eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Zuhalcim hg cnm görüşmeyeli iyisindir inşallah...transferim oldu beklemedeyim teyzesi

ben geldim kızlar perşembe yumurtalarım toplanacak dualarınız için teşekkür ederim Rabbim hepimize hayırlı güzel sonuçlar almayı nasiip etsin...

HG cnm....yumişlerin sağlıklıdır inşallah p.şembe opuyu atlattın mı geriye bebişlerini almak kalıcak...ama 3 gün ayrı kalıcaksın onlardan

kızlar kasıklarım çok ağrıyo çok huzursuzum yaa...sürekli bir ağrı var :18: inşallah miniklerin yaramazlığıdır

yeşimcim senin iğneleri kullanmanın kaçıncı günü opu oldu yani kaç gün iğne kullandın

kızlar kasıklarım çok ağrıyo çok huzursuzum yaa...sürekli bir ağrı var :18: inşallah miniklerin yaramazlığıdır

canım benim inş bebişlerin sana tutunmuştur ondandır ağrın başka ihtimalde düşünmüyom zaten

bebişlerin yer kavgası yapıyo annesi ondandır kasık ağrın

huzursuzlanma güzelim güzel şeyler düşün kalbini ferah tut sen tutunmaya başlamış olabilirler

slm kızlar nasılsınız...valla sürekli takiptesiniz gerçi geriye dönüp sayfaları okumak günden güne zorlaşıyor.... konuşmalara yazışmalara katılamasamda dualarımla hep yanınızdayım ...inşallah arka arkaya güzel haberler alacağız hepinizi

inş canım bu başlıkta umutsuz olan olmasın hepimizin kucağı dolsun inş rabbim kimseyi üzmesin zor bir süreçten geçiyoruz bu zahmetin meyvesini rabbim tatdırsın bize

huzursuzlanma güzelim güzel şeyler düşün kalbini ferah tut sen tutunmaya başlamış olabilirler

canm ya sanırım tutunmaya çalışıyorlar 3 ü birden olunca b öyle hissediyor olabilirim....kasık ağrım bugünden başladı ilk 3 gnde tutunuyorlarmış zaten yani allah korusun adet desem daha çok ama çok erken....aman ağzımdan yel alsın

Yeşimciğim kasık ağrısı çok iyi bir işaret diye biliyorum İki embriyo transfer edilen bir arkadaşım da kasık ağrısından yakınıyordu. İkizlere hamile maşallah

canım seninde şimdiden allah yardımcın olsun kaç gün iğne kullandın bi de kaç mg kullandırdı doktor

cok sagol canim 8 gun kullandim gonal f yi 150 mg kullandim

ins canim ins tesekkur ederim iyi dileklerin icin stres yapma diyosun ama sende cok iyi biliyosunki bu imkansiz:):)

ebrulicim iyi şanslar canım...umarım sorunsuz geçer herşey...dualarımız seninle...

allah razi olsun canim ins cok sagol

ebruli68
seninde yarın yumoşların toplanacak sanırım Rabbim yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider ve kavuşursun bebeğine
sanırım acıbademe gidiyorsun kayseride dimi
hangi dr canım

tesekkurler canim ins evet kayseri acibademe gidiyorum dr turgut aydin

yarın yumurta toplama işlemi olacak arkadaşıma da Allah kolaylıklar versin herşey çok kolaylıkla hallolsun inş...

ins tatlim cok sagol

bak sen şu yaramaz miniklere stres yapma tatlım ben inanıyorum herşey güzel olacak
ben bekliyorum hala olamadım bi türlü regli gelmemekte ısrarcı :44:
sen sona yaklaştın maaşallah darısı başımıza
rahat ol kafanı çok yorma istersen ben mesela puzzle alcam transferden sonra
onla vakit geçirim diye yoksa yat yat bitmez bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…