• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

insallah miragecim insallah heyecanda var asiri derecede korkuda var geceleri uyuyamiyorum az kaldi ama bende az kaldim birde kabizlik sikintim var ona care bulsam daha rahat olcam bebisim tutunduysa zarar verir diye korkuyorum kabizlik

ahh canim ya ben olurum bir fincan icersem olmezsemde komaya kesin girerim:):) aslinda bugun gecer yarin gecer dedim olmadi gecmedi oyuzden simdi soyledim caresiz kaldim cunku..bende dun aldirdim esime ictim aksam ve sabah ikiser kasik ama cok kotu ya oluyorum icerken hangisini iciyosun sizmami? ..kayisiyi cok denedim fayda etmiyor tiksindim iyice kaysinin adini duyunca bile midem bulaniyor..birde cavdar ekmegi iyi geliyormus ondan yiyiyorum insallah gecer hemen ya cok rahatsizim

tatlim ben her zaman kabizlik sorunu yasiyorum kayisiyida cok yedim fayda etmiyor malesef taze olsa yerimde kuru kayisi midemi bulandiriyo

sagol arkadasim oyle yapmaya calisiyorum kabizliga ne iyi geliyorsa onu yapiyorum bu sabah yedim ac karnina bakalim faydasi olacakmi uzumun kayisi kompostosu yaptim icemiyorum midem bulaniyor

ben kabizlik cekiyorum hemde en kotu derecede malesef lifli gidalar yemeye ozen gosteriyorum insallah ise yarar zeytin yagi iciyorum bu surubun faydasi oluyormu denedinmi canim kesin cozummu yani

canım sızma berbat kabul ediyorum ben sasbah içerken kusmamak için zor tututyom boğazım yanıyo ama en azından ıkınmadım çok şükür:) kayısı ben de de işe yaramıyor çavdar ekmeği de yiyom hergün.. en iyisi zeytin yağı oldu bana ama ciddden iğrenççççççççççç:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Dinlen canım inşallah senin mutlu haberinle seviniriz. Herkez halay çekiyo bizde kolbastı oynarız
Dr 5 gün transferi söyledim yumoşların durumuna göre bakarız dedi
salı çarşamba yada perşembe olucak

canım benimki 5. gün transferi inş seninkilerde dayanır. ve dondurulan 2 yumurtamda 6. gün emriyosu olarak donduruldu inş rabbim hepimize güzel haberler vermeyi bu başlıktan nasip eder ayın 20 adet günün valla oraya takıldım ben o günü atlatırsam bebeğim tutundu diyeceğim dua edin baba rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın hele uzun yıllar hiç umut yok denildiği anda umudu olanları rabbim hepimizin ocaklarını şenlendirsin

kızlar naberrr?? benim bekleyişim hızla gerginlik safhasına yaklaşıyor bugün eşimle kahvaltıya gittik geldikk....:)) artık dolanıyom yavaş yavaş... çok ağrım sızım yok.. korkum çokkkk:50::50::50::50: sol bacağım atıyo sanki bebiler orda :( :37::37::37::37::37: ahana da bu resimdeki gibiyim aynı:37::37::37::37::37::37:

kızlar naberrr?? benim bekleyişim hızla gerginlik safhasına yaklaşıyor bugün eşimle kahvaltıya gittik geldikk....:)) artık dolanıyom yavaş yavaş... çok ağrım sızım yok.. korkum çokkkk:50::50::50::50: sol bacağım atıyo sanki bebiler orda :( :37::37::37::37::37: ahana da bu resimdeki gibiyim aynı:37::37::37::37::37::37:

canım benim benim gibi düşün neden evdeyim ilaçlarımın saati bozulmasın diye ben hiç yatmadım desem ara ara yorgunluk oldu yattım canım beklemek zor olsada inş sonunda alacağın mükafatı düşün hiç gerilme rabbim büyük herşeyin kolaylığını veriyo bacağım ağrıyo diyon ben hiç belirti bişey aramadığımdan biyerim tepse onada bi kılıf uyduruyom inş tek duam o senin bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur canım rabbim mucizesini yaşattırsın sana senin benim bu başlıkta gün sayan tüm arkadaşlarında rabbim ocağını şenlendirsin

canım benim benim gibi düşün neden evdeyim ilaçlarımın saati bozulmasın diye ben hiç yatmadım desem ara ara yorgunluk oldu yattım canım beklemek zor olsada inş sonunda alacağın mükafatı düşün hiç gerilme rabbim büyük herşeyin kolaylığını veriyo bacağım ağrıyo diyon ben hiç belirti bişey aramadığımdan biyerim tepse onada bi kılıf uyduruyom inş tek duam o senin bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur canım rabbim mucizesini yaşattırsın sana senin benim bu başlıkta gün sayan tüm arkadaşlarında rabbim ocağını şenlendirsin

allah raz olsun ben kaçıom eşim uyuz oluyo bu net olayına :):)):35::35::35::35::35::35::35: ben de ona böle yapıom:33::33::33::33::33::33::33::33::33::36::36::36:

ben kabizlik cekiyorum hemde en kotu derecede malesef lifli gidalar yemeye ozen gosteriyorum insallah ise yarar zeytin yagi iciyorum bu surubun faydasi oluyormu denedinmi canim kesin cozummu yani[/QUOTE]

yok canım denemedim. çok şükür iyiyim şimdilik, merkezim sadece bunu tavsiye etti. sizlerle paylaşayım dedim.

canlar ben kaçar ilerliyen saatlerde görüşürüz hepinizi allaha emanet ediyorum

merhaba kızlar....benim test tarihim 22 eylül ama çarşamba yaptıracağım çıkarmı ki rapor almak için erken yaptırmam lazım .....bide kızlar benim transfer yumurtalarım 2.kalite idi tutma şansları düşük mü oluyor merak ediyorum...sizlerde ne var ne yok transferi olan aradaşalar kasıklarınızda ki ağrı geçti mi sizin benim hala varda.....

merhaba kızlar....benim test tarihim 22 eylül ama çarşamba yaptıracağım çıkarmı ki rapor almak için erken yaptırmam lazım .....bide kızlar benim transfer yumurtalarım 2.kalite idi tutma şansları düşük mü oluyor merak ediyorum...sizlerde ne var ne yok transferi olan aradaşalar kasıklarınızda ki ağrı geçti mi sizin benim hala varda.....

demet canım bence sen test gününde yap testini çarşabma bana göre erken bu benim fikrim canım benim kasıklarıma ara ara ağrı vuruyo oda batma şeklinde öyle çok kasık ağrım olmadı canım 1 tane yahutta 2 yumurta önemli değil kaliteli ise rabbimde izin verirse tutar bana tek emriyo transfer edildi sana 2 tanemi edilmişti rabbim gününde hayırlı sonuç almanı nasip etsin

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ne çok yazıyorsunuz yaaa yetişemiyorum size benim ağrılar devam ediyor herhalde hala opudan kalma bu ağrılar ara ara uzanıyom evin içinde dolaşıyom bebişlerin ilk fotosuna bakıp zaman geçirmeye çalışıyorum beklemek tedaviden daha stresli açıkcası

canım anne adayları 7. gün e2 degerim 971.sizce nasıl?bu degerden sonra doktor 2 gündaha uzattı tedaviyi.kac olmalı sizce?e2 degerleriniz kaçıncı günde kaç?yazarsanızsevinirim hepinizi öpüyorummmmm....

meraba kızlar bende ilk tüp bebek denememde güzel haberi aldım ancak 8.haftada kalp atımı durduğu için küretaj oldum,çözülürken bozuldukları için dondurulmuş tedavimde iptal oldu..bu olumsuzluklardan sonra yarın 2. tüp bebek tedavime başlayacağım inşallah..istanbul kadıköy acıbademde olacağım.sperm azlığımız var.benide eklerseniz sevinirim.inşallah rabbim hepimize hamiş olmayı ve sağsağlam bebişlerimizi almayı nasip eder..allah yardımcımız olsun hepimizin..

Yeşim canım cok üzüldüm ama kim ne derse boş gelir sana simdi.ama seni en iyi de biz kader arkadaşların anlar. Sabır sevgilii kardesim sabır ...

Mrb.sanırım seninle aynı zamanda baslamisiz

. Bende 2. İğnemi vuruldum bugün ben de Pazartesi kontrole gidiyorum.ben 13 ölçek lucrin,225 ölçek gonal f kullanıyorum.sana ne verdi acaba doktor??Birde ben iğneyi göbeğimden çektikten sonra cok az bı miktar geri çıkıyor sende de oluyor mu??

ben bugün 4.iğnemi yaptırdım gonalf 150 verdi bana yok bende geri çıkmıyor ama benim yumuşlar feci oynuyo iğneden sonra farkediyorum içimde helede kasıklarda bi hareketlilik başlıyo zaten bi 10 saniye bekletmek gerekiyomuş iğneyi içerde

bilmiyorum canım hemşire özellikle bunu iç, fazlada içme ishal olursun dedi.

valla ben bekunis üstüne tanımam hayatım ama gebelikte falan kullanıyomu tam bilmiyom ayrıca duphalace zaten ishal ilacı yani hemşirede bi ilginç

bana 2 defa birinci kalite embriyon transfer edildi ikiside negatif çikti,bunlarla hiç kafani yorma,Rabbim ol derse olucak,benim fikrim bu

meraba kızlar bende ilk tüp bebek denememde güzel haberi aldım ancak 8.haftada kalp atımı durduğu için küretaj oldum,çözülürken bozuldukları için dondurulmuş tedavimde iptal oldu..bu olumsuzluklardan sonra yarın 2. tüp bebek tedavime başlayacağım inşallah..istanbul kadıköy acıbademde olacağım.sperm azlığımız var.benide eklerseniz sevinirim.inşallah rabbim hepimize hamiş olmayı ve sağsağlam bebişlerimizi almayı nasip eder..allah yardımcımız olsun hepimizin..

oncelikle geçmis olsun canim,tedavinde hayirli olsun Allah gonlune gore versin insaAllah

Back
X