evet canım üzülmenin faydası yokta ama elide değil hele etrafımdaki insanlar ardı ardına doğum yapınca kendimi çok yanlız hissediyorum yanlarına duaların için çok teşekkü ederim canım bizde sorun bende polikistk over var eşimdede sperm sayısında azlık var yaşımda21
evet caım değelerim sınırda bi değer ama ne bileyim pek yükslceğini tahmin etmiyorum 12 gün boyunca okdar dua etmiştimki ama tutmadı alahım nasip etmedi ben bu 3 dnemeyi 1 sene içinde yaptırdım artık yaptırırmıyım bilemiyorum bugün kendi kendime dedim ki olmicak bişey için uğraşma inallah canım senin emeklerin boşa çıkmaz kucağın dolar şu anda bütün kalbimle dua ediyorum sana
Havinsu ne yaptın canım doktor kontrolün nasıl geçti
şekerim nasılsın ?bak 21.hafta ne güzzel yawww .bn de peşinden geliyom.Merve doğum için ne düşünyon hangi hastane ve yöntemi deneyceksin?
canım evet gittim herşey yolunda rabbimin izniyle bu akşam itibari ilede ilacıma başladım haftaya cumaya kadar inş rahim kalınlaşır ve transfer gününe kadar doktorun istediği kalınlığa ulaşır
bol bol nar suyu iç araştır istersen rahimi kalınlaştırıyormuş öyle okumuştum
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım bugün muayene ettimi peki?
canım saat 1.5 da kontrole gittim evet muayenede oldum canım doktor rahime yumurtalıklara baktı rabbime şükürki herşey yolundaydı sıkıntı yoktu bende bu akşam itibari ile alaca başladım işte
Çok sevindim senin adına canım ama daha rahim kalınlığını ölçmedi demi doktorun
kızlar herkeze iyi akşamlar keyifler nasıl bakalım.feriha Allahtan ümit kesmeki oda seni nasiplendirsin tatlım.
havincim tekrar hayırlı olsun tedavin inş. sende mirage de bizlere müjdelersiniz.
kedicik ikizleirin annesi sana böyle hitap etmek istiyorum hkere aldığınız kiloları bende istiyorum ne mübarek kilolar onlar.
aysegul sen nasılsın genetik çıkmadı heralde daha.inş.temiz çıkar.
ayy canım çok sağol ne güzel dua böyle.Allah razı olsun.Allah sanada nasip etsin canım bir an önce, Evvela eşine yeni tedavi için güç sabır versin inşallah seni yormadan hadi ayşeaabb kalk gidelim desin bir an önce
kızlar herkeze iyi akşamlar keyifler nasıl bakalım.feriha Allahtan ümit kesmeki oda seni nasiplendirsin tatlım.
havincim tekrar hayırlı olsun tedavin inş. sende mirage de bizlere müjdelersiniz.
kedicik ikizleirin annesi sana böyle hitap etmek istiyorum hkere aldığınız kiloları bende istiyorum ne mübarek kilolar onlar.
aysegul sen nasılsın genetik çıkmadı heralde daha.inş.temiz çıkar.
canım sen nasılsın tekrar sağol canım hayırlısıyla başladık yine tedaviye rabbim bu sefer inş sonunda güldürür yüzümü doldurur kucağımı
inş. Allah emeklerinin sonunda beklediğin müjdeni verir.bende iyiyim sağolasın beklemelerdeyim.bu arada havin kendi isminmiydi.çok beğenirim bu ismi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?