eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

pardon ya ben salatı tefriciye sandım
kafa kalmadıki
Ne okuncak peki?? Arkadslar en once kim transfere gidicekse ondan basliyoruz degilmi ys88 sanirim ilk gidecek olan ne okuyacagimizi da ceptn giriyorum gecmisi zor okuyorum yazan tekrar yazabilr mi duayi

Adetin 2.tedaviye baslarsan ve embrion 3.gun transfer edilirse 12 gun embrion 5.transfer edilirse 15 gun suruyor. Yumurta sayina yasina gire degisiyor kisa protokol. Uzun protokol 21 gun falan suruyor. Ekime sarkmiyir herhalukarda

embriyo hemen 3.gün nasıl transfer oluyo anlamadım,ilaçlara başladıktan ne kadar süre sonra transfer oluyo embriyo,

Eylülün 15'inden sonra adet olmayı bekliyorum canım. Henüz başlamadım.

bende eylül 18 de adet oluyorum,bana bi anlatabilirmisin bizi neler bekliyo,doktora gittim sadece kan aldı ve kanıma ve hepatitime baktı başka bişi yapmadı,adetin 2. günü gel dedi.sıra ile neler olcak,anlatabilirmisin

embriyo hemen 3.gün nasıl transfer oluyo anlamadım,ilaçlara başladıktan ne kadar süre sonra transfer oluyo embriyo,

Aysultan transfer zamanı senin yumurtalarının durumuna göre belirlenir. İğnelere başladığında gün aşırı ya da her gün ultrason muayenesi ve kan testleri ile yumurtaların durumuna bakıyorlar. Yumurtalar olgunlaştıysa çatlatma iğnesi yapıyorlar. Çatlatma iğnesinden sonra 36 saat ( tam emin değilim ) bekliyorsun. Yumurtaları topluyorlar. Daha sonra embryoların durumuna bakıp 3. gün ya da 5. gün transfer ediyorlar. Yani iğnelere başladıktan sonra ortalama 15 gün sonra transfer oluyor.

Baslamadan once ne yapiliyo ne deniliyo, kac gunde bitirmek gerekiyo, ben dua konusunda biraz basarisizim

Testlerini falan bitirdinmi cnm

1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

2- Bir defa “euzu besmele” çekilip, 4444 defa okunmalıdır

4444 mu ?? O cok ya okuyamam ben ;(((

ok. can sağolasın.....................sadece tek merkeze gittim,ve kafam da okadar çok soru varki:)

AYETEL KÜRSİ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Allah ki, O’ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur. Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama. Göklerde ve yerdekilerin hepsi O’nundur. O’nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir? O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O’na gizli kalmaz.) O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar, O’nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler. O’nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez. O, yücedir, büyüktür.

Son düzenleme:
Ne okuncak peki?? Arkadslar en once kim transfere gidicekse ondan basliyoruz degilmi ys88 sanirim ilk gidecek olan ne okuyacagimizi da ceptn giriyorum gecmisi zor okuyorum yazan tekrar yazabilr mi duayi

canım ben salatı tefriciye okuyosunuz sandım onun okunması gereken bi salavatı var ama ayetel kürsüde varmı bilmiyorum kafam çok karışık bugün halada öyleyim yanlışlık oldu yani

Baslamadan once ne yapiliyo ne deniliyo, kac gunde bitirmek gerekiyo, ben dua konusunda biraz basarisizim

Testlerini falan bitirdinmi cnm

4444 mu ?? O cok ya okuyamam ben ;(((

canım vallahi yanımda olsan ısırırdım seni:)))

313 tane AYETEL KÜRSİ okunacak kısacaık bir sure... yazdım ya ekledim sayfaya 2 kere .. sen içinden gelerek abdest alarak oku yeter... önemli olan içten gelerek okumak.. oki datlummm

Yumurta senden aliniyor esininkiyle dollenmeye birakiliyor yada micro ile yumurtaya enjekte ediliyor infertilite sebebine gore sonra ikisinin gelismesini bekliyorlar embrio 1.2.3 gelisiyor gelisiyor ilk gun yuvarlak gorunumdeyken bolunuo bolunuo cicek gibi gorunum almaya basliyor eger 3. En az 8 hucreli olursa gelisimini sende devam ettirmesi icin transfer ediliyor Bir de 5. Gun embriosu var adi blostasist bu da istatistik olarak basari sansini encok veren embiodur o da opudan 5 gun sonra transfer edilio. Anlatabildim mi

son kez yazıyorum kime okuyorsanız kaç tane okuduğunuz önemli değil onun için niyetlenin ve okuyun ezber şart değil ama abdest şart... AYETEL KÜRSİ okuyoruz her birimize 313 olana kadar sırayla okuyoruz.. bir anda 313 okunmasına gerek yok... okunanlar toplanıyor.. kime niyetlenip kaçar tane okuduğunuzu yazın listeden düşerim..
ok

ama bak nette şunu buldum

313 defa Ayetel kürsiyi okuduktan sonra
“Ya Rabbel Aziym! bu ayeti kerime hürmetine, 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine muradımı ihsan buyur” diye dua eden kimsenin maksat ve meramı hasıl olur biiznillahi teala.

inş.. dualarınız kabul olur tabi benimkide inş.....

Ben basliyorum bagislamadan once sorarim kime hediye edecegimizi. Allah kabul etsin simdiden

aslında canım ben duanın içten geldiği şekilde yapılması gerektiğine inanıyorum sayılar kuran da yok ...
biz teslimiyetle temiz bir kalple ve içten gelerek dua edelim gerisi Rabbimin ol demesine bakar İnşallah ol dediği vakitteyizdir hep beraber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…