• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım benim Allah razı olsun.. Amin inşallah hepimizin kucağı dolsun.. Ben senden çok ümitliyim Havin. İnşallah güzel haberlerini alacağız. :49::49::nazar::nazar:

akasya canım dua edin hep duamdasınız rabbim bebeğimin bana sıkı sıkı tutnmasını sağlıklı sıhatli gelişip gününde saatinde kucağıma almamı nasip etsin

rabbim hepimizin duasını kabul eylesin

ey bizleri yok tan var eden rabbim ellerimizi açtık kapındayız sesimizi sen duyuyorsun sanadır yakarışımız hepimiz senin rızan doğrultusunda hayırlı evlatlar istiyoruz rabbim dualarımızı duyansın kabul eyle bu başlıkta test gününü bekleyen tedaviye başlayan tüm arkadaşlarımada banada hayırlı evlat nasip et kucağımızı doldur yarabbi

neymiş o sihirli formul ya bak mumuşlar büyüdü iyice iğneye gerek kalmadan meraktan çatlıcaklar valla

akasya canım dua edin hep duamdasınız rabbim bebeğimin bana sıkı sıkı tutnmasını sağlıklı sıhatli gelişip gününde saatinde kucağıma almamı nasip etsin

ey bizleri yok tan var eden rabbim ellerimizi açtık kapındayız sesimizi sen duyuyorsun sanadır yakarışımız hepimiz senin rızan doğrultusunda hayırlı evlatlar istiyoruz rabbim dualarımızı duyansın kabul eyle bu başlıkta test gününü bekleyen tedaviye başlayan tüm arkadaşlarımada banada hayırlı evlat nasip et kucağımızı doldur yarabbi

aminnnnnnnnn canım aminnnnnnn

aminnnnnn canım inş rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizede ama havin sen sanki bana hamileymişsin :9: gibi geliyor inşasllah yanılmam

aminnnnnn canım inş rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizede ama havin sen sanki bana hamileymişsin :9: gibi geliyor inşasllah yanılmam

aysena canım allah söyletti diyelim azından bal damlıyo inş pazertesi günü onuda rabbimin izniyle görcem ben rabbime sığındım veren o alan o ondan gelene boynum kıldan ince ama inş benim ve benimle birlikte hepinizinde kucağını dolduracak rabbim hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşturacak bizi

heyyyy bu arada bennn sigarayı bırakıyorummmm kesin kararımı verdimmm 'kadınlar için sigarayı bırakmanın kolay yolu'nu okudummm vee bırakmaya karar verdimmm yarın ilk 24 saatimi kutlayacağımm...

canım sigarayı bırakmanın ilk 24 saatini değil ömür boyu bıraktığın için kutlama yaparsın inş ilerliyen dönemde rabbim tüm içenlerede bırakmayı nasip etsin

herkese iyi akşamlar kızlarrrrr
çok güzel haberler var maşallahh
ebru hayal demet çok sevindim kızlarrrr Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın
unuttuğum varmı başka gebe olan ya kaçırdım:1:
kızlar bende bugün kontrole gittim aynı dozda devam et dedi yumoşun biri 11 m olmuş cumartesi tekarr gel dedi
haftaya çarşamba büyük ihtimal olur dedi kendini ona göre hazırla dedi
ama transfere mi yumoş toplamaya mı çrş. dedi anlamadım kızlar sizce??

Canım yumurta toplamayadır muhtemelen
İlk önce toplayacaklar sonuçta sonra transfer edecekler hangisini ilk önce söyler sence

herkese iyi akşamlar kızlarrrrr
çok güzel haberler var maşallahh
ebru hayal demet çok sevindim kızlarrrr Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın
unuttuğum varmı başka gebe olan ya kaçırdım:1:
kızlar bende bugün kontrole gittim aynı dozda devam et dedi yumoşun biri 11 m olmuş cumartesi tekarr gel dedi
haftaya çarşamba büyük ihtimal olur dedi kendini ona göre hazırla dedi
ama transfere mi yumoş toplamaya mı çrş. dedi anlamadım kızlar sizce??

bende çok bilgili değilim bu konuda ama bence yumurta toplamayı kastetmiştir benimde pazartesi yumoşlardan en büyüğü 12idi yarın tekrar kontrol verdi ama yumurta toplamaiçin henüz birşey söylemedi yarın söylermi bilemiyorum

Binlerce kezz aminnnn:16::16: Havinim pazartesi güzel haberlerle geleceksin inşallah. Biz de seninle moral bulacağız. :nazar::nazar::nazar::16:

heyyyy bu arada bennn sigarayı bırakıyorummmm kesin kararımı verdimmm 'kadınlar için sigarayı bırakmanın kolay yolu'nu okudummm vee bırakmaya karar verdimmm yarın ilk 24 saatimi kutlayacağımm...

Tuba ben 10 yılı geçik içiyordum. Günde 1 pakete yakın. 10 gün önce bırakıyorum deyip bıraktım. Nikotin sakızı, ilaç ,ıvır kıvır hiç birşey kullanmadım. Sadece tedaviyi ve bebeğimi düşündüm. Bunun için vicdan azabı yaşamak istemediğimden bıraktım. Darısı başına canım :16:

bende çok bilgili değilim bu konuda ama bence yumurta toplamayı kastetmiştir benimde pazartesi yumoşlardan en büyüğü 12idi yarın tekrar kontrol verdi ama yumurta toplamaiçin henüz birşey söylemedi yarın söylermi bilemiyorum

Canım yumurta toplamayadır muhtemelen
İlk önce toplayacaklar sonuçta sonra transfer edecekler hangisini ilk önce söyler sence

evet kızlar bende öyle tahmin ettim ama heyecandan kafa basmıyor bu aralar:1:
ilk tüp bebek deneyişim olduğundan dolayı belkide bu kadar heyecanlıyım
bu topiğe girmeden önce çok fazla bilgim yoktu tüp bebek için ama burdaki paylaşımlar sayesinde çok şey öğrendim
hepiniz iyiki varsınızzzzzzzzz

evet kızlar bende öyle tahmin ettim ama heyecandan kafa basmıyor bu aralar:1:
ilk tüp bebek deneyişim olduğundan dolayı belkide bu kadar heyecanlıyım
bu topiğe girmeden önce çok fazla bilgim yoktu tüp bebek için ama burdaki paylaşımlar sayesinde çok şey öğrendim
hepiniz iyiki varsınızzzzzzzzz

Estagfurllah canım
Ama aklına bir şey takılırsa sor hiç çekinme
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız sana:16:

Estagfurllah canım
Ama aklına bir şey takılırsa sor hiç çekinme
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız sana:16:

teşekkürler canımm
bişey daha sorayım o zaman:1:
yumurtalar toplandıktan sonra çok ağrı oluyomu yada yatmayı gerektiren bi durum oluyormu ben okuldan izin alma durumunu düşünüyorumda canım

hanımlar öncelikle iyi akşamlar.Bildiğiniz üzere bugün ege ile ilk randevum vardı.sabah eşimle beraber gittik.direkt tüp bebek servisine çıktık.eşime hemen sperm testi için form verdiler ve androloji servisine yolladılar.benide dosya kayıtları için içeri aldılar.beklemedim hiç 10 dk da aldılar.dosya açılışı için evrakları teslim ettim aşağıda ziraat bankası var oraya 100 tl yatırdım.sonra adetiliydim hormon testleri için endokrin servisine indim hemen barkot aldım beklemedim hiç kanımı verdim sonucu pazartesi çıkacak.eşim örneği verdikten sonra benide muayeneye aldılar.hersey normal gözüküyormuş doktor eksik test sonuçlarımı da getirip dosyaya ekletmemi soyledi ( smir testi, hsg filmi ve hormon sonuçlarım).hsg yi sadece salı günleri ve 3 kişiye çekiyorlarmış.ben çok beklememek adına araştırmıştım.buca da doruk tıp merkezi var orayı aradım hemen.ayın 25 ine gün verdiler çekim için.herşey dahil 77 tl dediler.kısacası benim sadece eksik sonuçları toplayıp teslim etmem kaldı çarşamba günü kendi test sonuçlarımın hepsi tamamlanmış olacak ve dosyaya eklemeleri için götürüp teslim edeceğim.eşime gelince saat 13.30 da üroloji servisine indik doktor çağırdı tets sonucu aynıymış hareketlilik sıfır sayı binlerde.eşimden hormon tahlillleri,biyokimya tahlilleri ve genetik tahlilleri istedi.hemen endokrin servisine gittik barkod aldık biyokimya ve hormon testi için kan aldılar kanı teslim ettik ve sonucu pazartesi alacağız.gelelim asıl önemli konuya genetikler için genetik servisine indik kayıt yaptırdık iki farklı test var biri y kromozom testi onun için hemen kan aldılar kanı teslim ettik sonucu 19 ekimde yani 1 ay sonra çıkacak.diğer genetik testi içinse en erken 19 nisan 2013 tarihine gün verdiler.tabiikide bu bizim için çokkkk ama çokkk geç.sabrımı zorlamak istemedim.eve geldim arastırdım alsancakta gen-tan merkezi var hemen aradım 130tl+kdv hemen kan alıp teste baslarız dediler apar topar gittik hemen kanı verdik nasipse 15 gün sonra çıkacak sonuç.biz fatura almadık nakit 120 tl para ödedik sadece.yani kızlar tam 19 ekimde bizden istenen tüm testleri tamamlayıp gideceğiz.eşimin genetik testlerinin sonuçlarını alınac öğlen 12 den önce tüp bebekkliniğinde olmamızı söylediler.hemen tekrar kayıt yapıp öğleden sonra 13,30 ürolog ile görüşülecekmiş.ondan sonra ne olur bilemiyorum sonuçlar artık neyi gösterecek.hakkımızda hayırlısı inşallah diyorum.umarım sizlerede yardımcı olabiliyorumdur.ben buradaki arkadaslarım sayesinde tamamen hazırlıklı ve bilgili gittim eyle karşılasacağımı biliyordum o nedenle hiç zorlanmadım.tüm işimiz bittiğinde hastanede saat 15,30 du kızlar.ama değdi.

teşekkürler canımm
bişey daha sorayım o zaman:1:
yumurtalar toplandıktan sonra çok ağrı oluyomu yada yatmayı gerektiren bi durum oluyormu ben okuldan izin alma durumunu düşünüyorumda canım

Tabi canım mutlaka izin al o gün hatta ertesi günede izin alma durumun varsa
Anestezi aldığn için vücut bir anda toparlanamıyor
Ee tabi azıcık karın ağrın oluyo hafif mide bulantın
Onlarda mecburuz zaten yavrularımıza kavuşmak için

Son düzenleme:
Tabi canım mutlaka izin al o gün hatta ertesi günede izin alma durumun varsa
Anestezi aldığn için vücut bir anda toparlanamıyor
Ee tabi azıcık karın ağrın oluyo hafif mide bulantın
Onlarda mecburuz zaten yavrularımıza kavuşmak için

anladım canım saol o zaman 2 gün izin alıyım ben
peki transfer sonrasında dr kaç gün yatmayı önerdi sizee
ayy çokmu soruyorum canım yaaa

merhaba mirage :dediğin gibi sabır taşı olsa çatlar nasıl hala akli dengem yerinde bilmiyorum :) ama okadar uzun zaman olduki artık tamam dedim tüp bebek dedim oda olmadı rabbimin bir bildiği vardır elbet sabır diyorum ya sabırrr senin durum benimkinden de zormuş en kısa zamanda umarım tüm dileklerimiz gerçek olur mirage tüm dileklerimizzzzzzzzz
bu arada polip operasyonun nasıl oldu ağrı sızı oldumu ne yöntem kullandılar

rahim filminde gördü polipleri, bir hafta sonrasında anesteziyle bir operasyon yaptı. anesteziden hiiiç korkma, kaliteli uyku öyle diyyim sana. hiçbirşey hissetmiyorsun. yanlış hatırlamıyosam sonrası için antibiyotik kullandırmıştı. ağrı sızım falan olmadı. korkacak birşey değil yani. rahat ol.

Binlerce kezz aminnnn:16::16: Havinim pazartesi güzel haberlerle geleceksin inşallah. Biz de seninle moral bulacağız. :nazar::nazar::nazar::16:

Tuba ben 10 yılı geçik içiyordum. Günde 1 pakete yakın. 10 gün önce bırakıyorum deyip bıraktım. Nikotin sakızı, ilaç ,ıvır kıvır hiç birşey kullanmadım. Sadece tedaviyi ve bebeğimi düşündüm. Bunun için vicdan azabı yaşamak istemediğimden bıraktım. Darısı başına canım :16:

ben çocuk düşünmeye başladığımda bırakmıştım, 2 sene hiç içmedim. tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrendiğim gün yeniden başladım. doktoruma da söyledim. stres yapma da birkaç tane sigara içmişin benim umrumda değil diyor adam. adamın karşısına her çıktığımda yeni bir stres oluşumuyla çıktığım için :)) kocama içmesin diyor. o da zaten içmiyor. belki içse böyle olmazdı. içenler çatır çatır çocuk yaptı. adamcağız ne içki içer ne sigara.

hanımlar öncelikle iyi akşamlar.Bildiğiniz üzere bugün ege ile ilk randevum vardı.sabah eşimle beraber gittik.direkt tüp bebek servisine çıktık.eşime hemen sperm testi için form verdiler ve androloji servisine yolladılar.benide dosya kayıtları için içeri aldılar.beklemedim hiç 10 dk da aldılar.dosya açılışı için evrakları teslim ettim aşağıda ziraat bankası var oraya 100 tl yatırdım.sonra adetiliydim hormon testleri için endokrin servisine indim hemen barkot aldım beklemedim hiç kanımı verdim sonucu pazartesi çıkacak.eşim örneği verdikten sonra benide muayeneye aldılar.hersey normal gözüküyormuş doktor eksik test sonuçlarımı da getirip dosyaya ekletmemi soyledi ( smir testi, hsg filmi ve hormon sonuçlarım).hsg yi sadece salı günleri ve 3 kişiye çekiyorlarmış.ben çok beklememek adına araştırmıştım.buca da doruk tıp merkezi var orayı aradım hemen.ayın 25 ine gün verdiler çekim için.herşey dahil 77 tl dediler.kısacası benim sadece eksik sonuçları toplayıp teslim etmem kaldı çarşamba günü kendi test sonuçlarımın hepsi tamamlanmış olacak ve dosyaya eklemeleri için götürüp teslim edeceğim.eşime gelince saat 13.30 da üroloji servisine indik doktor çağırdı tets sonucu aynıymış hareketlilik sıfır sayı binlerde.eşimden hormon tahlillleri,biyokimya tahlilleri ve genetik tahlilleri istedi.hemen endokrin servisine gittik barkod aldık biyokimya ve hormon testi için kan aldılar kanı teslim ettik ve sonucu pazartesi alacağız.gelelim asıl önemli konuya genetikler için genetik servisine indik kayıt yaptırdık iki farklı test var biri y kromozom testi onun için hemen kan aldılar kanı teslim ettik sonucu 19 ekimde yani 1 ay sonra çıkacak.diğer genetik testi içinse en erken 19 nisan 2013 tarihine gün verdiler.tabiikide bu bizim için çokkkk ama çokkk geç.sabrımı zorlamak istemedim.eve geldim arastırdım alsancakta gen-tan merkezi var hemen aradım 130tl+kdv hemen kan alıp teste baslarız dediler apar topar gittik hemen kanı verdik nasipse 15 gün sonra çıkacak sonuç.biz fatura almadık nakit 120 tl para ödedik sadece.yani kızlar tam 19 ekimde bizden istenen tüm testleri tamamlayıp gideceğiz.eşimin genetik testlerinin sonuçlarını alınac öğlen 12 den önce tüp bebekkliniğinde olmamızı söylediler.hemen tekrar kayıt yapıp öğleden sonra 13,30 ürolog ile görüşülecekmiş.ondan sonra ne olur bilemiyorum sonuçlar artık neyi gösterecek.hakkımızda hayırlısı inşallah diyorum.umarım sizlerede yardımcı olabiliyorumdur.ben buradaki arkadaslarım sayesinde tamamen hazırlıklı ve bilgili gittim eyle karşılasacağımı biliyordum o nedenle hiç zorlanmadım.tüm işimiz bittiğinde hastanede saat 15,30 du kızlar.ama değdi.

bizde de aynı şeyler var işte. 2 gün önce verdi benim eşim de kanı aynı testler için. stresle bekliycez şimdi 3 hafta. Allah size de sabır versin. sonucu güzel olsun inşallah.

mirageeee naber canımm iimiisn

iyiyim tatlım, dizilerimi seyrettiö geldim. sen napıyosuuun?

iyiyim tatlım, dizilerimi seyrettiö geldim. sen napıyosuuun?

aynen bende canım hürremi izledim çayımı içtim hala pc başındayım:1:
ya bu iğneler bende baya yan etki yaptı ya halsizlik uyku başağrısı ve ateşş
ben biraz cinsimdir hassasımdır hemen yan etki yapıyor
dr haftaya çarşamba olabilir hazırlan dedi ama anestezinden fena tırsıyorum hiç yapılmadı daha önceeeee:18:

Back
X