insallah miragecim insallah heyecanda var asiri derecede korkuda var geceleri uyuyamiyorum az kaldi ama bende az kaldim birde kabizlik sikintim var ona care bulsam daha rahat olcam bebisim tutunduysa zarar verir diye korkuyorum kabizlik
ahh canim ya ben olurum bir fincan icersem olmezsemde komaya kesin girerim:):) aslinda bugun gecer yarin gecer dedim olmadi gecmedi oyuzden simdi soyledim caresiz kaldim cunku..bende dun aldirdim esime ictim aksam ve sabah ikiser kasik ama cok kotu ya oluyorum icerken hangisini iciyosun sizmami? ..kayisiyi cok denedim fayda etmiyor tiksindim iyice kaysinin adini duyunca bile midem bulaniyor..birde cavdar ekmegi iyi geliyormus ondan yiyiyorum insallah gecer hemen ya cok rahatsizim
tatlim ben her zaman kabizlik sorunu yasiyorum kayisiyida cok yedim fayda etmiyor malesef taze olsa yerimde kuru kayisi midemi bulandiriyo
sagol arkadasim oyle yapmaya calisiyorum kabizliga ne iyi geliyorsa onu yapiyorum bu sabah yedim ac karnina bakalim faydasi olacakmi uzumun kayisi kompostosu yaptim icemiyorum midem bulaniyor
ben kabizlik cekiyorum hemde en kotu derecede malesef lifli gidalar yemeye ozen gosteriyorum insallah ise yarar zeytin yagi iciyorum bu surubun faydasi oluyormu denedinmi canim kesin cozummu yani
canım sızma berbat kabul ediyorum ben sasbah içerken kusmamak için zor tututyom boğazım yanıyo ama en azından ıkınmadım çok şükür:) kayısı ben de de işe yaramıyor çavdar ekmeği de yiyom hergün.. en iyisi zeytin yağı oldu bana ama ciddden iğrenççççççççççç:26::26::26::26::26::26::26::26::26: