Adetin 2. günü iğnelere başlanıyor. Ancak bazı merkezler tedavi öncesinde bazı testler yaptırdıklarından adetten önce ön görüşmeye gitmende fayda var bence.
teşeşkkürler akasya,sen başladınmı tedaviye
Ne okuncak peki?? Arkadslar en once kim transfere gidicekse ondan basliyoruz degilmi ys88 sanirim ilk gidecek olan ne okuyacagimizi da ceptn giriyorum gecmisi zor okuyorum yazan tekrar yazabilr mi duayipardon ya ben salatı tefriciye sandım
kafa kalmadıki
Adetin 2.tedaviye baslarsan ve embrion 3.gun transfer edilirse 12 gun embrion 5.transfer edilirse 15 gun suruyor. Yumurta sayina yasina gire degisiyor kisa protokol. Uzun protokol 21 gun falan suruyor. Ekime sarkmiyir herhalukarda
Eylülün 15'inden sonra adet olmayı bekliyorum canım. Henüz başlamadım.
Opun olduysa ondan olmadiysan yumurtalarin kocaman oluyor o da kasiklara baski yapip agri yada kramp yapar. Aksine iyi bisey opu doneminde de igne doneminde de.
embriyo hemen 3.gün nasıl transfer oluyo anlamadım,ilaçlara başladıktan ne kadar süre sonra transfer oluyo embriyo,
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
CANIM ARKADAŞIM TÜRKÇESİNİ 1 KEZ OKU SADECE NE OKUDUĞUNU BİLİRSİN. SONRA YUKARIDA YAZILI OLAN ŞEKLİ İLE OKU. EZBERDEN OKUMAK ZORUNDA DEĞİLSİN. İÇİNDEN İYİ NİYETLE OKU RABBİM iNŞALLAH KABUL EDER.
Allah ki, Ondan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur. Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama. Göklerde ve yerdekilerin hepsi Onundur. Onun izni olmadan katında kim şefaat edebilir? O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey Ona gizli kalmaz.) Onun bildirdiklerinin dışında insanlar, Onun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler. Onun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez. O, yücedir, büyüktür.
kızlar tedavi direk adetin 2 günümü başlıyor,eylül adetimin 2. günü gideceksem,transfer eylülde olacak heralde,yani ekim ayına sarkmaz dimi?bi önceki aydan gitmem gereklimi?çalışıyorum ve ona göre ayarlamam
gerekli
1- Başlamadan önce 21 defa estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh denilmelidir.
2- Bir defa euzu besmele çekilip, 4444 defa okunmalıdır
Aysultan transfer zamanı senin yumurtalarının durumuna göre belirlenir. İğnelere başladığında gün aşırı ya da her gün ultrason muayenesi ve kan testleri ile yumurtaların durumuna bakıyorlar. Yumurtalar olgunlaştıysa çatlatma iğnesi yapıyorlar. Çatlatma iğnesinden sonra 36 saat ( tam emin değilim ) bekliyorsun. Yumurtaları topluyorlar. Daha sonra embryoların durumuna bakıp 3. gün ya da 5. gün transfer ediyorlar. Yani iğnelere başladıktan sonra ortalama 15 gün sonra transfer oluyor.
Ne okuncak peki?? Arkadslar en once kim transfere gidicekse ondan basliyoruz degilmi ys88 sanirim ilk gidecek olan ne okuyacagimizi da ceptn giriyorum gecmisi zor okuyorum yazan tekrar yazabilr mi duayi
Baslamadan once ne yapiliyo ne deniliyo, kac gunde bitirmek gerekiyo, ben dua konusunda biraz basarisizim
Testlerini falan bitirdinmi cnm
4444 mu ?? O cok ya okuyamam ben ;(((
Yumurta senden aliniyor esininkiyle dollenmeye birakiliyor yada micro ile yumurtaya enjekte ediliyor infertilite sebebine gore sonra ikisinin gelismesini bekliyorlar embrio 1.2.3 gelisiyor gelisiyor ilk gun yuvarlak gorunumdeyken bolunuo bolunuo cicek gibi gorunum almaya basliyor eger 3. En az 8 hucreli olursa gelisimini sende devam ettirmesi icin transfer ediliyor Bir de 5. Gun embriosu var adi blostasist bu da istatistik olarak basari sansini encok veren embiodur o da opudan 5 gun sonra transfer edilio. Anlatabildim miembriyo hemen 3.gün nasıl transfer oluyo anlamadım,ilaçlara başladıktan ne kadar süre sonra transfer oluyo embriyo,
ok. can sağolasın.....................sadece tek merkeze gittim,ve kafam da okadar çok soru varki:)
Baslamadan once ne yapiliyo ne deniliyo, kac gunde bitirmek gerekiyo, ben dua konusunda biraz basarisizim
Testlerini falan bitirdinmi cnm
4444 mu ?? O cok ya okuyamam ben ;(((
ama bak nette şunu buldum
313 defa Ayetel kürsiyi okuduktan sonra
Ya Rabbel Aziym! bu ayeti kerime hürmetine, 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine muradımı ihsan buyur diye dua eden kimsenin maksat ve meramı hasıl olur biiznillahi teala.
inş.. dualarınız kabul olur tabi benimkide inş.....
ama bak nette şunu buldum
313 defa Ayetel kürsiyi okuduktan sonra
Ya Rabbel Aziym! bu ayeti kerime hürmetine, 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine muradımı ihsan buyur diye dua eden kimsenin maksat ve meramı hasıl olur biiznillahi teala.
inş.. dualarınız kabul olur tabi benimkide inş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?