• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlarrrrrrrrrrr moralim çok bozuk....alınan yumurta 13 olmasına ragmen döllenen 3 tane gerçi bunun içinde Allahıma çok şükrediyorum ama sizin kaç yumurtanız alındı kaçı döllendi kaçı gelişti?yarın gelişirler mi kızlar sizce:14::14::14::Rabbim yasatsın inşallahhhh....

bozma moralini canm yaa. en azından 3 tane olmuşlar şükret.benm önceki tedavimde 1 taneydi .bunada şükür.hayırlısıysa eğer birinden biri tutar .hiç sıkma canını

kızlarrrrrrrrrrr moralim çok bozuk....alınan yumurta 13 olmasına ragmen döllenen 3 tane gerçi bunun içinde Allahıma çok şükrediyorum ama sizin kaç yumurtanız alındı kaçı döllendi kaçı gelişti?yarın gelişirler mi kızlar sizce:14::14::14::Rabbim yasatsın inşallahhhh....
hayırlısı tatlım benim de 3 döllendi 2 si bölündü ama öle çok değil.. nasipte varsa 1 yumi yetmiomu bebişimize 3 ünüde koyarlar 3 bebişin olarrr:)))

rabbime çok şükür ama yinede korkuyorum bölünmezlerse yasamazlarsa diye.bişey daha sorucam kızlar mikroenjeksiyon yapılmadı mı acaba ?mikroenjeksiyonun fiyat farkı var mı?yoksa embriyolog dölenme olmazsa kendisi yapıyor mu?

rabbime çok şükür ama yinede korkuyorum bölünmezlerse yasamazlarsa diye.bişey daha sorucam kızlar mikroenjeksiyon yapılmadı mı acaba ?mikroenjeksiyonun fiyat farkı var mı?yoksa embriyolog dölenme olmazsa kendisi yapıyor mu?

fiyat farkını bilmiyorum ama benim merkez herkese mikro yapıyomuş sordum bizzat 3 tane döllenmiş şükür olsun ya hiç döllenmeseydi sonuçta 1i bile yeter yeterki tutsun savaşımız onun için değilmi zati güzelim üzülme dua et

iyi akşamlar arkadaşlar size yazıp hemen çıkmam lazım bu gün doktora gittim yumoşlar büyümüş doktor cumartesi toplayalım dedi bende siz nasıl isterseniz dedim ama biliyorsunuz eşim azospermdi aslında eşimi alıp sonra beni alıcaklardı ama eşimin doktoru cumartesi olmadığından dolayı eşimin işlemini yarın yapacak eğer eşimde sperm çıkarsa bneimkini cumartesi yapacak sizlerden tek isteğim lütfen dua edin arkadaşlar benim ve benim gibi olanlara rabbim inş en azından bizimde denemeye şansımız olur kendinize iyi bakın hoşçakalın allaha emanet olun rabbim hepinizinde kalbine gönlüne göre versin yarın iyi haberler getiririm inş

gerçekten tıpatıp aynı durumdayız. bizim de habire ertelenip duruyo. bir sonraki ay da bayram diye ertelenir. ben de doğum kontrol hapı alıyorum. seninle bunları konuşmuş muyduk? artık kiminle ne konuştuğumu unutuyorum :) o kadar çok konuşuyorum ki. kromozom analizi sonucunuzun bu değerlerle temiz çıkması bana umut verdi. ben o testin sonucundan çok korkuyorum. bizim de mikro yapılacak. çok da umutsuz durumda değilizdir herhalde ya. er ya da geç herkes tedaviyle çocuk sahibi olabiliyor.Allahım bize de nasip eder inşallah. arginmax eşime günde 3 tane vermişti. hiçbir işe yaramadı bizde. şimdi balık yağı hapı verdi günde bir tane.[/QUOTE]

Surekli bahsediyorum burda illaki okumussundur konusmustuk da sanirim haklisin ama cok kalabaliklastik karistirmak normal, olumsuz dusunmuyorum simdilik kendi rezervsorunum kistler filan hallolsa 1 tanesperm de yetiyo aslinda....

fiyat farkını bilmiyorum ama benim merkez herkese mikro yapıyomuş sordum bizzat 3 tane döllenmiş şükür olsun ya hiç döllenmeseydi sonuçta 1i bile yeter yeterki tutsun savaşımız onun için değilmi zati güzelim üzülme dua et

benimki fiyat farkı almıyor mikro için...bilginize...

iyi akşamlar arkadaşlar size yazıp hemen çıkmam lazım bu gün doktora gittim yumoşlar büyümüş doktor cumartesi toplayalım dedi bende siz nasıl isterseniz dedim ama biliyorsunuz eşim azospermdi aslında eşimi alıp sonra beni alıcaklardı ama eşimin doktoru cumartesi olmadığından dolayı eşimin işlemini yarın yapacak eğer eşimde sperm çıkarsa bneimkini cumartesi yapacak sizlerden tek isteğim lütfen dua edin arkadaşlar benim ve benim gibi olanlara rabbim inş en azından bizimde denemeye şansımız olur kendinize iyi bakın hoşçakalın allaha emanet olun rabbim hepinizinde kalbine gönlüne göre versin yarın iyi haberler getiririm inş

aysenacım inşallah herşey yolunda gider. bebişini kucağına alırsın inşallah canım. iyi şanslar...

evet mirage çok alem olduğum doğru:9: en son anestezi öncesi hatırladığım sürekli kilomu söylediğimdi anestezici abla kilo takıntınmı var uyuyana dek 10 kere kilonu söyledin dedi çok utandım :17: daha ne zırvalar valla hatırladıkça utanıyorum ve inanamıyorum kendime :9:

kızlar gonal f kullanırken yumoşların büyüme aşamasında kasıklarda ağrı oldumu
bazısı diyoki çok ağrım oldu büyürken diye
bende çok aman aman bi ağrı falan olmuyo çok nadir hafif bi ağrı hissediyorum o kadar ya acaba büyümüyomu bu yumoşlarrr:31:

evet mirage çok alem olduğum doğru:9: en son anestezi öncesi hatırladığım sürekli kilomu söylediğimdi anestezici abla kilo takıntınmı var uyuyana dek 10 kere kilonu söyledin dedi çok utandım :17: daha ne zırvalar valla hatırladıkça utanıyorum ve inanamıyorum kendime :9:

iyiymiş :)))) ben de geleydim senin anestezi öncesi ya :)))

ben ENGİN ORALIN HASTASIYIM, İLK DENEMEMİZDEN NEGATİF SONUÇ ALDIK VE 17 EYLÜLDE 2. TRANSFERİ DONDURULMUŞLARLA DENEDİK...
28 YAŞINDAYIM 3.GÜNÜ TRANSFERİN BELİRTİ YOK ŞUANDA TIRSIYORUUUM...:18:

kızlar gonal f kullanırken yumoşların büyüme aşamasında kasıklarda ağrı oldumu
bazısı diyoki çok ağrım oldu büyürken diye
bende çok aman aman bi ağrı falan olmuyo çok nadir hafif bi ağrı hissediyorum o kadar ya acaba büyümüyomu bu yumoşlarrr:31:

bende gonalf kullanıyorum ve öyle çok ağrım yok dün biraz bacaklarıma vurdu adet ağrısı gibi sonra geçti alaksı yok benim mumuşlar 17mm olmuş ama hemşirem büyüdükleri için yerinden kalkamıcak duruma gelebilirsin demişti bende yok böyle bişi bence bünye meselesi çok takılma

rabbim bu yolda emek veren dua eden hayır dileyen kimseleri yalnız bırakmasın yar ve yardımcın olsun senin ve herkesin.. hayırlısı ile herşey gönlüne göre olur İnşallahhhh

tam gece kuşları topiğiyiz ama ha. akşam oluyor diziliyorsunuz aşağıda :))

hakkaten geceleri kalabalık oluyor. e tv de bakcak bişi yok en iyisi nett:))

ben ENGİN ORALIN HASTASIYIM, İLK DENEMEMİZDEN NEGATİF SONUÇ ALDIK VE 17 EYLÜLDE 2. TRANSFERİ DONDURULMUŞLARLA DENEDİK...
28 YAŞINDAYIM 3.GÜNÜ TRANSFERİN BELİRTİ YOK ŞUANDA TIRSIYORUUUM...:18:

canım merhaba bende engin hocanın hastasıyım senınle aramızda 20 gun falan vardı senın negatif çıkınca bırdaha gırmedın sanırım inşallah bu sefer çok ıyı sonuçlar alırsın, Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

bende gonalf kullanıyorum ve öyle çok ağrım yok dün biraz bacaklarıma vurdu adet ağrısı gibi sonra geçti alaksı yok benim mumuşlar 17mm olmuş ama hemşirem büyüdükleri için yerinden kalkamıcak duruma gelebilirsin demişti bende yok böyle bişi bence bünye meselesi çok takılma

anladım canım evet herkeste farklı etkiler yapıyor banada çok ağrın olabilir karnın şişebilir falan dediler ama öyle olmadı bende merak eetim bi sorayım dedim:34:

Back
X