eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kimse durumundan utanmasın ben utanmıyorum çünkü bizi bi nutfeden yaratan allah insana derdi veren de allah ya bu kadar yorulmadan olsaydı bizi onla sınasaydı yada daha başka şeylerde olabilirdi daha düne kadar ölümü düşünen ben herşeyin insan için olduğunu anladım dank etti artık kafama şimdi hayatı daha çok seviyorum allaha çok şükür eşimle hiç sorunumuz yok anlıyoruz birbirimizin dilinden ve inanıyoruz gelecek bebeğimiz şen edecek evimizi evlerimizi inş... üzülmeyin başka insanların dediklerine canlarım o insanlar sizden daha değerli olamaz çünkü

Son düzenleme:

aynen canım her insanın dediğini ben kendi adıma söyleyim kafama taksaydım şimdi bakirköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatıyo olurdum ben hep rabbime sığındım ondan başka sığınağım yoktu çoğu şeyi eşime yansıtmadım ama geldi geçti diyorum herşey bundan sonra herşey daha güzel olcak bunada inanıyorum rabbim hepimizin evini ocağını şenlendirsin hepimizin kucağını doldursun canım

Son düzenleme:
amin inş..zaten hepimizin isteğide bu değilmi

ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler öpüldünüz

kıslarrrrrrrrr bugün gonol f 300 ile basladım.umarım herşey yolunda gider.doktorum e2 degerin çok iyi yumurtalarında iyi senin dedi.inş....kaliteli olur.yalnız bişiy aklıma takıldı doktorum çarşamba günü cagırdı yani 4 iğneden sonra kontrol edecek sanki tedaviyi bitiren arkadaslardaha sık kontrole gitmişlerdi????ilaçların yan etkilerini azaltmak için önerileriniz var mı???çok garibim ne cok pozitifim ne cok negatifim nötrüm yani...2 tane embriyo koyma konusunda da anlaştık doktorumla...hatta ben arsızlık yapıp 3 te olabilir dedim:)))eşim ya ikiside tutarsa diye tutuştu bile ama ben yüce Rabbim verirse olsun diyorum:)))HERSEY ALLAH IMIN ELİNDE OL DEDİ Mİ OLUR....YÜCE RBBİM YUVALARIMIZI ŞENLENDİRSİN.....

canım ne oldu da bu kadar birden ümitsizleştin bence hamilesin ve duygusallığın tavan yaptı biraz allah ıma bırak kendini hayırlısı ise olsun hayırsız ise olmasın...allah ım hayırlısı ise zaten verecektir...
6 hissim kuvvetlidir benim sana karşı çok pozitifim herhangi bir olumsuzluk gecmiyo içimden...3 ay önce tüp bebek yaptıran arkadasım vardı hep ona karsı negatiflik vardı içimde ve olmadı((çok üzüldük((ablamda yaptırdı onun içinde negatiflik doğmuştu içime ve olmadı((((ona da çok üzülmüştüm...ama sana karsı çok olumlu şeyler geciyo içimden....

Ilknurcum mutlu haberlerini aldık çok şükürrrr ...yumuşların bölünür bölünürde inşalllahhh içinde de kocaman saglıklı evladın olur:)))tvlere çıkcan kızzzz ünlü olcan valllaaa:)))ilknurcum ablama da umut olcaksın inş...yumilerin en son kaç büyüdü içinde?sonra dışarıda o mucize sıvı ile mi büyütüp döllediler?

canım tedavin hayırlı olsun rabbim sonunda kucağını doldursun inş

bende tedaviye başladığımda yani nasıl desem heyecan yoktu taki düne kadar heyecanım yoktu tedavinin en heyecanlı kısmı benim açımdan söylüyorum yumurtalar döllenip döllenmediğini beklemekti şimdi sağlıkla gelişmelerini bekliyom inş rabbimin izniyle ona göre transfer günüm belli olacak

canım ne güzel siz kaç tane embriyo koyacağınızı bile konuşmuşsunuz rabbim gönlünüze göre versin ben onu doktorumla hiç konuşmadım ya olmassa kaygıları taşımaktan o konuya hiç girmedim şimdi yumurtalar döllendi inş onuda konuşurum doktorla

canım neden böyle yapıyorsun hayırlısıyla olacak inşallah hem bu kadar çok düşünüp kafana takma iyi düşün iyi olsun değil mi:) bebeklerin içinde bak onlarıda üzersin böyle lütfen çık gez ne bileyim böyle kendini kendini dinleme zamanını daha iyi geçir haftaya ne diye üzmüşüm kendimi diyip güleceksin inşallah,moral çok önemli unutma öpüyorum seni dikkat et kendine

canım kimseye kızma, isyan da etme. çünkü sonuçta tüp bebekte bir sürü hormon alıyorsun vücuduna, doktorun önce doğal yolu denemeyi tercih etmiş. aslında bu kötü birşey değil. ama senin durumunu da anlıyorum. bir an önce kavuşmak istiyoruz hepimiz yavrumuza. ayrıca sizde bu hareketsizlik varken tüp bebek elbette tutar. bu tedavi bunun için yapılıyor. kalitelisi seçiliyor. umudunu hiç kaybetme. olacak Allahın izniyle.

ilknurcum gözün aydın, umarım bundan sonraki adımlar da hep olumlu gelişir ve bebeğine kavuşursun.

guzelolacak öncelikle geçmiş olsun. yumurtaların döllenmesine çok sevindim. inşallah bundan sonra hiç terslik yaşamazsın ve herşey yolunda gider.

kizlar ben geldimmmm bebislerimi aldim geldim:):) transferim yapildi 2 tane cok kaliteli embriyo transfer edildi 10 gun sonra 18 eylul test gunum insallah hayirli haberler veririz burdan hepimiz birbirimize

hayırlı olsun ebrulicim. senin için de heyecanlı bekleyiş başladı desene. darısı bize...

hoşgeldin canım, tedavinde başarılar dilerim.

merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk tüp bebek denememe başlıcam kafamda bir sürü soru var endişeliyim ankarada yaptırıcam daha önce bir aşılamam olmuştu.Allah hepimizn yardımcısı olsun....

Allah senin de yardımcın olsun canım. Tez zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim.

arkadaşlar bişey sorucam cevaplarsanız sevinirim tek embriyo transferi diye bi şart varmı böyle bişey duymuştum...yoksa kaç tane oluştuysa koyabiliyorlar mı...

Havin bak herşey ne güzel gidiyor maşallah. olacak bu iş olacak inşallah...bu arada gerçek ismin de havin mi? çok severim havin ismini.

hoşgeldin canım. yeni tedavin hayırlı olur inşallah. bebişini de inşallah kucağına alırsın da son tedavin olmuş olur.

yeşim! lütfen sakin ol. ne oldu da birden bu hale geldin sen? bu şekilde davranman durumu zorlaştırır bunu biliyorsun. bu kadar kişi ümitle birbirimize sırtımızı yasladık. sırayla başaracağımızdan bahsediyoruz hep. umutsuzluğa kapılma, umutsuzlukla işin yok! üstelik 3 bebişin var seninle. niye bu kadar umutsuzsun? bana bir tane konacak, ben napiim o zaman şimdiden başlıyım ağlamaya. hadi güzelim yine eski mutlu umutlu yeşim ol.

hepimizde var o canım malesef ya.

hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah ama çok tuhaf bazen herşey yolunda gidecek gibi geliyor bazen de daha ilk aşamada olumsuz bişeyler duyacakmışım gibi hissediyorum.burda aynı duyguları paylaştığın insanlarla konuşmak gerçekten çok güzel. dışardaki insanların bunu anlamaları çok zor gerçekten bide yorum yapmaları bazen sinir oluyorum neyse...burda sizlerle yazışmak güzel Allahım isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin emeklerinizi boşa çıkarmasın.
bide yine sorcam ama doktoruma sormayı atlamışım eğer ki embriyo oluşursa ki birden fazla sını transfer yapma ihtimali nedir?

canlarım benim hepinizin yazdıkları için binlerce kez tşk ederim...zaman yaklaştıkça insan korkuyo ewet belki 3 embriyom var ama 3 ü de beni terketmiş olabilir.inşallah rabbim bebeklerimi korumuştur...sizleri çok seviyorum iyiki varsınız hepinizi öpüyorum...eşimde hamilesin diyo ama ben negatiff görmekten korktuğm için pozitifi düşünemiyorum..inşallah bebişim bnmledir bugn belim çok ağrıyo bacaklarımda...ayrıca eşim dikkat etmiş kasıklarım karnımın altı tombişleşmiş nedense :)) eşim boşyere ağlıyosun kendine zarar veriyosun diyo...inşallah 1 hafta sonra kendimi haarab ettiğime pişman olurum...

Son düzenleme:

canımmm tabi herşeyi ihtimaller dahilinde konuştuk doktorumla...açıkcası bende korkmuyor değilim...ya olmazsa sağlıklı gelişmezlerse diye kaygılarım oluyor ara ara...ama herşeyimi YÜCE RABBİME BIRAKTIM O BİLİYOR VERİRSE OLUCAK VERMEZSE İSTERSE EN KALİTELİSİ OLSUN YİNE OLMAZZZ neyse tatlım bak sende üzülme sıkma canını 4 tane olmuş bak ne güzel Allah ın izniylede sağlıklı çoğalıcaklar ALLAH IM BEBİŞİMİZİ KOKLATTA BİTSİN HASRETİMİZ....

güzel dileklerin için teşekküredrim.canım 5. Ylımıza girdik.yasım 31. Sorun sperm hızı sayısı daha önce 1 aşılama oldu tutmadı.bende dün başladım gonol f 300 ile.inşallah herşey yolunda gider.canım inş.yaşadıklarını bidaha yaşamazsın.inş. Bu kez tutar.allah ım kucagına almayı nasip etsin...senin yaşın kaç?kaç gün sonra sonucunu öğrenicez?

Günaydın herkese
buradaki çoğunluk tecrübeli diye bir sey sormak istiyorum. 2.aşılama için ilerliyoruz, doktorum 2.aşılamadan sonra devlet karşılıyor tüp bebeği demıştı. ben sonra bunu 3 diye duydum hangisi dogru acaba?
Devlet karşıladı dıyelım, ee pekı beni sıraya koymayacak mı yaşıma göre; yoksa hemen işlemlere başlanır mı? Neye göre devlet tüpe gecıyor? Özele göre daha meşakkatli ve uzun sürelı mı?
yardımcı olursanız sevınırım..

günaydın kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım kasıklarımda bi dolgunluk var bilemiyorum

günaydın kızlar nasılsınız bende az önce doktordan geldim yarın büyük ihtimal çatlama iğnesini vurunacağım çarşamba da yumurta toplanacak inş. ama doktor bu sabah çok yumurtan var ama büyümüyorlar dedi ne yapacağım hiç bilmiyorum duaya ihtiyacım lütfen çok dua edin bana

canım aslında 3 aşılamadan sonra tutmazsa tüpe geçiliyo ama doktorun 2 dediyse zaman kaybı olmasın diye 3.yü yapmış gibi gösterip tüp bebek raporunu çıkarttıracaktır.tüp bebeği ameliyet sırası gibi düşünme...rapor çıktıktan sonra başlarsın hemen... ben özelde yaptırıyom rapor falan uğraşmak istemedim zaman kaybetmemek için 3 aşılama benim için zaman kaybı olacaktıbide aşılamanın tutma olasılığı az diye....neyse Allahım kucagına almayı nasip etsin...

canım çatlatma iğnesiyle daha da büyür inş.sizde sorun neydi ki büyümemiş?

hmmm, çok teşekkur ederım
aşılamanın olasılığı az evet, ama o aşamadan gecmeden de devlet karşılamıyor malesef. tüp bebek için de özelde maddi imkanımız yeterlı gelmeyebılır dıye devlet istiyorum ben.
Allah ısteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…