Kizlar cikmam gerek, su yemek olayini atlatim, gece okurum yine, 40-50 sayfa neyse artik okuycam, azimliyim) gorusuruz fistiklar )
saol canım o kadar haklısın ki söylediklerinde bunlar bizim sınavımız rabbim biliyor gönlümüzü bizi çok aratmadan versin inşallah...
amin canım amin rabbim bu sınavi hayırlısıyla atlatıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etin
amin canım amin rabbim bu sınavi hayırlısıyla atlatıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etin
amin.konuya pat diye atladım ama hani bu bizim sınavımız ya sınav olduğumuz şey o kadar özel ki hani sıkıntılarını çekioruz ama yüzümüzdede aklımıza çocuk geldiğinde güzel bi gülümseme oluyor.bu sınavı verirken bile mutluyuz yani ben şimdi şebek şebek gülüyorum aklıma geldikçe:))))
amin.konuya pat diye atladım ama hani bu bizim sınavımız ya sınav olduğumuz şey o kadar özel ki hani sıkıntılarını çekioruz ama yüzümüzdede aklımıza çocuk geldiğinde güzel bi gülümseme oluyor.bu sınavı verirken bile mutluyuz yani ben şimdi şebek şebek gülüyorum aklıma geldikçe:))))
olma ihtimali bile ne kadar mutluluk verici değil mi? çektiklermize yakınmıyoruz bile... yeterki olsun diye yeterki benimolsun diye:))) dengelerimiz altüst oldu sanırım...
demet canım rabbim seninde gönlüne göre versin umudumuz var olmasa çektiklerimiz üzer bizi ama rabbimin izniyle hepimiz biren anne olacağız buna inancım sonsuz rabbim üzmesin sizi tüm dilekleriniz kabul olsun hepimizin kucağı dolsun.
olma ihtimali bile ne kadar mutluluk verici değil mi? çektiklermize yakınmıyoruz bile... yeterki olsun diye yeterki benimolsun diye:))) dengelerimiz altüst oldu sanırım...
tuba canım mutluluk vermezmi yumurtalarım gelişsin diye onları bile nazlıyom kullandığım ilaçlar diyom dengemi bozdu rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Ya varya bi kac gun giremedim, dun gece firsat buldum girim dedim, en son 203. Sayfada kalmistim, bi baktim 247 olmus, okumaya basladim gecmisi 217 ye geldim baktim sarjim bitiyor, dedim okuduklarima yazim, tam yazdim Cevapla ya basiyodum ki sarjim bitti ve kapandi, ay nasil sinir oldum he sabahin 5 iydi bide, cok merak ediyodum neler oldu diye ya, simdi her sayfayi okuyucam, birsurude isim var, araa ara okuyup yazmak istiyorum.
Ya kizlar ne kadar gevezesiniz yahu) biraz az konusun ya, olmayanlari dusunun azcik be ))
Şaka şaka, ben vakit kaybetmeden 203. Sayfadan basliyim ;/// ;((((
ben geldim kızlar perşembe yumurtalarım toplanacak dualarınız için teşekkür ederim Rabbim hepimize hayırlı güzel sonuçlar almayı nasiip etsin...
kızlar kasıklarım çok ağrıyo çok huzursuzum yaa...sürekli bir ağrı var :18: inşallah miniklerin yaramazlığıdır
HG cnm....yumişlerin sağlıklıdır inşallah p.şembe opuyu atlattın mı geriye bebişlerini almak kalıcak...ama 3 gün ayrı kalıcaksın onlardan
kızlar kasıklarım çok ağrıyo çok huzursuzum yaa...sürekli bir ağrı var :18: inşallah miniklerin yaramazlığıdır
slm kızlar nasılsınız...valla sürekli takiptesiniz gerçi geriye dönüp sayfaları okumak günden güne zorlaşıyor.... konuşmalara yazışmalara katılamasamda dualarımla hep yanınızdayım ...inşallah arka arkaya güzel haberler alacağızhepinizi
yeşimcim senin iğneleri kullanmanın kaçıncı günü opu oldu yani kaç gün iğne kullandın
huzursuzlanma güzelim güzel şeyler düşün kalbini ferah tut sen tutunmaya başlamış olabilirler
canm ya sanırım tutunmaya çalışıyorlar 3 ü birden olunca b öyle hissediyor olabilirim....kasık ağrım bugünden başladı ilk 3 gnde tutunuyorlarmış zaten yani allah korusun adet desem daha çok ama çok erken....aman ağzımdan yel alsın
canım seninde şimdiden allah yardımcın olsun kaç gün iğne kullandın bi de kaç mg kullandırdı doktor
canım benim sende son aşamalara gelmişsin inş yumurtaların güzel sağlıklı döllenir ve sanada sıkı sıkı tutunurlar hiç stres etme bu kadar gelmişsin ne güzel sonunda inş bebişlerini kucağınada alırsın
ebrulicim iyi şanslar canım...umarım sorunsuz geçer herşey...dualarımız seninle...
ebruli68
seninde yarın yumoşların toplanacak sanırım Rabbim yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider ve kavuşursun bebeğine
sanırım acıbademe gidiyorsun kayseride dimi
hangi dr canım
yarın yumurta toplama işlemi olacak arkadaşıma da Allah kolaylıklar versin herşey çok kolaylıkla hallolsun inş...
canm ya sanırım tutunmaya çalışıyorlar 3 ü birden olunca b öyle hissediyor olabilirim....kasık ağrım bugünden başladı ilk 3 gnde tutunuyorlarmış zaten yani allah korusun adet desem daha çok ama çok erken....aman ağzımdan yel alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?