Eylül 2012de doğum yapıcak olan var mı?

ravza20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
423
0
0
İstanbul
Merhaba. Ben Ravza.. 16 haftalık hamileyim. siteye yeni üye oldum. Eylülde doğum var Allah nasip ederse.. Benim gibi eylülde bebeğini kucağına almayı bekleyen var mı?

evet :D 17. haftaya girdim. eylül 8-9 gibi muhtemel doğum. kızımız olacak :D

evet :D 17. haftaya girdim. eylül 8-9 gibi muhtemel doğum. kızımız olacak :D

ne güzel.. Allah kucağına almayı da nasip etsin.. biz daha cinsiyeti öğrenemedik.. yarın doktora gidicez.. inşallah öğreniriz.. benim doğum da 19 eylül olarak gözüküyo ama doktor muhtemelen bu tarihten 2 hafta önce olur dedi

Merhaba. Ben Ravza.. 16 haftalık hamileyim. siteye yeni üye oldum. Eylülde doğum var Allah nasip ederse.. Benim gibi eylülde bebeğini kucağına almayı bekleyen var mı?

merhaba

bende kismetse eylul sonu gibi dogum yapacagim. eylul 2012 anneleri topigi var bazen cok faydali oluyor. istersen oraya gelebilirsin.

bende 16. haftadayım ve Allah nasip ederse eylülde doğumum olacak bu arada doktorum kız görüyorum dedi ama haftaya kesinleşecek inş :)

slm canım bende 19+5 günlük hamileyimbenimki de ağustoso geliyor oğlum olucak inş ALLAH SAĞSALİM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN BEBEĞİMİZE CAN VERSİN AMİN:emir_bebek::nazar:

bende kismetse eylul ortalarında dogum yapacagim

hepiniz hoşgeldiniz kızlar.. Hepimizin melekleri hayırlı uğurlu olsun.. sağlıkla gelsinler.. ne güzel cinsiyetleri öğrenmişsiniz.. ben de bugün saat 3 te gidicem doktora.. daha önceki gidişlerimde göstermedi inatçı.. inşallah yine gıcıklık yapmaz;) bu arada size bi sorum var.. bu ikonları nasıl ekliyosunuz? ben beceremedim bir türlü

benım de muhtemel tarıih 30 eylul dedi doktor.dun doktora gıttık kıza benziyor dedı.heralde kızımız olacak:)

çok güzel hayırlı,sağlıklı uzun ömürleri olsun bebeğinin:) kesin bi şekilde cinsiyeti öğrenmek harika bişey olmalı bakalım benimde salı netleşir gerçi doktorum kız dedi ama %100 demedi

çok güzel hayırlı,sağlıklı uzun ömürleri olsun bebeğinin:) kesin bi şekilde cinsiyeti öğrenmek harika bişey olmalı bakalım benimde salı netleşir gerçi doktorum kız dedi ama %100 demedi

sağol canım.. tüm bebişler duana ortak olsun.. doktor bana da yüzde yüz demedi ki.. genelde tahminleri tutar çünkü kalp atışından kemiklerinin şeklinden bile anlıyolar ama tam olarak garanti vermezler..

ben gittiğimde 14. haftadaydım erkendi biraz ve doktorum 3 hafta sonra bi sürpriz olabilir ben şimdi kız gibi görüyorum ama dedi :) Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın sağlıklı bi şekilde doğsunlar da dimi ama :)

merhaba,

benim doğum da 19 eylül gibi görünüyor.seninle aynıyız :49:
bir farkla ben iki bebek bekliyorum. :16: bu nedenle erken doğum riski varmış.
sağlıkla kucaklarımıza alalım da gerisi önemli değil.
cinsiyetini öğrenebildin mi?

Merhaba, benimde beklenen doğum zamanım 18 Eylül.Bir önceki muayenede (3 hafta önce) cinsiyetini öğrenemedik. İnşallah haftaya muayanede öğreneceğiz.

slm anne adayları. bende bugün itibarıyla allah nasip ederse 17. haftaya girdim. nasipse doğum 15 eylül civarı.inşallah bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alalım. doktor büyük ihtimal erkek dedi ama hayırlısı. ilk bebeğimiz rabbim neyi nasip ederse.. yalnız ben 5 haftalıkken öğrendim halen kusuyorum ve 49 kiloyum 54 kilodan düştüm siz nasılsınız baya zor günler geçirdim şükür eskisi gibi değilim ancak iştah yok ve kilo alamıyorum doktorum 120 gr olmuş sağlıklı dedi ama işte insan endişeleniyo siz nasılsınız neler yaşadınız?

merhaba,

benim doğum da 19 eylül gibi görünüyor.seninle aynıyız :49:
bir farkla ben iki bebek bekliyorum. :16: bu nedenle erken doğum riski varmış.
sağlıkla kucaklarımıza alalım da gerisi önemli değil.
cinsiyetini öğrenebildin mi?

ayyy ne kadar güzel.. benim eşim ikiz olmasını çok istiyodu.. nasip değilmiş.. geçen gün bir arkadaşının eşi ikiz doğum yapmış bana diyo ki "belki bizimki de ikizdir belki doktor yanlış görmüştür"....
doktor bana da muhtemelen gününden 2 hafta önce doğum yapıcaksın dedi. büyük ihtimal seninkiler de 19 eylüle kadar sabredemez :)
benimki erkek olduğu kesinleşti.. sen öğrendin mi?

Son düzenleme:
Merhaba, benimde beklenen doğum zamanım 18 Eylül.Bir önceki muayenede (3 hafta önce) cinsiyetini öğrenemedik. İnşallah haftaya muayanede öğreneceğiz.

bence kesin öğrenirsin.. insan yine de endişeleniyo ya göstermesse diye.. ben öyleydim şahsen..dünyanın en tatlı heyecanı bu olsa gerek

slm anne adayları. bende bugün itibarıyla allah nasip ederse 17. haftaya girdim. nasipse doğum 15 eylül civarı.inşallah bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alalım. doktor büyük ihtimal erkek dedi ama hayırlısı. ilk bebeğimiz rabbim neyi nasip ederse.. yalnız ben 5 haftalıkken öğrendim halen kusuyorum ve 49 kiloyum 54 kilodan düştüm siz nasılsınız baya zor günler geçirdim şükür eskisi gibi değilim ancak iştah yok ve kilo alamıyorum doktorum 120 gr olmuş sağlıklı dedi ama işte insan endişeleniyo siz nasılsınız neler yaşadınız?

as bebeğin hayırlı olsun..ben de ilk 3 ay çok kötü günler geçirdim yemek yiyememekten fenalaştığım bile oldu.. sonra geçti Allaha şükür ama bi kaç gündür bulantılar kusmalar beni yoklamaya başladı gene.. ilk 12 haftada yemek yemesek bile bebeklere bir zararı olmazmış.. o kendi besinini anne vücudundan alırmış zaten ama bundan sonra beslenmelere dikkat etmek gerekiyo..

Back
X