla adetime daha var cuma günü veya cumartesi gelmesi gerekir.korktum şimdi acaba adet mi yoksa yerleşme kanamasımı bilmiyom peçete koydum ara sıra bakıncam bi kafam gitti bi anda.

sıkılma hemenn herşey olabilir yat dinlen zaten test tarihin yarın demi hayırlısı olsunn öyle kendini şartlandırma canım kesin olcak diye çok üzülürsün sonra oluruna bırak kaç şans verdi tahir bey % 15 mi ?

internetim sürekli kopuyor da.
tahir bey süper di dedi.cok olumlu konuştu.ama ben her şeye hazırım dedim kendisine hatta hülya yardım etti benim elimden tuttu.kızım cok güzel geçti dedi.yumurtaya cok yakın biraktı dedi.şimdi çokokrem yedim.kan şekerim düştü diye.ama canım domates çekiyor ne alaka bu anlamadım.adetimle ilgili hiç bir sorun yaşamadım hayırlısı ya hadi yatem biraz.

Back
X